'לחיים'!

p r u d e n s

New member
'לחיים'!../images/Emo48.gif../images/Emo182.gif

שיגעון הטלנובלות הגיע גם אליי (גם אם קצת באיחור...) אז הכנתי לכם פה סדרה מבוססת על משחק *החיים* ו*לחיי* האהבה, מכאן השם. נסו למצוא את ההקבלות בעצמכם, אני חושבת שזה יהיה משעשע. ארבעת השותפים החדשים לדירה הביטו על הבית הקטן שהם שכרו מבחוץ. הם גם הביטו אחד על השני. סיוון, *אבנר*, ירדן וערן בחנו אחד את השני, אבל ערן שבר את הקרח והלך לדבר עם ירדן בצד. גם סיוון ואבנר לא נשארו חייבים, והתחילו לדבר. הם דיברו על עסקי השעשועים-המקצוע שבו הם רוצים להצליח. העניינים התחממו במהירות וכבר הם התחבקו. לאחר חצי שעה שני הזוגות כבר התחילו לפלרטט אחד עם השני. "יש משהו שאני צריכה להגיד לך..." סיוון אמרה לאבנר. "מה?" אבנר שאל. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ *דוד* ו*נורית*, בערך בני 40, עמדו מול הבית החדש שהם קנו לא מזמן. "דוד...אני כל כך מתרגשת! תמיד רציתי בית עם בריכה...ועכשיו קיבלתי אותו!" "זה משהו קטן שאנחנו יכולים לממן מהחנות שלי לאופנה." הם התנשקו נשיקה מלאת אהבה. הם הלכו לנדנדה המפנקת בחצר, והתכרבלו שם. פתאום נשמע צלצול בדלת. דוד חצה את החצר וראה אותו. הוא נהייה אדום כולו. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ גם ארבעת השותפים האלו- דניאל, לילך, ליאור ונועה- סקרו את הבית שלהם מרחוק. בעלת הבית *מירי* הסתכלה עליהם. היא שנאה לתת את הבית שלה לסטודנטים מעצבנים, אבל היא הייתה צריכה את הכסף. לילך שברה את הסדרה ואמרה: "בואו נחגוג את היום האחרון של החופש במשחק כדורעף!" כולם התלהבו והלכו לשחק במגרש הכדורעף בחוץ. רק מירי הלכה לחדר הלימוד וקראה ספר. 'אני לא הולכת לתת להם הרבה צ'אנסים.' היא חשבה, 'הם יעצבנו אותי פעם-פעמיים ויחטפו.' ובחוץ, היה משחק סוער. לילך חשבה שנועה זרקה כדור חוץ וכולם התחילו להתווכח. כל הענין כמעט גלש למכות, ואז מירי באה בכעס.היא עמדה שם לפחות חצי שעה ואף אחד לא שם לב! לבסוף הם פתרו את הריב והמשיכו לשחק, אבל מירי צעקה: "די! מספיק כבר! תנו לי לקרוא ספר בשקט!" "מה את רוצה?" ליאור שאל בכעס. "זכותינו לסיים את החופש בכיף לפני שאנחנו חוזרים לאוניברסיטה!" "תסיימו אותו בשקט," מירי סיננה. "ואם לא?" לילך שאלה בעצבנות. "אני יודעת הרבה דברים עליכם...הרבה." מירי אמרה במסתורויות. "כמו מה למשל?" לילך שאלה. "כמו למשל, שליאור הוא..." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

p r u d e n s

New member
הודעה בקשר לסדרה../images/Emo182.gif

בגלל שמסתבר שיש אנשים שלא אוהבים את העובדה שהסדרות מתפרסמות בפורום,ואני לא רוצה להתחיל עוד ריב- 'לחיים' תתפרסם רק בסימיל, וזה בסדר כי אני בטוחה שכולכם גולשים שם ממילא

למעלה