לחזור לישראל

Raz The King

New member
לחזור לישראל

לפני כמה שנים עם אני לא טועה שנת 2004 הגיע לאיטליה מאמן חדש-אני. אחרי שנה מדהימה עם קומו בה זכיתי באליפות קיבלתי טלפון על הקו היה נשיא התאחדות הכדורגל האיטלקית, הוא בירך אותי על זכייתי באלפות איטליה והוא הביע את תנחומיו אחרי שלאציו ניצחה אותי בחצי הגמר... גם אני הבעתי את תנחומיי כלפיו אחרי שראה עוד כישלון של נבחרתו שלא עברה את שלב הבתים ביורו הנבחרת שהדיחה אותו הייתה-israell למי שיש את העדכון יבין לבד...התחלנו לדבר והשעות עברו כאילו כלום... בסוף השיחה הוא ואמר לי שהוא רוצה להיפגש איתי ב 4 עיניים במשרדו ביום ראשון 21.7.04, כמובן שהגעתי לפגישה דיברנו צחקנו אכלנו שתינו ואחרי כ שלוש שעות של שיחה שהיה כבר ערב הוא ניגש ואומר לי מה דעתך ליהיות המאמן של איטליה? אני קיבלתי את זה בהפתעה מוחלטת כי בס"הכ לא ציפיתי להיתמנות למאמן איטליה, חשבתי שהוא צוחק אבל לא.... וכעבור שבוע הסכמתי ליהיות מאמן נבחרת איטליה. זאת הייתה שנה מלאת חוויות הגעתי לרבע גמר הצ'מפיונס אבל הודחתי ע"י ...לאציו שוב פעם הם עושים לי את זה ושוב בבית שלי אחרי 0-0 אצלהם הם ניצחו אותי בזכות שער חוץ 1-1..אבל אני המשכתי בליגה האיטלרית בדרך לאליפות שנייה והפעם גם גביע.. עם נבחרת איטליה הלך לי הרבה יותר קשה עונה מלאת פציעות בליגה הביא לכך שלכל משחק ידידות הייתי צריך להביא שחקנים מהנבחרת הצעירה ובמשחקים מול הנבחרות הגדולות כמו ספרד וגרמניה סיימתי בתיקו בשיניים...אבל זה לא השפיע על ההתאחדות האיטלקית שדווקא אהבו את עבודתי שם. עוד שנה עברה השנה של המונדיאל 2006 הפעם הליגה הייתה שלי ובקלות כמו הגביע סוללת הכוכבים שלי רק גדלה משנה לשנה ו 2006 הייתה העונה הכי טובה שלי בקומו מקום ראשון עם פער של 14 נק' מאינטר ולאציו שסיימו את העונה עם אותו מאזן נק'. והפעם גם הוספתי לארון התארים של קומו את גביע הצ'מפיונס אחרי ניצחון על ארסנל בגמר. ואז המונדיאל מגיע בשלה הבתים אני מקבל את ספרד,פאראגווי ובלארוס שבה שיחק שחקני לקבוצה ויטאלי קוטוזוב.. זה ניפתח טוב עם ניצחון על בלארוס 2-1 ואז ניצחון על פאראגווי בתוצאה שהדהימה את כל העולם 5-0 כאשר ליברני ששיחק אצלי כבש רביעיה... ואז נגד ספר אני כבר בשלב הבא אבל ספרד לא כי יש להם רק ניצחון אחד והפסד אחד לבלארוס, בלארוס מנצחת במשחק שלהם ואני עושה תיקו עם ספרד בלרוס בשלב הבא איתי... בשלבים הבאים עד הרבע גמר קיבלתי את גרמניה ואנגליה ואז חצי גמר ואת מי אני מקבל???בלארוס עם ויטלי שלי בגמר מחכה לי ברזיל אבל כמו שהמשחק התחיל זאת הייתה בלארוס שהולכת עד הסוף.. ויטלי כובש בקות 3 ו17 ליברני דקה 53 ואינזאגי 72 משווים ניכנסים להארכה שמסתיימת לטובתי ליברני מלך שערי המונדיאל כובש ואני בגמר נגד ברזיל וגם הגמר שלי 3-2 אחרי שתי הארכות דקה 111 ליברני כובש תאחרון שלו ואני מנצח.... איטליה חוגגת זכייה וגם אני אבל אז ראיתי שבישראל התפנתה משרת המאמן ואני מציא את מועמדתי ומתקבל לעבודה את קומו לא עזבתי כי פשוט לא יכולתי ועכשיו המטרה הבאה היא להגיע עם ישראל שלי ליורו 2008... ולזכות עם קומו אולי עוד פעם... המשך יבוא

למעלה