לחוש אותך.....

אוהד 30

New member
לחוש אותך.....

להגיע לבריכה....לחוש את פעימות הלב.... כל צעד מחיש את הרעידות....הפירקוסים לקראת.... מוצא את עצמי בחדר ההלבשה לבד...מתפשט לאיטי ....מגבת ביד,,,,נכנס לבריכה... חמימה נעימה משהו ....מעט מאוד אנשים יחסית אני חושב לעצמי.... מתחיל לאתר אותך... עם הפיקיני החמוד צמוד לחמוקייך .... מ.....האם זו את ....לא לא יכול להיות ..... אולי זו זאת שם בפינה.....גם לא.... ואווו מי זאת הכוסית הזו שנכנסה רק עכשיו.... לא לא אל תביט מיד... רגע רגע.....עוד שניה..... כן זו את..... לא יאומן....ממש חתיכה....כוסית .... אחת שכל אחד היה מת להתחכך בה.... מוצא את עצמי משייט לכיוון את משחקת אותה מתעלמת...לא מכירה....כל כך מרגש עד שאני מוצא את הגוף שלי עובר לדום.... הזין נמתח בתוך הבגד ים.... חצי חיוך אני קולט ממך..... זה הסימן שלנו ....לסאונה ....אני מוצא את עצמי שוחה במהירות שיא לכיוון הסאונה... לאט לאט מתרומם מהמים ,,,את מקדימה אותי.... פותח את הדלת לסאונה,,,,אנחנו לבד.... ללא מילים אני מתקרב.... נצמד אלייך....חש אותך בפעם הראשונה.... נשענים על הדלת של הסאונה.....אי אפשר להכנס.... מנשק אותך בפראיות כזו....תשוקה שכלואה בי מוצאת את הדרך החוצה.... ואני ....ממממממממממממממממממ....מתענג על הרגע... ואת איתי.....זורמת... החיבוק הופך ללוהט יותר....ו..... מה דעכם עד עכשיו... מי רוצה להמשיך? אשמח לשמוע תגובות .....

עיילה28

New member
מממ....

החיבוק הופך ללוהט יותר...אבל נורא חם שם מבפנים. אנחנו מזיעים. מישהו מתקרב, ואנחנו מתיישבים במהרה כאילו כלום לא קרה. מישהו נכנס ומתחיל לדבר איתנו : "צריך להוסיף מים על הטרמוסטט כדי שיהיה חם יותר. זה לא מספיק", אנחנו משתפים פעולה בלית ברירה. מתים מחום. "חם לי אני יוצאת" אמרתי, ואתה מיד אחריי... חוזרים להתקרר קצת בבריכה וממשיכים לשחות. אנחנו מביטים אחד על השניה מתחת למים. ואני כמו בת הים הקטנה שוחה ו"בורחת" ממך בתוך המים. אתה מנסה להשיג אותי. הצלחת ?

אוהד 30

New member
מממממ...

הרדיפה אחרייך חסרת טעם....את שוחה מהר מדי....אני מציב מארב.... מחכה לסיבוב שלך.... אךךךךךךךךך תפסתי......הצלחתי מתחת למים להעביר את היד שלי על גופך..... למרות המים הצמרמורת לא נעלמת.... איזה נעימותתתתת פשוט כייף .....עושה סיבוב נוסף,,,,הפעם אני מציד את ראשי לבטנך....מתחכך בך ..... רוצה אותך,כל הגוף שלי בוער,,התשוקה ללא רגע מנוחה....

למעלה