לחוקרי מרמורש

נחי

New member
לחוקרי מרמורש

ראיתי כי באירוח (המעולה, תודה לקמרוצקי!) היו פניות לא מועטות של אנשים שביקשו מידע בקשר למרמורש. רציתי לומר כי ניתן לפנות אלי בעניינים שונים היות ויש ברשותי חומר גניאולוגי הקשור לאיזורים אלו ובנוסף ישנה קבוצת התכתבות של חוקרים מכל העולם להלן הכתובת להתקשרות: [email protected]

ilanab56

New member
בעניין אזור מרמרוש ../images/Emo35.gif

נחי שלום, אני חוקרת עירה שנמצאת בקרבת מרמרוש סיגט והיא כיום בתחום אוקראינה והיה בעבר חלר מצ'כוסלובקיה. לעומת זאת העיר עצמה כמדומני ברומניה מעבר לגבול. שאלתי האם ניתן לפנות אליך גם ביחס לאזור שאני חוקרת שמבחינה גיאוגרפית קרוב אבל מעבר לגבול מדיני? בברכה, אילנה

נחי

New member
כן, איזור זה שייך למרמורש ההיסטורית

לגבי ווילחוביץ קיימים שני ספרי זכרונות: אנשל איינהורן-אביב אחרון דוד בן דוד- גשר על תהומות

ilanab56

New member
וולחוביץ, טרנובו ונרסניצה

אלה 3 העיירות המוזכרות היטב בספרים הללו. זכיתי לקרא את 2 הספרים שהזכרת וגם לצלם חלק משמעותי מהם הנוגע למחקר שלי. ביום 9.6.05 תתקיים אזכרה בבית מרמרוש ליוצאי טרנובו והסביבה. אם זה מעניין אותך אוכל לרשום לך פרטים.

חוה3

Member
../images/Emo51.gif נחי, נרשמתי לקבוצת הדיון

מאזור מרמורש ואני מחכה לאישור.

חוה3

Member
אני מחפשת מידע על המשפחות

הבאות: Dratler, Schachter, Kaz, Lengesner מהכפר Ruscova. Perl, Steinfeld מ- Borsa. Kiselnik, Perl, Tesler מ- Rozavlea. Avramovits מ -Selist. Rubin מ -Viseu De Sus. Perl מ- Sighet.

arye28

New member
משפחת כץ

שלום חוה אני מכיר ידיד טוב שלי בשם דוד כץ מהאזור מרמורש.אולי הוא יכול לעזור לך. תתקשרי אלי ואתן פרטים נוספים, טלפון 0544370504

ספרן

New member
טיול למרמרוש - קארפטורוס

מי שמעוניין בפרטים על טיול שיצא הקיץ לאיזור קרפטורוס (כולל אזור מרמרוש שנמצא באוקראינה ) - שיפנה אלי במסר אישי.

נחי

New member
לכל מי שהצטרף למרמורש סיג

ראיתי שהצטרפו כמה אנשים לקבוצה. אבל רצוי מאד שלא תשארו פסיביים אלא תכתבו מכתב מפורט (באנגלית) ובו תסבירו את מהות המחקר, המקומות ומידע ספציפי שאתם זקוקים לו. בהצלחה.נחי

למעלה