לחיות בהרמוניה?

לחיות בהרמוניה?

איך אפשר לחיות בהרמוניה? איך אפשר להשלים עם כל החלקים שבך אם יש חלקים שהיית מעדיף להפטר מהם לשכוח להדחיק להכחיש? איך אפשר לסלוח לעצמך אם אתה אשם? איך אפשר לא להאשים את עצמך אם אתה באמת אשם? איך אפשר לסלוח לעצמך אם הדברים שאתה לא סולח לעצמך עליהם הם הדברים שהרסו לך את החיים, שעושים לך רע כל פעם מחדש? אני לא שונאת את עצמי אני כן שונאת חלקים מסוימים בי. איך אפשר לאהוב ולסלוח? ואם רק היה אפשר הייתי משמידה את החלקים האלה לחלוטין ובונה חדשים במקומם. מצטערת על האורך הייתי צריכה לפרוק. רק בבקשה אל תגידו, את לא אשמה מצטערת אני לא מאמינה לזה.

את יכולה לספר על החלקים האלו

שהרסו לך את החיים לדברייך? זה דברים שקרו בעבר ולא מתרחשים כיום? ו-

תודה

דברים מהעבר לא כיום אבל‎,‎ אני חיה את העבר מחדש‎,‎ מרגישה רואה אז לא כיום אבל משפיע כיום בהחלט‎.‎ אלימות תקיפות מעדיפה לא לפרט‎.‎ תודה

עבר והווה

המצב אצל רוב בני האדם הוא שהעבר משפיע להם על ההווה, גם אם העבר כבר לא קיים בפועל (אלא רק בזיכרון, במחשבות, ברגשות, בחוויות, בתחושות). הדברים שקרו אז לא מתרחשים היום, אבל בני האדם (בשונה מחתולים/כלבים/נמרים) ממשיכים להצליף את עצמם על מעשי עבר. זה לא משהו ייחודי אצלך, אלא רכיב נפוץ בתוך בני אדם. האם ניסית לעבוד עם מה שקרה בעבר? זאת אומרת, האם נסיית לרפא את מה שהיה?

אממ

לא לא ניסיתי לרפא או לעבוד על מה שקרה כי הייתי בהדחקות רציניות ובכלל לא הייתי מודעת לכל מה שקרה‎.‎ רק לאחרונה המציאות התפוצצה לי בפנים וכל פעם עולה עוד משהו,כמו עוד חלק בפאזל שלי ושל מה שקרה לי. אני מפחדת לעבוד ולרפא הכל, אני די מנסה לברוח מהכל אבל, לא מצליחה כבר לברוח ורק יותר קשה לי. עדיין מפחדת מכל מה שעלה וכל מה שעובר עליי בעקבות זה

אדלשה

New member
לראות את מה שיש..

לנושמת כאב היקרה! קראתי את מה שכתבת וזה נגע לליבי. יש לך שאלות רבות וזה בסדר, כמו שאת כותבת: "הייתי צריכה לפרוק". אני מאמינה שהכל אפשרי! הדבר הראשון שאת יכולה לעשות כדי לשפר את המצב שלך זה לקבל את עצמך כמו שאת, לקבל את הרגשות שלך, הדחקת הדברים לא תועיל כי באיזה שהוא שלב זה יפרוץ החוצה , אז כדאי לתת לדברים מקום. גם אם עשית את הדבר הכי נורא יש לך זכות למחילה , כי תמיד אפשר להתחיל מחדש, ודברים ש "הרסו את החיים" יכולים גם לעשות לך טוב לטווח הארוך כי הסבל מקדם אותנו. אני מציעה לך תרגיל כזה: 1.הניחי לידך דף ועט. 2.נשמי עמוק. 3.חשבי איך את רואה את עצמך באופן חיובי, תראי בעיני רוחך את כל מה שהיית רוצה שיקרה. 4.כתבי זאת 7 פעמים ביד ימין ו-7 פעמים ביד שמאל. אם רק תאמיני.. ההצלחה מובטחת! אדל מאמנת אישית מרפאה בעיסוי. את מוזמנת ליצור עימי קשר במייל:[email protected]

למעלה