לחוצההה

מאורי6

New member
לחוצההה

אחרי הכסאחים של הזמן האחרון אנחנו נפגשים היום [הלילה] אחרי סמס מלחיץ מצידי שתכנו לא אומר כלום חוץ מ"אנחנו צריכים לדבר" מלחיץ. האמת?! אין לי מושג בדיוק מה אני הולכת להגיד בניגוד לריבים עם האקס שבהם תמיד ידעתי מה אני הולכת להגיד, באיזה סדר אני הולכת להגיד את הדברים... כמו רובוט פשוט הייתי אומרת כל מה שתכננתי להגיד. ועכשיו פתאום אני לגמרי אבודה... מצד אחד מחכה שיגיע כבר ומצד שני רוצה לדחות עוד קצת אולי אני אבין מה אני רוצה בדיוק מעצמי... ממנו.. אני מקווה שנוכל לפתור את הכל ביחד... אנחנו כל הזמן מרחיקים אחד את השני... כל הזמן האשמתי אותו שהוא מרחיק אותי מהבעיות שלו ומהצדדים הפחות יפים..רק עכשיו אני יודעת שאני עושה בדיוק, אבל בדיוק אותו דבר. "לא קרה כלום" [בא לי למות] "שום דבר לא מטריד אותי.." [בא לי למות, שוב!] "באמת" [טחח נראה לך שבאמת?!]

OgaliO

New member
מאמי .. ../images/Emo9.gif

תגידי פשוט את כל מה שאת מרגישה, כל מה שמציק, כואב, פוגע, מפריע .. תפתחו את הכל, בלי להשאיר שום דבר סגור. דברו על זה, תמצאו פתרון ותפסיקו לריב
אין זוג שלא רב
שולחת לך חיבוק ענק
(ואני במסן אם את צריכה משו
)

מאורי6

New member
אז הכל טוב..

ולמרות שכשדיברתי עם גלי אתמול אמרתי לה שלא דיברנו על כלום... אחר כך הוא [דווקא הוא] לחץ שאני אגיד מה מפריע כי [מן הסתם] בעיות לרוב לא נעלמות כשמתעלמים מהן... פשוט קשה לי שעד שהוא מגיע אנחנו צריכים לדבר על דברים לא נחמדים- מרגיש לי קצת כמו בזבוז זמן אולי. לפני שנפגשנו ממש הייתי לחוצה והייתה לי הרגשה שאני מאבדת אותו... שהכל מתפרק לי פשוט... אבל כשהוא התקשר ושאל אם אני יכולה לצאת לפגוש אותו "בפארק שנפגשנו בו בפעם הראשונה..בדיוק איפה שישבנו, זוכרת?" הבנתי שהכל הולך להיות בסדר.. וכשהגעתי לא באמת האמנתי שאני אמצא אותו בדיוק על הנקודה שישבנו בה... ושם הוא ישב.. בדיוק אבל בדיוק איפה שישבנו בפעם הראשונה. הוא הגיע עם המדים והכל... נראה עייף כל כך שבאמת לא היה בא לי להתחיל לדבר איתו על בעיות. דיברנו קצת על הצבא ועל השבוע האחרון... ועלינו הבייתה. גלוש הראתה לנו את הטבעת שהמתוק שלה קנה לה ואני "רמזתי" שגם אני רוצה כזאת
נכנסתי לראות הודעות בפורום והחייל שלי ישב וצחקק לו "שוב הפורום הזה? אני לא מאמין!". דיברנו וצחקנו והיה כל כך כיף איתו... הוא והחברה הכי טובה שלי היחידים שמבינים שכשאני אומרת להם מכוערים או סתומים או טיפשים זה תחליף של "אני אוהבת" לפעמים. עכשיו הוא הלך הבייתה.. יצאתי איתו למרפסת וכשנכנסתי חזרה הבייתה אמרתי לאבא שלי "כן כן, עכשיו כל היום אתם תראו אותי עם חיוך דבילי ולחילופין פרצוף אומלל [כי הוא הלך]" אני אוהבת אותו

גליייי!!! 11אחד אחד אחד עשרה מאה ואחד עשרה../images/Emo13.gif

הבטחת גם לנו תמונה של הטבעת
את לא אוהבת אותנו יותר...

למעלה