לחובבי PEARL JAM

שקר החן

New member
לחובבי PEARL JAM

אתר שכולל כל מה שצריך לדעת.. סידור אלפביתי של כל השירים שפרל ג'ם ביצעו אי פעם, בדיסקים, סינגלים ובהופעות, כולל קאברים שביצעו. יש אפשרות להורדה לחלק מן השירים! אתר ממש ממש שווה!

sukyel

New member
אחד הגדולים...כן...

תודה...אבל בהחלט רוב המעריצים מכירים את האתר הזה... נראה לי שהוא האהוב עליי מאתרי פרל ג'אם.... לא יודע...מאוחר...אני עייף....

assafpeleg

New member
הפתעה!../images/Emo12.gif

דווקא לא היכרתי. מצד שני, יש את lukin ואת pjvault, שהם גם אתרים מצוינים. (ונראה לי שכו-לם מכירים אותם)

stone cold jane

New member
pjvault

כבר לא כל כך מתפקד הרבה מאוד זמן, למרות שלפעמים אני מקבלת משם קצת עדכונים באימייל, הוא לא ממש מתעדכן כל כך.... ו lukin בהחלט סבבה! ולא לשכוח גם את giventowail.com שגם הוא אחלה אתר במיוחד למנגנים שבינכם.. אבל הכי אהוב זה TSIS! ג'יין

jez23

New member
אני גם מתפלאת. מאוד. ../images/Emo13.gif

זה האתר הכי טוב של פרל ג'אם מאז five horizons. אני זמן הפסקתי לבקר באתרים אחרים ומסתמכת רק עליו. הבחור שמנהל אותו, סקוט הורוביץ (יהודי במקרה?) התחיל באתר קטן, לפני שנתיים בערך, וזה הופצץ באלפי מעריצים עד כדי כך שהאתר היה נופל כל הזמן.... האתר התחיל בעיקר כבסיס למילות השירים ואני הייתי זקוקה לו מאוד בשביל פרשנות השירים שלי (יש לי אתר שמפרש שירים של פרל ג'אם) כיום זה אתר ענקי שכולל כמעט כל דבר בתוכו, מידע וחדשות מעודכנים ופורום red mosquito של אלפי מעריצים. כל המעריצים שאני מכירה, מכלמיני ארצות, כולם קוראים את האתר הזה. זה בעצם ה"ידיעות אחרונות" של מעריצי פרל ג'אם. זה קהילה ענקית. קיצר- וולקום לכל החדשים. תחרשו את האתר הזה טוב טוב כי הוא שווה מאוד. כפי שכבר נאמר
ומומלץ להרשם לפורום שם- red mosquito ולהראות נוכחות ישראלית. (להתנהג יפה כמובן
) צ'או אמיגוס jez

למעלה