לחובבי הרשימות

לחובבי הרשימות

איזה רשימה מהרשימות שיש לכם בבלוג, אתם הכי אוהבים? אני הכי אוהבת את הרשימה מי אני? כי היא מייצגת אותי, ונותנת רקע קצר עלי למי שכרגע נחת בבלוג שלי. פעם כשעוד היה לי חבר היתה לי רשימה של משימות לחבר שלי, וממש אהבתי אותה, כי זאת היתה הנצחה של כל המשימות שחבר שלי דוחה במשך מלא זמן, ואיכשהו האמנתי שאם אני יעלה אותם לרשת יש סיכוי שהוא יזיז את התחת החמוד שלו, ויבצע אותן.

אמממ

אני אוהב את רשימת הפרוייקטים שעשינו ואת רשימת הראיונות כי ככה מסתכלים על כל הפעילות של ה-בלוג ורואים את העבודה

ayala26

New member
יש לי הרבה רשימות הכי אהובות

אבל הכי הכי הן שתיים: אחת היא סיפור הלידה של הבן שלי שנה אחרי שהוא נולד. אני אוהבת לקרוא אותה שוב ושוב. והשניה שהיתה גם הראשונה שהופיע בשער של תפוז וקיבלתי הלם מצורת ההתבטאות של מגיבים בבלוג אישי היא הרשומה שבה כתבתי על הברית של הבן שלי. אבל יש עוד הרבה שאני אוהבת לקרוא שוב וכמובן שאת כולן אהבתי לכתוב

mary lou

New member
זה לא מה שהיא התכוונה...

את דיברת על רשומות, פוסטים, קטעים שנכתבו בבלוג. היא התכוונה לרשימות, הדברים האלו בצד הבלוג (יותר נפוץ בישראבלוג) כמו "רשימות דברים שצריך לעשות" או "רשימת תכונות שמאפיינות אותי".

נטע זר

כל כך קשה להיות היחידה מישרא בלוג, אני מרגישה כאן כמו נטע זר. כמו מישהי ממדינה אחרת שמדברת בשפה אחרת.

דנטל

New member
אין לי רשימות וגם לא יהיו

לא הכי מבינה את הרעיון של זה והבלוג משמש אותי בשביל הרשומות שבו ולא שאר האופציות.

כל כך הרבה רשומות

יותר מ 800 בבלוג שלי ולכן אינני יכולה לזכור או לדעתהאם יש לי אחת מועדפת. מה שמשמח אותי זאת הרשומה עם רשימה של בקבוקי האבחון של האורה סומא (אורה סומה) שבבלוג שלי. זה משמח אותי כי אדם שלוחץ על מספר כלשהו של בקבוק איננו יודע מהיצא לו ... ואז, אם הצבעים יוצרים תחושה של דחיה, האדם יודע כי עליו להשתמש בהם כדי לממש את הדברים הטובים הרשומים מתחת לאותו בקבוק ואם הצבעים נעימים לאדם אז הם מסמלים תהליכים פסיכולוגיים-ארציים בהוה. זה כמו לתת לאדם אפשרות להציץ לתוך עצמו

mary lou

New member
הכי אני אוהבת- את הרשימה היחידה שלי

רשימה של תאריכים שבהם ראיתי את המחזמר מרילו ארוך, מונוטוני, משעמם, אבל כולל בתוכו הרבה הרבה זכרונות טובים...

לפחות זאת רשימה מקורית.

למרות שהיא מציגה צדדים בעיתיים באישיות, האם יש לך אובססיה למחזה? דרך אגב אם את כל כך בקטע אז אולי כדי שתלכי לראות את ההופעה של מחזה שנכתב בעקבות השירים של להקת אבה. אומרים שזאת הייתה ההשראה למחזה מרי לו.

mary lou

New member
תכלס צדדים בעיתיים ../images/Emo122.gif

לא הייתי קוראת לזה "מחזה" אבל זה היה חלק לא מבוטל מעברי האפל. ויאללה, מי קונה לי כרטיס טיסה?

אני חושב שהכוונה היא יותר לרשימות

כלומר הטקסטים שנמצאים לצידי הבלוג, ולא לרשומות (פוסטים) שהם בעצם התוכן של הבלוג שלך. אגב, תמונות מדהימות.

אין לי כרגע

אף פעם לא היו לי רשימות עם טקסט בלבד. תמיד היה מדובר בקישורים חיצוניים ודברים דומים. אם זה נחשב - אז "הבלוגים שלי", זו גם סוג של רשימה.. לא?

למעלה