לחוזה

אתילה12

New member
לחוזה

לאחר עיון רציני במצבך, מצאתי לעצמי להמליץ לך על טיפול רפואי (פסיכולוגי) דחוף ביותר. מהכירותי האישית אותך, זה ילך ויחמיר... תתיעץ עם הטיבעוני.

החוזה

New member
אתילה 12 - רמת הדיון שלך מאכזבת.

מאוד צר לי שהתגובות כאן בפורום גובלות בילדותיות,אינן עיניניות ולא סותרות או מאשרות עובדות פשוטות.אשמח להגיב עינינית לכל פניה ומעתה אתעלם לחלוטין מכותבים מתלהמים שטרם בגרו.אני מקווה שהחומר האנושי בצומת עדיין כמו שזכור לי אך אולי כבר לא.

יואלV

New member
קצת סדר בבלגן!!!!

מאחר ואני מכיר באופן אישי את הג'ינג'י אז ככה: המכתב המרגש לאמא מהצבא כמעט גרם לי לבכות אבל פתאום נזכרתי שמא גרין ברוגז עם אחיו אשר זה שנים ארוכות, לעומת זה אחותו( אשתו של ישראל ז"ל) גם היא ברוגז איתו, לעומת זה אישתו התגרשה ממנו (הסיפור שלה למה היא עזבה אותו שווה סיפור בפני עצמו....)ובקשר לעברו ההרואי בצבא- ממש הצחקתם אותי הוא היה נ ה ג אני חוזר נ ה ג מושיק הוא פחדן שכל הזמן צועק תחזיקו אותי, תחזיקו אותי...... מושיק הוא פורע חוק שהורשע בבית המשפט על עבירות של שימוש חורג בקרקע מדינה!!!!!!! תגידי גבר' פפר לא מצאת ג'וב יותר מוצלח מאשר להיות דוברת של הלוזר הזה? הבן אדם ממש פטתי- תשכנעי אותו לפטור אותנו מעונשו כדי שנוכל לבנות את צומת כפי שרפול באמת רצה!!! די נמאס לנו מגונן שגב וממשה גרין שמשום מה נראים לי תאומים שהופרדו בלידתם.....

יואלV

New member
שימו לב לפסק הדין נגד המנהיג הדגול

רציתי רק להראות לכם את הפתיחה לפסק הדין שבו מורשע מר גרין 12 האנשים הנוספים כולם עסקים שנמצאים במחסנים של מר גרין!!! כתב האישום מ בתי המשפט עמק005289/00 בית משפט השלום כפר-סבא 01/09/2005 תאריך: כב' השופטת ניצה מימון-שעשוע בפני: מדינת ישראל בעניין: המאשימה ע"י ב"כ היועמ"ש, עו"ד א. בונה נ ג ד הנאשמים 1. גרין משה 3. סיסם רהיטים וחפצים בע"מ 4. שני אלקובי אפרת 5. אלקובי רם 6. יהודאי רונן 7. אליטל ציוד ספורט בע"מ 8. ארצי טל 9. א.ש. גל חום שוקי פסח בע"מ 10. פסח שוקי 11. טויקור שיווק (1997) בע"מ 12. לואיס אואן 13. ה.ד.י חברה לסחר (3000) בע"מ 14. חרמון עמיחי ע"י ב"כ עוה"ד מ. קריצ'מן, ח. עדיני וא. וילצ'יק ראה בברור שמר גרין מצפצף על החוק!!!!

יואלV

New member
אתילה או שמא גרין בעצמו?

שמע- תאמין לי אין לגרין מערימים הוא פשוט לא מודל להערצה- תשאל את האחים שלו, את השכנים שלו, את התושבים בכפר שלו, את התושבים בבני ציון, את גרושתו- תאמין לי אין לבן אדם הזה ולו מילה אחת של זכות- בדוק!!!!! בקשר למבנים ללא רשיון- הבן אדם הורשע!!!!!!!! הוא קורא לעצמו משפטן- זאת התחזות!!! הוא לא עורך דין!!!!! בדקתי היום באתר של לשכת עורכי הדין הוא פשוט לא מופיע והוא מתחזה למשפטן!!!!! הבן אדם מחזיק בתפקיד ציבורי בכפר שלו והוא מרשה לפלוש לאדמת המושב ולהקים מסעדה בכניסה למושב( זה בטח בגלל שהוא נורא אמיץ? אולי זה בגלל טלפון שהוא קיבל ממפעיל המסעדה?) שמע מושיק- לך הביתה עדיף לך להעלם השקט לפני שנמצא עוד שלדים בראון שלך ואני בטוח שנמצא

אתילה12

New member
ליואלV/ הטבעוני/ החוזה

אין לי מה להוסיף מלבד לרחם עליך, אני מכירה את גרין וגם אותך, תפנה לפסיכולוג, אתה כותב בשגיאות כתיב, נלחצת...ויש לך סיבה.

למעלה