לחוצה ועצובה

עדמה

New member
לחוצה ועצובה

שלום לכל הנשים אני בת 34 ונכנסתי להריון מהחבר שלי (זה היה מתוכנן בינינו) הענין הוא שהחבר שלי נפרד ממני ומבקש ממני לעשות הפלה. אני פוחדת פחד מוות להפיל גם בגלל בגיל וגם בגלל שעשיתי את זה כבר פעם אחת וסבלתי מזה אח"כ הרבה מאוד זמן. מצד שני אני פוחדת לגדל ילד לבד. אין לי דירה אמא שלי ז"ל נפטרה. מה שיש לי זה משפחה אוהבת ותומכת אחים ואחיות אוהבים ועוזרים, מקום עבודה מסודר , קמת כסף שחסכתי והרבה רצון להיות אמא. מה הייתם מציעות לי ? עד כמה זה קשה? איך מסתדרים? איך מתחילים אודה לכם על כל פיסת מידע מיכל

עליזה 63

New member
מיכל היקרה!

הצעתי לך ללדת את התינוק כל ילד מביא את הברכה שלו ברוך השם,וחוץ מיזה את לא לבד יש לך משפחה חמה ותומכת וקצת כסף מקום עבודה מתוקה שלי אני התחלתי עם פחות מיזה וברוך השם היום הכל בסדר לאט לאט ויהיה בסדר.ולכי תדעי אולי האבא יתעשת פתאום וכן דברים יסתדרו ויהיה בסדר בינכים אם את כל כך רוצה תלדי והשם יעזור והכל יהיה בסדר בעזרת השם אמן.

mishimashu

New member
מיכל יקרה

הסיפור שלי קצת דומה לשלך. אני שמחה שלא הפלתי. ילדתי לפני ארבעה חודשים ילדה מקסימה. האב לא בקשר אבל יש לי משפ]חה מדהימה שתומכת. אין ספק שההתמודדות קשה אבל הרווח....ענק! ילדה מתוקה שממלאת לי את החיים. האבא...יחליט בזמן שלו אם להיות בקשר או לא. החיים כל כך דינמיים ודברים יכולים להשתנות אבל הבחירה שלי למרות שהיא לוותה בפחדים וחרדות ועד היום מידי פעם יש חששות, לא מצטערת עליה. את מוזמנת לפנות אליי במסר פרטי. אשמח להיות לעזר בכל דבר!!!

גמני אומרת ../images/Emo95.gif

אין עליהםםםםםםם . תינוק זה קסם החיים ! בהצלחה מתוקה ואל תדאגי בכלל אנחנו כאן

אני לא אוהב להתערב בדברים כאלה

אבל מסכים עם הבנות ,ילדים זה אמא של השמחה,משפחה תומכת זה המון,לכי תדעי לגבי האבא אם יהיה בתמונה או לא,בכל מקרה אם לא הפסד שלו.

עדמה

New member
תודה לכולכם על העזרה והעידוד

תודה רבה לכולכם. אני קוראת ומחייכת ומרגישה שיהיה בסדר למרות הפחד. כל כך טוב שיש במי להעזר ואת מי לשאול. תודה מקרב לב שנה טובה לכולם

m i c h a l i

New member
ההחלטה היא שלך בלבד

איני מוכנה לנסות ולשכנע לכאן או לכאן... ההחלטה שתקבלי ללא ספק תשפיע על חייך ולא משנה אם תבחרי להמשיך את ההיריון או לא. אני מגדלת את בתי לבד מאז שהיא בת שנה. אם היית שואלת אותי לפני ההיריון אם הייתי עושה זאת לבד בידיעה שהאב לא יהיה בתמונה התשובה שלי היתה חד משמעית: כן. האם זה קל? לא משפחה תומכת זה חשוב מאד כמו גם מקום עבודה מסודר כי לגדל ילד עולה במדינתנו לא מעט... לגבי עיצות ושאלות איך מסתדרים כמשפחה חד הורית תוכלי לעיין בקישורי הפורום, ובשאלות הנפוצות (בשורה בכחול למעלה). וגם בקישור המצורף כאן בכחול. אשמח לעזור בכל שאלה שתעלה ושיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי.

ל מ ה ל

New member
גם אני....

היי מיכל גם אני נמצאת בדיוק באותו מצב, אני בת 36 ונכנסתי להריון מחבר לשעבר שדרש ממני לעשות הפלה אני יודעת ומכירה את ההרגשה המלחיצה הזו, גם אני שקלתי לעשות הפלה, לא איחלתי לעצמי להיות אם חד הורית, רציתי להביא ילד עם בן זוג אוהב, אך המציאות היא שונה. מה שאני יכולה לומר לך וגם בהמשך תגלי כי כל החלטה שתצטרכי לבצע היא תלויה רק בך ורק את היא המחליטה אף אחד לא יוכל לומר לך מה לעשות. היום אני בשבוע 17 להריון, לפעמים מאוד קשה שאין בן זוג תומך ואוהב ליד אבל אני יודעת שזהו לא מצב קבוע. אני יודעת לומר לך כי אני מגלה כל יום חוזק חדש בי . רק שתדעי שהחוק במדינתו הוא לטובת הנשים כך שאם הוא מאיים או יאיים אין לך מה לחשוש.

mishimashu

New member
למהל

האם החבר מאיים עלייך? המדינה אכן מגבה אותנו הנשים אך חשוב לבדוק טוב לפני שפועלים במסגרת החוק (המשטרה). אני אומרת את זה מניסיון. רצוי לא להיכנס לסיטואציות האלה. אני זוכרת שבהריון היו הרבה רגעים של בדידות. היום בדיעבד אני יודעת שהתחזקתי (לא חזרתי בתשובה...:)) על ידי הרגעים האלה. אני מרגישה עוצמה פנימית על היכולת להתמודד. מה גם שבשביל הילדה שלי אני מוכנה להיות הכי חזקה בעולם. בהריון יש פרספקטיבה שונה מזו שיש אחרי הלידה. היום הכל נראה לי אחרת. בכל מקרה אשמח לשתף בפרטי.

faraday

New member
העולם הוא הפוך- אני שמחפש אישה

שתביא ילד-יש לי 3 בוגרים -אני אוהב ילדים -גברים אחרים בועטים במה שישלהם -אין כמו ילדים זה האושר אבל כך בפתגם אלוהים נותן אגוזים למשהוא שאין לו שיניים

למעלה