לחזור

ערסlight

New member
לחזור

הסרט החדש של אלמדובר. סרט על נשים ועל יחסים בין נשים. שווה שווה.

אלמדובר

אצלו הסרטים הם על נשים. לא סתם נשים, נשים חזקות. לא סתם נשים חזקות, נשים עם ייחוד. אתמול ראיתי את הכול אודות אמא שלו. הוא נהדר!

../images/Emo127.gif הסרט הבא שנצפה יחד .......

אני וביתי בת ה 17. לאחר המלצות רבות. מחכה שתחזור מחופשה באילת.

ערסlight

New member
נשים נשים

שלא תגידי שאני לא עושה שיעורי בית. ואם כבר, יש בסרט אהבה גדולה לנשים כבני אדם. רק גבר יכול לעשות סרט כזה. וסצינת הפתיחה... בית קברות כפרי, עשרות אלמנות נחושות מנקות את מצבת בעליהן. [הגברים מתים מספיק מוקדם בכדי שאפשר יהיה להמשיך לאהוב אותם] ברקע רוח שעושה את העבודה לחסרת הגיון לחלוטין. פשוט נפלא.

L o v e M e1

New member
אהבה גדולה לנשים כבני אדם

משפט נפלא בעיני... ואלמודובר בוחר נושאים וטפל בהם בדרכו הנפלאה. לא חושבת שכל גבר היה יכול להציג וליצג נשים כמוהו אלמודובר יש רק אחד ומיוחד

galia1962

New member
סרט מדהים../images/Emo127.gif

חי ושמח ועצוב ומצחיק וגדול מהחיים ועל החיים סרט על היופי והכוח הנשי אהבתי צחקתי , התרגשתי, הזלתי בסוף דמעה סרט שנוגע..

my sunshine

New member
אכן

מדהים אלמדובר בעוד סרט נפלא שלו. וראיתי ראיון מצולם איתו בו אמר שאימו היתה השראתו בחלקים רבים מהסרט. נראה בראיון כמו ילד מגודל ומתוק של אמא

מצטרף להמלצה ../images/Emo141.gif

סרט חושני, ססגוני, מוסיקלי ומלא אהבת חיים ואהבת אדם. לראות בקולנוע ולא על המסך הקטן. לא יודע אם זה "סרט על נשים". יכולת באותה מידה לומר ש"בלייד ראנר" זה סרט על אנדרואידים. נכון שכל הדמויות הראשיות הן נשים, אבל בעיניי זה לא סרט על נשים, זה סרט על המצב האנושי, על אהבה, על משפחה. ועל ספרד.

שלי 9

New member
סרט מיוחד ומתוק..ובתור דוברת ספרדית

לשמוע את השפה היפה והמתנגנת הזאת..אח אח.. אני הזלתי דמעה בקטע שפנלופה קרוז שרה במסעדה..קטע מרגש..(שהחזיר אותי גם למחוזות ילדותי..כשאבא שלי שר שירי פלמנקו ואנחנו רקדנו לצלילי קולו והגיטרה שלי אחי
) תסלחו לי על ההיסחפות הנוסטלגית.. :)

אא ניר

New member
אההם..

אין לי מושג מה כתבת... אבל אני מרגיש שאני צריך להגיד No... {זה רק שנשים המדברות בספרדית, עושות..{לי}... אההם...את יודעת...}

למעלה