לחוות דחיה...

לחוות דחיה...

פעם ראשונה לאחר כ- 5 שנים, שאני שאני נפגשת עם בחורים... נפגשתי עם בחור שבעיני היה "מושלם" הן מבחינת מראה/ אופי/ סגנון/ מלומד וכו'...(לפחות מרושם ראשוני מדייט אחד) ואני יכולה לומר שעד היום לא מצאתי אחד אפילו שהיה נראה מכל הבחינות מה שאני מחפשת, והופ סוף סוף הגיע לפני אחד כזה.. ובסוף לשמוע את "רואים שאת בעלת מידות טובות.. אבל אני לא בטוח שזה מתאים" עבר כבר מס' חודשים ואני פשוט מרגישה שדייט אחד הצליח לשבור אותי, לכבות אותי, ולפגוע בי, להרגיש לא שווה ודחויה. לא מוצאת דרך לשכוח ממנו... מנסה להתמקד בדברים אחרים.. בעבודה בלי הפסקה... אבל אני מוצאת את עצמי כל יום בוכה. למה אני כזאת רגישה??? למה מדייט אחד לעזאזל, אני ככה??? אוף התסכול התסכול הזה.... אני יודעת שהכל זה לטובה בשכל.. אבל הרגש לא מתמודד לי עם זה... סורי על החפירה, אבל זה עומד לי על הלב וכאן ניתן לבטאות זאת...

ברוכה הבאה לפורום

התחושת דחיה הזאת היא לגיטימית ומובנת לחלוטין בפרט שלא יצאת כ"כ הרבה זמן לפני כן. את בטח מרגישה "מה לא טוב בי שאני לא מתאימה עבורו?", "אם בחור כזה דחה אותי אז מי לא ידחה אותי" וכו וכו אלו מחשבות הרסניות והן לא נכונות. כיוון שזה שהוא לא מעוניין אז זו בעיה שלו וזה ממש לא בגללך. לפעמים אצל מישהו יכול להיות תמונה בראש של מישהי לא קיימת שהיא מבחינתו "האישה האידיאלית" ואת במקרה היית אחרת(לא פחות טובה אבל אחרת) לדעתי, קחי אוויר. צאי עם אחרים שירצו אותך. הבטחון שלך בעצמך יעלה. ויום אחד ממש בקרוב את תביני שהבחור הזה הוא לא מי שאת רוצה. כי מצאת מישהו הרבה יותר טוב. או במילים אחרות- "הלך הנסיך יבוא המלך"

אני מבינה לליבך

בס"ד שלום יקירה, אנני מכירה אותך, אך ליבי איתך. לא פשוט שמציאת חן היא רק מצד אחד. אני בטוחה שאת תמצאי עוד בחור שיראה בענייך המשולם. (כנראה שזה לא היה הזיווג) ובנינו לא חייב מושלם ב 100% - חשוב מאוד שתיהיה מציאת חן והשקפות דומות. אני ממליצה לך על התרגיל שכתבתי בפורום - חשיבה חיובית למציאת בן זוג. בהצלחה רבה ובשורות טובות

קליט

New member
מנסיון, זה לא פשוט

ולכן, העיצה היעוצה היא - לא לשגות באשליות, תמיד בעת הפגישה תגידי לעצמך ; שום דבר לא סגור, יתכן שכן, יתכן שלא . ואם לא מפנטזים - אז לא מתאכזבים כ"כ . *אולי אפשר פשוט לשלוח שדכנית שוב כדי שהיא תשאל אותו ~למה לא ??~ כדי שתדעי למה זה לא הלך, וזה ייקל עלייך . ותנסי לעבוד עם שדכנית אמינה שגם תדע לתת לך פידבק מהצד השני, - כך תדעי שאת לא עמילה לשוא . בהצלחה !

למעלה