לחזור אליו ?

galit1301

New member
לחזור אליו ?

עיזרו לי בבקשה בהחלטה הקשה הזו. אני בת 30 , רווקה , לפני קצת פחות משנה נפרדתי מחבר שלי (שלוש שנים היינו יחד ) הפרידה היתה קשה חודש וחצי לפני החתונה. במשך השנה האחרונה היינו בקשר לא קשר , פעם אני רציתי אותו ופעם הוא אותי, לפני חודש נסענו יחד לספרד היה נפלא וחשבתי שזהו , אנו יחד לתמיד, שבוע לאחר החזרה הוא אמר לי שהוא רוצה חודש ניתוק לראות איך הוא מרגיש. חשבתי שהאדמה נופלת תחת רגליי, אבל הסכמתי בלית ברירה אחרי תחנונים רבים. לא ציפיתי לראותו שוב , ולפני שבוע התחלתי לצאת עם מישהו חדש שמאוד מוצא חן בעיני. אתמול הוא התקשר אלי שוב, ואמר שהוא רוצה לחזור והפעם לתמיד. אני מפחדת. רוצה להאמין לו, אבל מפחדת להיפגע שוב. וגם הגבר החדש מאוד נחמד , ואם בסוף אשאר קירחת משני הצדדים?

wiseman

New member
dont

dont let no one to play with you go on with your life and u will find the one thst u need

tar8

New member
אל תחזרי

אני מציעה לך לא לחזור אליו. אם תחזרי אליו הוא ישגע אותך כל החיים עם התחושות שלו ואת תמצאי את עצמך עם ילדים חיה בחרדות ובפחדים. ברור שהוא לא שלם עם עצמו וזה לא קשור בכלל אליך. לדעתי לכי על הבחור החדש שמוצא חן בעיניך ותראי לאן זה זורם

יוגינס

New member
גלית - חזרי אליו ../images/Emo70.gif

מובטחים לך אז חיים עתירי "הפתעות", חוסר יציבות, תסכולים , אי ודאות , מתח הרסני, קשרים לא ממומשים ולבסוף גליתי, מין הרגשה שכזו, "החבר" יעשה הכל על מנת להרוס לך כל ק ש ר הוא עצמו יימנע מכל קשר מחייב על מנת

גלית, הביטי קדימה, לא לאחור

נפרדתם לפני כשנה, לאחר שהייתם קרובים לחתונה. לא את ולא הוא השתחררתם זה מזו באמת והיום הסיפור חוזר על עצמו - שני חסרי ביטחון פוחדים להתחייב אבל פוחדים להשתחרר זה מזו. תני לעצמך צ´אנס, גם אם הסיכון הוא שתמתיני עוד זמן מה לאיש הנכון.

גלית......

אני בטוחה שאת נמצאת במבוי סתום- אבל אם את אוהבת לשוט בסירה מתנדנדת כל חייך- זו הבחירה שלך!! יתכן- והוא באמת רוצה אותך לתמיד, אבל מה יקרה עוד שנה? הוא שוב ירצה חודש לבדוק??? מי שכ"כ בטוח לא רוצה לבדוק איך זה בלי!! ואם מצאת לך חבר חדש שמוצא חן בעינייך, למה שלא תנסי לחיות בסירה שקטה ויציבה?

אל תאמיני לו

לכאורה הכל בלתי צפוי והעתיד לא ניתן לניבוי וזה נורא מבלבל כי תקוות השווא שמחזיקה אותך "אולי בכל זאת...". בכל זאת אל תאמיני לו כי רוב הסיכויים שמה שהיה הוא שיהיה. לכן עדיף שתסיקי את המסקנות ממה שהיה ותעברי הלאה.

galit1301

New member
אבל אני אוהבת אותו

כולכם כל כך צודקים, אבל קשה להילחם ברגש החזק הזה שנקרא אהבה. כנראה שבאמת אני צריכה התרגשות ובלאגן בחיי,אחרת מה אני עושה איתו. אני אוהבת אותו , אך הפעם אני אעמוד על שלי מכל הבחינות. תודה חברים.

עוד משהו שכחתי

מציעה לך אם את יכולה, לפנות ליעוץ כדי לברר האם את באופן לא מודע בוחרת בדפוס שבו הוא רודף אחרייך ואת לא מושגת או שאת רודפת אחריו כשהוא לא מושג - ומה שזה מאפשר לשניכם לברוח מקשר מחייב, אז לברר אולי יש לך עצמך פחד מקשר יציב. וכל זה כדאי כדי שלא תחזרי על שגיאות העבר – וכדי שבעתיד תפתחי קשר יציב יותר עם סיכויים טובים יותר. ויפה שעה אחת קודם, כי כבר הגעת לגיל שחבל לך לבזבז עוד זמן!! בהצלחה

זה שהוא לא יודע להחליט, את יודעת

מה שעכשיו את צריכה להבין זה שגם את לא יודעת להחליט. הפתרון הוא פשוט. את צריכה להחליט ולבחור. מה תבחרי זה באמת לא משנה. ואני גם יכול להגיד לך מראש. יכול להיות שתטעי. יכול להיות גם שתחליטי נכון
העניין הוא שכשאת לא מחליטה את בעצם כל כך מפחדת לשגות שאת פשוט תוקעת את עצמך באמצע. במקום שבו אף פעם לא תצליחי אבל גם אף פעם לא תטעי. אז פשוט תאפשרי לעצמך לטעות (ואולי גם להצליח) ותבחרי. עכבר

modoo

New member
את לא לבד

יש עוד 6 מיליארד אנשים בעולם. פעם הלך--תמיד ילך.!!! חבר חדש, דרך חדשה, ריענון, על פניו--נראה לי תצליחי.

למעלה