לחוצה. :(

ronironid

New member
לחוצה. :(

שלום, לפני 4 ימים קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה. אכן השתמשנו בקונדום וגם דרשתי ממנו שלא יגמור בפנים כי אני ללא גלולות. השתמשנו בקונדום שהיה דק. במהלך הסקס הוחלף גם הקונדום. הקטע הוא שלמרות שביקשתי שלא יגמור בפנים, אני חושבת שכן נפלטו לו כמה טיפות. אני יודעת שהסיכויים קטנים , במיוחד שגם השתמשנו בקונדום, אבל עדין, זה לא מונע ממני לאכול סרטים. אני כאן בשביל לקבל תגובה של גורם בעל ידע מוסמך שינסה להרגיע אותי וייעץ לי . (יודעת שזה טיפשי ביותר אבל אני מרגישה שאני חייבת תגובה). מה גם שאני טסה בקרוב מאוד ומתגייסת . אני ממש רוצה לקבל את המחזור שאמור להגיע בסביבות ה7 לחודש, ומרגישה שאשתגע עד אז מסקרנות/ אכילת סרטים . מה לעשות מכאן? מה היא השיטה המהירה ביותר לגילוי הריון ? תודה מראש :(

sharpantie

New member
עד ה 7 לחודש יולי

נשארו עוד 8 ימים. בפרק הזמן שעבר מקיום היחסים עד שתקבלי מחזור, זה מעט מדי זמן כדי לבצע בדיקת הריון. מה שנשאר לך זה פשוט להמתין ולא לאכול סרטים, זה לא יעזור. תאכלי סלט טעים במקום זה

Kani s

New member
גם אם הוא גמר בפנים - והקונדום לא נקרע

הסיכוי שלך להריון אפסי לחלוטין. למה? כי כדי להיכנס להריון זרע שלו אמור להיכנס לתוך הגוף שלך ולהיות מופרה עם בייצית. כל עוד תאכלי סרטים המחזור יאחר - לחץ מפחיד אותו.. בדיקת הריון עושים בבדיקת דם \ סטיק שקונים מהסופרפארם שבועיים אחרי האיחור. אין צורך שתעשי.

למעלה