לחיות עם הכאב

MsPiggy

New member
טוב זה גם אני

פחות מאשר בעבר - אבל פעם ממש פחדתי מאנשים, הייתי משוכנעת שכולם רוצים לפגוע בי ולא הייתי יכולה לבטוח באף אחד... את לא לבד כאן!

רמי ד.

New member
מתאים ונכון וגם

רציתי לנצל את ההזדמנות להגיד, שאני ממש שמח וגאה בך, ואני יושב עכשיו לשאוף חלק מהכאב שלך, ולשלוח לך אהבה ואור וקלילות. רמי "נכון זה קל. להתחיל קל זה להתחיל נכון. להמשיך נכון זה להמשיך קל" צ´ו צ´ואנג

תודה רמי!../images/Emo24.gif

באמת שזו לא תקופה קל עכשיו. לפני כמה חודשים היה נראה לי שהדברים מסתדרים כפי שאני רוצה....הרגשתי יותר קלילה... ואילו עכשיו אני נמצאת בנקודה בה אני נקרעת בין הרצון להרים ידיים ולפנות לדרך אחרת, או להמשיך בדרכי המקורית. אבל- כפי שכבר כתבתי בלחיות בהרמוניה אני מזכירה לעצמי כל הזמן כמה הצטערתי על כך שעזבתי את הדרך המקורית ברגע שהופיעו קשיים. והרי הבטחתי לעצמי שאני לא אחיה יותר כך- שאני לוחמת ואני לא מרימה ידיים בגלל שזה לא מתקדם בקצב שאני רוצה.

רמי ד.

New member
למען תובנה כזו כנראה היית צריכה

לעבור את השיעור, וטוב שהתנהגת איך שהתנהגת. רמי

נכון ועכשיו אני צריכה להתמודד

עם דבר נוסף שאני לוקה בו - ´דחיינות´... כן כן, זו מילה קיימת בפסיכולוגיה....דחיינות. הכל הכל אני דוחה...אני מלאה ברשימות ובפתקים של מטלות שונות ומשונות, ולמרות זאת אני דוחה אפילו להתקשר לאיזה מקום, או למישהו מסוים... זו חולשה נוראית שלי הדחיינות אבל אני נחושה בדעתי להתחיל להתמודד איתה...

רמי ד.

New member
לדעתי הגוף שלך מנסה לשדר לך

משהו, והמשהו הזה הוא לאו דווקא להתגבר עליו. היתכן שזה בסדר לעבור הלם קרב זמני בעקבות סערת רגשות עזה? אני אישית בטוח שכן. ולכן אם אני המטפל שלך, אני רושם לך סוף שבוע ב"מצפה הימים" כולל מסאז´ים, סאונה וכל השאר, ואני בטוח שימים אסרטיביים יחזרו טיט טק רמי

זו ההצעה הכי טובה ששמעתי בזמן ../images/Emo140.gif

האחרון...כמה נכון! איזו חופשה מפנקת... מצפה הימים....יערות הכרמל...אף פעם לא הייתי במקום כזה... זה שאני לא מפנקת את עצמי אני יודעת...כבר שמעתי זאת בעבר ממישהו שהיה מאוד מאוד קרוב אליי וראה איך אני נאלצת להתמודד עם המון דברים לבד, ללא עזרה ובלי לעשות דברים שטובים לי.

היי! זה לא מצחיק!

גברים לא מעניינים אותי כרגע....רק צרות אתם עושים! עכשיו מה שמעניין אותי זה רק לרקוד ולהתעמל... והגברים? שיחכו!

למעלה