"לחיות מתוך שמחה"

"לחיות מתוך שמחה"

אור ואהבה לכולם, לרוב אני צופה מהצד במתרחש כאן, ונהנית מכל רגע... אני בטוחה שיש עוד הרבה כמוני שאינם פעילים באופן קבוע, לכן אני מזמינה אותם להתגלות בפנינו, לשתף, להיחשף... זה כיף. רציתי לשתף אתכם במשהו נחמד שקרה לי... אתם מכירים את המצבים בהם אתם מקבלים ספר במתנה ליום הולדת, מתחילים לקרוא ולא ממש מתחברים, או שלא בראש שלכם לקרוא כרגע... זה מה שקרה לי. קיבלתי ספר ביום ההולדת האחרון שלי מחברה מאוד טובה שעבורי היא ממש מורה רוחנית, אמא אדמה.. ממש מתנה משמיים. היא הביאה לי את הספר "לחיות מתוך שמחה". באותה תקופה הייתי עמוסה ריגשית מכל מיני בחינות והספר לא הסתדר לי, אז הנחתי אותו יחד עם שאר הספרים על המדף והמשכתי לי בחיי ושכחתי ממנו לגמרי. ערב אחד לפני כחודש, במהלך מדיטציה שעשיתי בערב לאור הנר, אני רואה ומרגישה איך אני עולה מעלה מעלה בתוך האוויר של היקום, כאילו האוויר הוא מים. התחושה היתה נפלאה, שמימית, כשאני חשה איך אני מטפסת אל רמות גבוהות יותר, נשמתי ריחפה לה... ואז פרצתי מבעד לאוייר הלבן ולעיניי נגלתה תמונה מדהימה, נוף הררי מדהים עם מפליי מים והרבה ירוק, הכל מכל וכול... התיישבתי על רכס גבוה כשאני משקיפה על כל היקום הנפלא הזה מלמעלה. מחשבות על אהבה, שלווה, נתינה הציפו אותי. לפתע התיישב ליידי איש שאינני מכירה. "שלום" אמרתי לו "שלום גם לך" ענה לי עם חיוך רחב "איך קוראים לך?" שאלתי בסקרנות. "חיים" אמר בפשטות. לאחר שתיקה קלה כששנינו מרגישים כאילו אנחנו מכירים מאז ומתמיד שאלתי שוב "רצית לאמר לי משהו?" לאחר שתיקה קלה הוא השיב "לחיות מתוך שמחה" הסתכלתי עליו וחייכתי ואז הוא נעלם. עם החיוך הרחב חזרתי אל המציאות ונזכרתי בספר "לחיות מתוך שמחה" הבנתי שעכשיו אני מוכנה לקרוא בו.. לקחתי אותו והתחלתי לקרוא בו. לא קראתי את הספר ברצף, אלא כל פעם פרק או שניים על פי התחושה שלי. וכל פעם מחדש כשפתחתי את הספר היה זה בהתאמה מלאה למילים, לתחושות ולמחשבות שהיתי נתונה בהם באותו הרגע. הספר פשוט, מדבר על דברים שכולנו כבר יודעים ומכירים, אך תמיד זה עוזר לקורא ולהיזכר שאפשר אחרת, שאפשר לחיות אחרת, לחיות מתוך שמחה... אולי בעתיד אני אצטט בפנייכם קטע או שניים... (נוגעת לא נוגעת פתחה מסורת נחמדה...) שולחתך לכם מנה גדושה של שמחה ואהבה

conatus

New member
אני מקנא בך !

אני מקנא בך על ההתחברות שלך לחוויית הקריאה דרך המילים התחברות שגורמת לך הנאה. אצלי זה אבד אי שם במסע הארוך. תהני מכל רגע. מהעילוי הזה. ביי

למעלה