עד הקצה ומעבר לו
New member
לחיות
"... לחיות בלי חרטות
או לפחות לנסות
להיות מאושר
עד כמה שאפשר
ולחיות
את הזמן שנשאר
לפני שהשער נסגר..."
מה יותר מתאים מהפזמון החוזר הזה, ששמעתי (היום בפעם הראשונה) בדרך אל...
אז אני חיה בלי חרטות.
אין ספק שאני מנסה (ואפילו מצליחה) להיות מאושרת.
חיה את כל הזמן שקיים ושואפת לכל הזמן שנשאר...
"הולם אותך הכחול" - בחיי שזה הולם אותו.
כולו נוטף מים ממקלחת הבוקר, מתקרב ונצמד אליי רטוב עטוף במגבת הכחולה.
נשיקה סוערת ורטובה. אני מלטפת את שיער ראשו הקצוץ מהתספורת החדשה וטיפות המים מתעופפות עליי בעדינות. הגוף הרטוב והרך, הנשיקה, הידיים המתגפפות - כל אלה מגבירים את הלהט והתשוקה אליו. אוחזת בזין שלו ומלטפת, כשהוא מלטף את הדגדגן הזקור והנפוח.
הוא מתמקד היטב בנקודה הרותחת שלי ולא נותן לה רגע להרגע. מלטף, לוחץ, משחרר,דקה ועוד דקה ואני מתמכרת למגע. מתמכרת לתחושה. טיפות המים יבשו כבר והכוס שלי רטוב וחם, האגן שלי עולה ויורד עם האצבע שלו, מתכוונן עד ללחיצה האחרונה, זאת שמעבירה בי את צמרמורת העונג.
ברגע הבא, אנחנו זרוקים על המיטה, אני בין רגליו מתכננת את המסע הלשוני שלי. ממממ..מאיפה להתחיל? מנסה לחשב את המסלול ומתחילה בליקוק ארוך על הזין.
יורדת אל הביצים ומלקקת אותן היטב, מערבלת אותן בתוך הפה, אחת אחרי השניה. עוברת לשביל המוביל אל חריץ הישבן. מלקקת אותו והלשון חודרת אותו מעט.
תמשיכי... אני שומעת אותו אי שם, אומר ואני ממשיכה. בודאי שאני ממשיכה ומלקקת אותו בתאווה, מוצצת בתשוקה בדיוק כמו שאני אוהבת.
היפוך קליל והוא מעליי, צמוד צמוד - "תזיין אותי" אני מבקשת "תזיין אותי עם הזין שלך" אני מחדדת והוא באיטיות מחרידה מחדיר את הזין, מוציא ומחזיר, מלטף את הדגדגן בדרכו אל עומק הכוס. פיו תופס פטמה משוחררת ומלקק אותה, צובט אותה והזין שלו ממשיך לזיין אותי. הכי צמוד.. אני מצמידה אותו אליי. הוא מצליח לשלב אצבע ולהניח על הדגדגן בזמן שהזין שלו עמוק בתוכי. מתענגת ומרגישה מזויינת עד עמקי נשמתי.
הקונסטרוקציה מתפרקת וראשו בין רגליי. לשונו מלקקת את הכוס הרעב שלי. לא עוצרת לרגע. לשון רטובה וחמימה, מתמקדת בדגדגן הנפוח. מלקקת ומנשקת אותו. קולות המציצה שלו והמהומי העונג שלי נשמעים כמו סימפוניה משובחת. שפתיו צובטות קלות את הדגדגן ואצבע שלו חודרת בהפתעה מדליקה לתחת שלי. הוא מעמיק איתה, דוחף ויוצא, דופק מאחור ומלקק. ידי האחת מלטפת שד, ממוללת פטמה.
שילוש קדוש - תחת, כוס, פטמה.
הגוף שלי מרקיע שחקים, בסחרור עצום. החום מתחיל לעלות, מתחיל העקצוץ הזה בקצות האצבעות ואני לא רוצה שהוא יעלה. מנסה לעצור את הזרימה אבל הרגע הבלתי נשלט הגיע. זרמים של עונג מתרוצצים בי, עולים מלמטה למעלה במהירות מסחררת, לא משאירים לי מקום להתערבות, מתפוצצים ומציפים בי עונג עצום.
בשנייה הזו, אני חייבת את הזין שלו בפה שלי. אני נטרפת ומחפשת אותו. צריכה עכשיו זין. עמוק בפה שלי. למצוץ אותו, ללקק אותו, להכניס אותו עמוק עמוק לפה.
