לחזור בקיץ- fireflies in the garden

gwini1

New member
לחזור בקיץ- fireflies in the garden

שם הסרט: לחזור בקיץ Fireflies in the Garden במאי: דניס לי ז'אנר: דרמה שנת יציאה: 2008 למי מיועד הסרט: למי שבא לו על סרט כבד. ביקורת: הסרט מחולק להווה ועבר. בהווה מתמקדים בסופר (ריאן ריינולדס) אשר מאבד את אימו בתאונת דרכים ומראים את התמודדותו עם אביו דודתו (אמילי ווטסון) וחברתו. בעבר רואים את ילד (גיבור הסרט בצעירותו) אשר עובר התעללות ע"י אביו. אימו (ג'וליה רוברטס) מנסה להגן עליו ללא הצלחה מרובה. דודתו הצעירה (היידן פנטייר- הגירסה הצעירה של אמילי ווטסון) באה להתגורר עימם בקיץ לאחר שנשלחה ע"י אימה לעבור הפלה... בשורה התחתונה: לא משהו... נ.ב- אני לא בטוחה שהיידן מופיעה 20 דקות מהסרט...לא מדדתי. מצורפים: פרומו לסרט סצנה מהסרט בהשתתפות היידן

Slow Cheetah

New member
ח"ח ../images/Emo47.gif

אבל אתם אמורים לתת ביקורת יותר ארוכה וחפרנית
וזה לא משנה אם בדיוק 20 דקות. העיקר שיש לה באמת תפקיד ולא סתם אורחת.

gwini1

New member
קשה לי לחפור../images/Emo3.gif

זה לא טבעי אצלי... אם יש עוד מישהו שראה- הוא מוזמן לחפור.

Slow Cheetah

New member
שאני אראה (אם) אני אכתוב.

הקטע בביקורות זה להביע הרבה מאוד דיעה, ולגרום לאנשים לחשוב אם הסרט יתאים להם ויעניין אותם. כי מה שאת בעצם כתבת זה שזה לא משהו, והשארת לנו לדמיין מה לא אהבת ומה כן אהבת.

gwini1

New member
קצת הסבר למה לאאאא אהבתי../images/Emo67.gif

ההתמקדות היא על עלילת ההווה. עלילה זו היא טרחנית ומשעממת. האמא מתה, הלוויה ,ניחום אבלים ופה ושם עוד קצת מריבות משפחתיות, פשוט שעמום מחץ. לעומת זאת עלילת העבר מעניינת, מה גם שרק אז רואים את ג'וליה רוברטס והיידן - היו צריכים יותר להתמקד בעלילה זו.

למעלה