לחיים אדומות!

לחיים אדומות!

יש לעמית מאחר הצהריים לחיים אדומות. אין חום!!! הוא על בטנזול ואינהלציה של ונטולין, יכול להיות קשור? הרופא כבר לא עונה כרגע... חוץ מזה הוא ממשיך לזמר במרץ את שירי חנוכה....

מיכל שב

New member
אצל אספי לחיים אדומות

בזמן התקף, זה יובש או מאמץ לנשום. האם הוא יבש בפנים? אם כן, תמרחי קרם.

הפורום מלא ילדים אסמטיים, נכון?

בעולם מתוקן, כל רופא ישלח ילדים אסמטיים לרפואה משלימה (בעיקר דיקור סיני). אולי עוד אזכה לראות את זה קורה כשאגדל. בינתיים כואב לי על כל סבל של כל ילד, כי מניסיון אישי יש איך לעזור לנו, הסובלים מאסמטות של הנשימה או של העור.

קצת יבש בפנים. מה שאני חוששת

שאולי קשה לו לנשום? הוא לא מתלונן על כלום. עכשו עשינו אינהלציה. עוד מעט הוא ישן, אז אני אוכל לשמוע יותר. אין התקף של קושי נשימה או משהו (טפו טפו). בכל מקרה מרחתי קרם. שוב, אין חום. הוא כבר יומיים על אינהלציות ובטנזול. המצב אמור להשתפר, לא? בכל מקרה הוא לא משתעל מסיבי (זה קשור בכלל?)

אני לא חושבת שאינהלציה מרפאה

משהו. היא כן יכולה להציל חיים. נסי להמשיך איתה ובמקביל לחזק את הקטן בדיקור סיני. לגבי השיעול- יש אסמטיים שמשתעלים ויש שפחות. האודם בפנים נשמע גם לי תוצאה של יובש.

תודה, שוב, אני מאוד מאמינה בדיקור

אינ אברר בקופת החולים שלו מחר בבוקר. בכל מקרה, קצת שכחתי שיש לנו גם ביטוח בריאות פרטי. אז יש התייעצות עם רופאת ילדים (כבר דיברתי איתה בעבר, לא הכי אוהבת אותה, אבל בכל זאת להרגעה שלי...) אמרה שזה לא יכול להיות ממאמץ נשימתי, זה כנראה מיובש. עוד מעט אני אשים לו עוד קרם וקערים עם מים בחדר (בגלל הרדיאטור). אין איזה טיפול בדיקור לאמהות היטריות מה??? תודה

למעלה