לחיטוב גוף!!!!!!!!

יונית1

New member
לחיטוב גוף!!!!!!!!

אני 1.67 משקל 50 ק"ג מבנה גוף רזה ולא רע בכל. בטן שטוחה וחלקה המותנים והכל בסדר אין טענות אבללללללל ולמרות הכל אני רוצה לעצב עוד קצת משהו כמו בטן שרירית וחטובה ומותן עוד יותר חטובה איך עושים זאת? התזונה שלי סביר להניח נכונה והפעילות שלי מסתכמת בפעם בשבוע 4 שעות אירובי רצוף ובבית אני מרימה משקולות עושה אירובי והתעמלות בקיצור שאלתי איך לחטב יותר את מה ששאלתי להיות רזה וחטובה. יונית א

Samsara

New member
../images/Emo63.gif המלצה לספר: עיצוב מושלם לגופך

יש ספר מאוד נחמד בהוצאת פוקוס שנקרא - עיצוב מושלם לגופך. בחוץ הוא די יקר (בסביבות 70 ש"ח) אבל באתר של סטימצקי ברשת ניתן להזמין אותו ב-30 ש"ח. שווה הצצה! מכיל מיגוון תרגילים בסיסיים לבצוע בחדר כושר, ומלווה בתמונות והסברים ברורים. ובהזדמנות זו - חג שמח לכל אנשי הפורום המקסים הזה!

אלי ו.

New member
חיטוב

בכדי שיראו את הבטן השרירית שלך את צריכה להוריד קצת שומנים. זה אומר לנקות קצת יותר את התזונה. הייתי גם מוסיף אירובי אבל במקרה שלך יש אימון אירובי אחד ארוך מאוד, ועוד כמה במשך השבוע, אז אני לא יודע אם כדאי להוסיף. לא ברור מההודעה שלך מה את עושה בהתעמלות (האם עוד אירובי?) וכמה ואיזה אימוני משקולות את עושה. אם את מנקה את התזונה, חשוב להזהר לא להגזים, ולרדת בקצב איטי. כדאי גם לפנות לתזונאי ספורט לקבל יעוץ בקשר לתזונה.

DannyBoy19

New member
עוד קצת מידע

כדי שבת תהיה מסוגלת לראות את שרירי הבטן שלה, מדובר באחוזי שומן דיי נמוכים. את תהיי חייבת להשקיע המון בתזונה ומשמעת עצמית בכלל. כמו כן, לפני זה, תשכילי ללמוד מהידע הקיים בערוץ ובאינטרנט בכלל על תזונה נכונה. כמו כן, לא יזיק להתייעץ עם רופא ספורט(ואני מדגיש רופא ספורט, ולא תזונתאית). למרות שזה בטח קצת יקר... אבל זה יהיה טוב בשביל להסיר ספק מליבך על הדרך שבא בחרת להוריד במשקל.

אלי ו.

New member
אפשר גם תזונאי ספורט

אבל כמו שדני אמר, לא תזונאית רגילה. בפורום המליצו על: יאיר סהר, יאיר קרני וד"ר קובי עזרא.

אלי ו.

New member
אופס, צודק

למה כתבתי יאיר סהר, במקום יאיר להב? כנראה הגיל עושה את שלו

למעלה