פותחת את פי הכי גדול שאפשר, מחליקה את הזין פנימה, רוצה אותו הכי עמוק. הוא נוגע בקצה הגרון, עוד קצת אני רוצה אבל נחנקת. הפה מתמלא ברוק. משחררת לרגע ומחדירה אותו שוב. מריירת עליו, מרטיבה אותו, מוצצת בתאווה מטורפת. שוב ושוב אני מחדירה אותו פנימה, הכי עמוק שיכולה. מבחוץ הוא מלטף את בסיס הזין בזמן שהוא נכנס ויוצא מהפה שלי.
"תפתחי את הפה" הוא מבקש ואני כבר מבינה.. פותחת ומחכה לזרם החמים שימלא אותי.
מלקקת את השפתיים מהשאריות שנזלו עליהן - "אתה לא מבין כמה שאני אוהבת את זה"...
כמה שאני אוהבת את זה, את הרגעים האלה, את החיים האלה.
לחיות - רמי קליינשטיין וקרן פלס
לשמוע ג'אז בניו-אורלינס
לגור שנתיים בפאריז
ליום שלם להרגיש שלא חסר דבר
לעשות מרתון סרטי אלמודובר
לקצץ ת'שיער ולצבוע לאדום
להתאהב באמצע הרחוב פתאום
להוריד לבד בקבוק של ג׳ק
לתת לראש להיזרק
לשכב איתה על חוף הים
לא להרגיש רגשות אשם
ללמוד לנגן לפחות שיר אחד בפסנתר
להיות צודק ובכל זאת לוותר
לצנוח ממטוס לברוח מהחוק
להמציא איזה בושם עם ריח של תינוק
לבחור בה שוב אחרי שנים
לרקוד אגאדו בחתונה של הנינים
ולחיות בלי חרטות
או לפחות לנסות להיות מאושר
עד כמה שאפשר
ולחיות את הזמן שנשאר
לפני שהשער נסגר
ללכת לאיבוד בעיר זרה
להעביר איזה חודש או חודשיים על סירה
לישון עם הבן באוהל במדבר
לקרוא את טולסטוי
לעשות שבת
לשנות את עצמי בבת אחת
כי כבר הייתי בסדר כמו שציפו
אז רגע לפני שהחיים יחלפו
לחיות בלי חרטות
או לפחות לנסות להיות מאושר
עד כמה שאפשר
ולחיות את הזמן שנשאר
לפני שהשער נסגר
כשיגיע היום להזדכות
השומר יבקש שאומר
כמה מילים אחרונות לפני שהשער נסגר
הייתי רוצה לסכם
היה כדאי בלב שלם
חייתי את חיי.. אני חייתי את חיי
בלי חרטות
או לפחות ניסיתי להיות מאושר
עד כמה שאפשר
ולחיות את הזמן שנשאר
לפני שהשער נסגר..
"... לחיות בלי חרטות
או לפחות לנסות
להיות מאושר
עד כמה שאפשר
ולחיות
את הזמן שנשאר
לפני שהשער נסגר..."
מה יותר מתאים מהפזמון החוזר הזה, ששמעתי (היום בפעם הראשונה) בדרך אל...
אז אני חיה בלי חרטות.
אין ספק שאני מנסה (ואפילו מצליחה) להיות מאושרת.
חיה את כל הזמן שקיים ושואפת לכל הזמן שנשאר...
"הולם אותך הכחול" - בחיי שזה הולם אותו.
כולו נוטף מים ממקלחת הבוקר, מתקרב ונצמד אליי רטוב עטוף במגבת הכחולה.
נשיקה סוערת ורטובה. אני מלטפת את שיער ראשו הקצוץ מהתספורת החדשה וטיפות המים מתעופפות עליי בעדינות. הגוף הרטוב והרך, הנשיקה, הידיים המתגפפות - כל אלה מגבירים את הלהט והתשוקה אליו. אוחזת בזין שלו ומלטפת, כשהוא מלטף את הדגדגן הזקור והנפוח.
הוא מתמקד היטב בנקודה הרותחת שלי ולא נותן לה רגע להרגע. מלטף, לוחץ, משחרר,דקה ועוד דקה ואני מתמכרת למגע. מתמכרת לתחושה. טיפות המים יבשו כבר והכוס שלי רטוב וחם, האגן שלי עולה ויורד עם האצבע שלו, מתכוונן עד ללחיצה האחרונה, זאת שמעבירה בי את צמרמורת העונג.
