לחיות כנקבה

shlomo9999

New member
לחיות כנקבה

מי שקרא את הודעותי יודע כי מטרתי היא מוטציה שאותה אני מנסה להשיג דרך ידע של שאמנים (קוסמים) מוטציה זו יכולה להיגרם עי אכילת צמחים מסויימים כמו קנביס קוקה ואפדרה למשל ויכולה להיגרם עי אימונים מיוחדים וכדומה מכיוון שקראתי לאחרונה כי עבור גברים מסויימים לבישת בגדי אשה יכול ליצור מוטציה כזו ואיני יכול לאכול צמחים אלו בגלל החוק אני מוכן ליפתוח דף חדש של חיים כאשה 24X7 נזירה בתולה כמובן עד להודעה חדשה (דגש אני לא הומו !) לשם כך אזדקק לכל עזרה אפשרית כגון מיקומים הדרכה ותמיכה נפשית לכן אם את\ה מוכנים לעזור צרו קשר באי מייל בשבילי השמיים אינם הגבול בשביל החופש אני מוכן לעשות הכול [email protected]

מעניין אותי במיוחד לדעת..

כמה קראת על זה.. ובכמה מקורות.. וכמה אותם מקורות מהיימנים. אתה מדבר על עשיית צעד גדול מאוד בחייך. חשוב שתהיה כמה שיותר בטוח במה שהינך עומד לעשות. אני

זו אינה משימת לוחם

את משימת הלוחם מעניקה הרוח והעוצמה האישית, שכן למשימת לוחם יש מקום מדוייק בהכשרתו והתפתחותו. נראה כי הרצון האישי לחיות כאישה אינו נובע אלא מן החשיבות העצמית. גחמה פסיכולוגית. לזאת אין כל מקום בדרך כלוחמים, למרות שמקובל בפורומים רוחניים להתייחס בכבוד לגחמות מכל סוג. אם ברצונך במשימת לוחם אמיתית, מלא את זאת אשר הנשר הועיד לך עם לידתך: חייה כגבר. כבר נאמר כי איש לא יקח על עצמו במודע את לימוד הדעת וחיי הלוחם, כי זאת יש לדעת: המשימה אותה אתה רוצה פחות מכל, היא המשימה הנכונה עבורך. ה"משימות" אשר עולות ברצוננו המוגבל אינן עולות באות לשרת אלא את חשיבותנו העצמית ויש להמנע מהן מכל וכל.

shlomo9999

New member
אתה מתחזה

להתלבש כמו אישה היא כן משימה ללוחם בתנאי שאינו הומו כמו שכתוב בספר כח השקט שזהו תרגיל רב עוצמה באמנות הייקוש שהנהוול חוליאן הלביש את חואן מטוס בבגדי אשה ואתה הינך רחוק מאוד מדרך הלוחמים מה גם שאתה מתהדר בשמו של לוחם שכן לבש בגדי נשים בכח השקט אולי אתה מפוצל אישיות או משהו ?

njy21

New member
המשימות שניתנו לקרליטוס ניתנו

ספציפית לו. הרבה מהן גם נועדו לייקש אותו, כאשר במהלכן הוא למד בכלל כל מיני דברים אחרים. נסה להבין שהספרים שקראת נכתבו על ידי אדם מסויים, שעבר חוויות מסויימות שמסופרות דרכו. (השם של האדם הזה הוא קרלוס קסטנדה. באותה מידה יכלו לקרוא לו מוצי קושי שמוצי. so what?). הדברים שהוא עבר נועדו לו, ומי שמחקה מתנות שנועדו לאחרים, סופו שימצא את עצמו מתבוסס בתוך עצמו עוד יותר! בנוסף לכך, דרך הלוחמים היא מעבר לחוויות הסובייקטיביות של האדם קרלוס קסטנדה. אז צא מהסרט. תעשה את הקורס בהחזרת כוחות. הוא יהיה הרבה יותר יעיל עבורך, מלהתחפש לפרגית זו או אחרת. לפני שאתה מגיב להודעה שלי: -תתבונן לתוך עצמך -תסתכל על הרגשות שלך -תזכור שהרגשות שלך הם לא אתה (גם המחשבות שלך הם לא אתה) -תנסה להגיב בכנות, ולא מתוך רצון להגן על התפישות שלך, עצמך, וההחלטה שהחלטת (להתחפש לאישה).

