לחיים

לחיים ../images/Emo23.gif

היי מה קורה? חזרתי הביתה לפני רבע שעה בערך. מממ.. איך היה לך היום? איך הרגל? אני חושבת שהיה ממש נחמד! במיוחד אחרי שאסף סיים לעבוד... (ד"א הילדה שראית עם המשקפיים היא הילדה הכי חכמה בכיתה שלנו!) אני מחכה כבר ליום שישי...
בכל מקרה כשתראה את ההודעה אז תחזיר תשובה.. אוהבת אותך... שרון!

חיים 17

New member
אני פה!!!!!!

חזרתי מהר הביתה הרגל בסדר ברוך השם. אני גם חושב שהיה נחמד. לפחות יש לי הספקה של סוכריות להרבה זמן. דרך אגב איך את עושה את האיקונים האלה זה לא מצליח לי??????? אני אוהב אותך מאוד מתי נפגשים שוב????

מתי בא לך?

מתחת לאיפה שאתה כותב את ההודעה כתוב לך: "סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה", תלחץ על זה ואז פשוט תבחר את האייקון שאתה רוצה ותלחץ עליו. היה משהו מעניין אחרי שאני וגל הלכנו?

חיים 17

New member
זה לא מצליח!

אני מנסה וזה במקום לתת לי תמונה זה רושם לי את המילה. אני רוצה לראות אותך כמה שיותר מהר אפילו מחר. מתי שאת רוצה.

אולי מחר...?

ונראה לי שאתה צריך לחכות עד שתהיה תמונה, לא יודעת!. דרך אגב עכשיו אני מדברת עם שלום באיי סי קיו...

חיים 17

New member
תמסרי לא דש חם

תשאלי אתו אם מני כועס עליי אם הוא קילל אותי??? תיקראי את ההודה שרשמתי בקשר לריב בין ליאון לאריק. ומחר אני מקווה לראות אותך. ודרך אגב אמרתי לך שאני אוהב אותך אני אוהב אותך מאוד!

אני מתה עליך!!! ../images/Emo25.gif

קראתי את ההודעה ואתה צודק במאה אחוז. הוא חרא של בן אדם אין אפילו מה לדבר על זה והוא אפילו לא שווה שידברו עליו. מה שאני יודעת זה שאני אוהבת אותך!!! וזה מה שמעניין אותי עכשיו!

חיים 17

New member
שרון אני אוהב אותך!!!!!!!!

מחר אני מקווה לראות אותך. נ.ב אולי אני יעבוד איציק דינה אמר שהוא ינסה לסדר לי.

בהצלחה!

אני מקווה שתמצא עבודה מאמי שלי... אני זזתי לישון אז שיהיה לך לילה טוב ואל תשכח שאני אוהבת אותך!

בהצלחה!

אני מקווה שתמצא עבודה מאמי שלי... אני זזתי לישון אז שיהיה לך לילה טוב ואל תשכח שאני אוהבת אותך!

למעלה