ברגע הבא, אנחנו זרוקים על המיטה, אני בין רגליו מתכננת את המסע הלשוני שלי. ממממ..מאיפה להתחיל? מנסה לחשב את המסלול ומתחילה בליקוק ארוך על הזין.
יורדת אל הביצים ומלקקת אותן היטב, מערבלת אותן בתוך הפה, אחת אחרי השניה. עוברת לשביל המוביל אל חריץ הישבן. מלקקת אותו והלשון חודרת אותו מעט.
תמשיכי... אני שומעת אותו אי שם, אומר ואני ממשיכה. בודאי שאני ממשיכה ומלקקת אותו בתאווה, מוצצת בתשוקה בדיוק כמו שאני אוהבת.
היפוך קליל והוא מעליי, צמוד צמוד - "תזיין אותי" אני מבקשת "תזיין אותי עם הזין שלך" אני מחדדת והוא באיטיות מחרידה מחדיר את הזין, מוציא ומחזיר, מלטף את הדגדגן בדרכו אל עומק הכוס. פיו תופס פטמה משוחררת ומלקק אותה, צובט אותה והזין שלו ממשיך לזיין אותי. הכי צמוד.. אני מצמידה אותו אליי. הוא מצליח לשלב אצבע ולהניח על הדגדגן בזמן שהזין שלו עמוק בתוכי. מתענגת ומרגישה מזויינת עד עמקי נשמתי.
הקונסטרוקציה מתפרקת וראשו בין רגליי. לשונו מלקקת את הכוס הרעב שלי. לא עוצרת לרגע. לשון רטובה וחמימה, מתמקדת בדגדגן הנפוח. מלקקת ומנשקת אותו. קולות המציצה שלו והמהומי העונג שלי נשמעים כמו סימפוניה משובחת. שפתיו צובטות קלות את הדגדגן ואצבע שלו חודרת בהפתעה מדליקה לתחת שלי. הוא מעמיק איתה, דוחף ויוצא, דופק מאחור ומלקק. ידי האחת מלטפת שד, ממוללת פטמה.
שילוש קדוש - תחת, כוס, פטמה.
הגוף שלי מרקיע שחקים, בסחרור עצום. החום מתחיל לעלות, מתחיל העקצוץ הזה בקצות האצבעות ואני לא רוצה שהוא יעלה. מנסה לעצור את הזרימה אבל הרגע הבלתי נשלט הגיע. זרמים של עונג מתרוצצים בי, עולים מלמטה למעלה במהירות מסחררת, לא משאירים לי מקום להתערבות, מתפוצצים ומציפים בי עונג עצום.
בשנייה הזו, אני חייבת את הזין שלו בפה שלי. אני נטרפת ומחפשת אותו. צריכה עכשיו זין. עמוק בפה שלי. למצוץ אותו, ללקק אותו, להכניס אותו עמוק עמוק לפה.
פותחת את פי הכי גדול שאפשר, מחליקה את הזין פנימה, רוצה אותו הכי עמוק. הוא נוגע בקצה הגרון, עוד קצת אני רוצה אבל נחנקת. הפה מתמלא ברוק. משחררת לרגע ומחדירה אותו שוב. מריירת עליו, מרטיבה אותו, מוצצת בתאווה מטורפת. שוב ושוב אני מחדירה אותו פנימה, הכי עמוק שיכולה. מבחוץ הוא מלטף את בסיס הזין בזמן שהוא נכנס ויוצא מהפה שלי.
"תפתחי את הפה" הוא מבקש ואני כבר מבינה.. פותחת ומחכה לזרם החמים שימלא אותי.
מלקקת את השפתיים מהשאריות שנזלו עליהן - "אתה לא מבין כמה שאני אוהבת את זה"...
כמה שאני אוהבת את זה, את הרגעים האלה, את החיים האלה.
לחיות - רמי קליינשטיין וקרן פלס
לשמוע ג'אז בניו-אורלינס
לגור שנתיים בפאריז
לעשות מרתון סרטי אלמודובר
לקצץ ת'שיער ולצבוע לאדום
להתאהב באמצע הרחוב פתאום
להוריד לבד בקבוק של ג׳ק
לתת לראש להיזרק
לשכב איתה על חוף הים
לא להרגיש רגשות אשם
ללמוד לנגן לפחות שיר אחד בפסנתר