למען האמת

נכתב במפורש כי זהו תרגיל ייקוש יוצא מן הכלל עבור גברים פרימיטביים ונוקשים שלא יכולים אפילו לשאת את המחשבה כי יחשבו אותם לנשים. עבור גברים כאלה להתלבש ולחיות כאישה זהו הסיוט בהתגלמותו. זו מכה כל כך קשה לחשיבות העצמית שלהם עד כי נקודת המאסף משתחררת והם עשויים להכנס לקשב השני רק מכוח תרגיל ייקוש זה. ברור כי אין זה המקרה שלך.

shlomo9999

New member
אז אתה נושא את שמו של גבר פרימיטיבי

אם כך הדבר אז מדוע הינך נושא את שמו של גבר פרימיטיבי ונוקשה כשאתה לא כזה ? אם גבר אינו הומו לבישת בגדי נשים( שמלות וחצאיות ) בציבור תמיד תגרום למתח חריף שיכול להניע את נק המאסף במיוחד בחברה צרת אופקים כמו שלנו משום שגבר זה לא מסתכן רק בחמתם של הדתיים והישרים אלא גם בהטרדה מינית מצידם של ההומואים ואף אונס שיכול להיות מתורץ בלבושו של הקורבן וקביל כהוכחה בבית משפט שלא לדבר על לבישת בגדי אשה 24 שעות כפול שבע ימים אגב אתם מוזמנים לקרוא את הודעותי בפורום עלה ירוק

HUhybrid

New member
שלומו, לצערי הרב אתה רחוק מלהיות...

על דרך הלוחמים.. 1. בתחילה הגדרת את משימתך כבזויה מבחינתך (ולכן האתגר?!): "מכיוון שקראתי לאחרונה כי עבור גברים מסויימים לבישת בגדי אשה יכול ליצור מוטציה כזו ואיני יכול לאכול צמחים אלו בגלל החוק אני מוכן ליפתוח דף חדש של חיים כאשה 24X7 נזירה בתולה כמובן עד להודעה חדשה (דגש אני לא הומו !)" 2. לאחר מכן אתה מציב תנאים למשימה הבזויה בעיניך, מי כן לדעתך מתאים לה ומי לא: "להתלבש כמו אישה היא כן משימה ללוחם בתנאי שאינו הומו" 3. ואתה מוסיף שאת ומכליל ומקטרג (שיפוטיות של המשימה עוד בטרם התחילה?): "אם כך הדבר אז מדוע הינך נושא את שמו של גבר פרימיטיבי ונוקשה כשאתה לא כזה ? אם גבר אינו הומו לבישת בגדי נשים( שמלות וחצאיות ) בציבור תמיד תגרום למתח חריף שיכול להניע את נק המאסף במיוחד בחברה צרת אופקים כמו שלנו משום שגבר זה לא מסתכן רק בחמתם של הדתיים והישרים" מצטער, אבל אתה רחוק מאוד מלהיות לוחם רוחני....

loquado

New member
אמנות ייקוש

אל תערבב בשר עם חלב . אינך יודע מאומה ממה שאתה מבקש -ואני מדגיש -מאומה . ייקוש היא משימה שיש לה מטרה .כשיש לך "מאסטר" או מורה דרך או מדריך רוחני המלווה את צעדיך ויודע איך להעמיד אותך ובמיוחד בפני איזה מכשולים ולמען איזה מטרות עניין הייקוש מקבל את טעמו. מצידי אתה יכול להפוך לפליפר -אבל זה יעשה אותך דולפין,וזה כלל אינננה מטרת הייקוש . מישהו יעץ לך -יש לך סמכות שתסביר בפניך מה ואיך לעשות ? מישהו הציג בפניך את פחדיך ?....מישהו יודע מה טמון בך ואיך ניתן להפיק ממך את האנרגיה והרצון למסע שכזה ?- אם אתה לא הומו ,עשה צעד אחד אחורה ובהזדמנות כדי שתיקח כמה מילים שאמרת כאן ברוב יהירותך המטופשת חזרה . בהצלחה.

loquado

New member
ולגבי מוטאציות...

אתה משער שאתה ועצמך באמת יכולים לשפר את יצירתו האדירה של הבורא שבה אתה משתמש לחיות את חייך המבולבלים ? אולי קצת נמאס לו מכל מיני "מוטאציות" שסובבים סביב בגל האופנה האחרון ? אולי הוא אפילו ישמח למצוא גבר שחי את חייו כפי שגבר היה אמור לחיות את חייו? (כנ"ל לגבי נשים)

למעלה