לחזור אחורה

adamfbs

New member
לחזור אחורה

יש בי כל כך הרבה מלחמות פנימיות לפעמים, של פקפוק לעומת אמון. אני רואה הרבה דרכים ולפעמים אף אחת לא נכונה. לפעמים אני לא מצליח להשתלט על עצמי, להגיד לעצמי שזה באמת נכון ואמיתי. ויש אנשים מסויימים, ויש מצבים מסויימים, שכל פעם משנים את הדרך שלי, ואני מחפש אחר חדשה. וכך גם עם דרך זאת, יש כל כך הרבה מלחמות בה, את הפנימיות אני עוד משקיט, אבל גם מבחוץ הפקפוק גובר. ומה אני אומר בעצם? אני לא מתבכיין כאן, אני פונה אליכם, המנוסים יותר ממני, המופקחים יותר ממני - מלבד כוח רצון, הרבה אנרגיה ואמון עצמי ללא עוררין, מה אתם עושים שאתם מצליחים לא לפקפק בדרך הזאת? או שאין לכם תהייה עצמית על גורמים שסותרים אחד את השני? או שכאשר קורה משהו שסותר, כיצד אתם פועלים איתו? ובמילים אחרות - איך אתם יודעים שזאת הדרך הנכונה?

kung fu

New member
אני פשוט מרגישה שמה שאני עושה נכון

לי. מרגישה מבפנים.

L i z a r d

New member
תשובה

זאת טכניקה פשוטה. המלצתי היא שתתמיד בה, בלי פשרות, ופשוט תעשה אותה בטוטאליות. אתה יותר לזמזם בלי מנגינה? פשוט ממממממ תהמממהממ, ותנשום תוך כדי (בין הממ להממ) בצורה חופשית, בישיבה, עדיפות לעיניים עצומות. תשב בצורה שתהיה לך נוחה (עם משענת אם צריך), זה העיקר, ושתשדל שתהיה "פתוחה" אם אתה יכול. תעשה את זה לפחות 20 דקות, מעבר לזה זה לא מוגבל. בהצלחה.

L i z a r d

New member
דוגמה לישיבה לא פתוחה

ישיבה ברגלים שמקופלות כלפי הגוף, ז"א שהברכיים נוגעות בחזה, והראש כלפי מטה. עדיף שתשב זקוף, ואם אתה על כסא אתה יכול לפתוח קצת את הרגלים. העיקר שתשב בנוחות ושזה יראה לך נכון.

אלישיר

New member
צד ימין וצד שמאל.

בעזי"ת צד ימין: האם היית עושה את אשר אתה עושה כרגע, את אשר אתה מתעתד לעשות ברגע הבא, לו היה היום הזה היום האחרון לחייך? תתמיד בהלך רוח הזה, ולפחות תדע שאת הלא נכון אתה חוסך מעצמך כמיטב יכולתך. ואין כאן שום דרך שאתה הולך בה. הדרך מוליכה אותך כמו מדרגות נעות. כצאן לטבח או מוות של לוחם ? נכון? רק אם מצאת חן בעיני הרוח. אם תהיה ללא דופי אתה תמצא חן. הרוח היא ללא דופי. צד שמאל: גלגל עיניים לאיזה כיוון שתרצה. אם אתה כבר רגיל בתנועה, אין צורך. השלב הבא הוא לגלגל את העיניים בלי לגלגל אותן. לא המבט מתגלגל, וגם העין לא זזה, אבל בראש אתה עושה את אותה פעולה. מייד או בהמשך, תרגיש גרוי בגב, בין השכמות. פקוד על נקודת המאסף בדיבור להגיע למקום שאין בו דיאלוג פנימי. כמו שפוקדים עליה למצוא את הידיים בחלום. ללא דופי כבר אמרתי? כך יהיה לך יותר קל לבצע את העצות שנתנו לך האחרים כאן, או לדעת מעצמך את אשר תעשה (תמיד תמיד תמיד תמיד עדיף וזה מה שבעצם אומרים לך לחפש את הידיעה העצמית הישירה). "...אני פונה אליכם, המנוסים יותר ממני...". אל תעריך אף אחד. כמה שהאדם יותר כלום הוא הכל. תעריך את הרוח ששוכנת בקרבו של הכלום, לא את הכלומניק. האדם הוא כמו עובד חנות, שנשלח להפקיד את הצ'קים (כולם למוטב בלבד) של הפדיון היומי, ומתחיל בדרך לבנק לרקוד בשמחה עם הניירות: תיראו תיראו כמה אני עשיר. (-בקיצור חולה נפש).

למעלה