לחובבי יודל'ה

MocA VaniL

New member
לחובבי יודל'ה

עוד חודשיים תעלה טלנובלה חדשה שיהודה ישחק בה"רחוב החלומות" אני יודעת שאני אראה אותה!גם אם היא תהיה משעממת כמו סרט על חיי המין של הזוחלים המצויים באפריקה הדרומית(חחחחחח לא יודעת מאיפה הבאתי את זה)! העיקר שסוף כל סוף אני עוד פעם אראה את יהודה לוייייייייייייי המאמי הכוסון השווה החתיך המתוק היפה החמוד המהמם המדהים!!!וכמובן שהוא שחקן מצויין ויש לו קול מ ה מ ם !גררררררררררררררררררררררררררררר יהודההההה ד"א:בואו נעשה עוד מפגש בצ'אט!היה ממש כיף פעם שעברה...אולי מחר בשמונה?

עדי18

New member
זה מה שאמרו לפני כמה זמן שיהיה

בערוץ 10? בכל מקרה איזה מגניבבבבבב!!!!!

MocA VaniL

New member
קראתי את זה בראש אחד

היה רעיון קצרצר עם חברה שלו ואמרו שהוא עוד חודשיים יופיע בטלנובלה חדשה

אני קראתי שהחברה שלו

אני קראתי שהחברה שלו משתתפת במשחק החיים. היא בלונדינית עם שיער ארוך וקוראים לה שירן במשחק החיים.

MocA VaniL

New member
נכון היא גם שיחקה בשתי דקות מפרדיס

סקר: מה אתם חושבים על חברה של יהודלה המהמם? 1.היא יפה מאוד והיא שחקנית מצויינת-כל הכבוד ליודה על האישה שהוא השיג! 2.היא בסדר...נראית דיי טוב ושחקנית לא משו 3.היא ממש מכוערת והיא בכלל לא יודעת לשחק

אני בוחרת באפשרות הראשונה:

היא יפה מאוד והיא שחקנית מצויינת-כל הכבוד ליהודה על האישה שהוא השיג!דרך אגב קוראים לה אפרת בוימלד.

צודקת! ../images/Emo45.gif

וגם יש לך שם יפה

../images/Emo6.gif

תודה רבה אורנית זה השם האמיתי שלי ואני מחפשת כינוי אני מתלבטת בין שירן ורותם מה אתם מציעים?

נכון! אבל בעצם אני רוצה אולי ליה

כי היא גם נורא יפה וגם יוצאת עם גיא אריאלי ההורס

pompii

New member
אני חושבת יותר בכיוון של אפשרות 2..

היא ניראת בסדר, היא לא כזו יפה, אבל היא חמודה וכשחקנית אני לא ממש יודעת איך היא אף פעם לא ראיתי אותה משחקת ממש בסרט...ומטלנובלה אי אפשר לשפוט משחק כל כך... אבל סך הכל היא בסדר

עדי18

New member
אני מסכימה איתך....

וזאת רק אני או שיש לאפרת קול מוזר בסדרה???יש לה בסדרה קול של איזה ילדה קטנה....

pompii

New member
חחחח נכון../images/Emo13.gif

יש לה באמת קול מוזר בסדרה אבל היא חמודה. היא ממש ניראת בת 17-18 בת כמה היא בכלל?

MoRaN N

New member
גם אני אפשרות 2

היא מאוד יפה וכל זה אבל אני לא אוהבת את אופן המשחק שלה, כמו ילדה קטנה כזאת.. לא יודעת...

שירן שולטת!!! ../images/Emo47.gif איזה חמודה ../images/Emo70.gif

אני כבר התחלתי להתאהב בה מהפרק שהיה עכשיו היא כזאת מצחיקה וחמודה

למעלה