לחדשים בטכני=]

ismeir

New member
לחדשים בטכני=]

נו איך היה היום גיבוש היום? איך זה ללבוש מדים? נהנים מהכיתה ששובצתם בה? מה דעתכם על המשמעת? חדר אוכל? מהטכני ובכלל? דברו קצת תפתחו ת'נושא...

כנסוו

ואאוו הגיבוש היה מעולהההה...באמת ציפיתי לפחות אבל היה להיטטט..ללבוש מדים איזה שאלה דבר ממש כיףף אנשים חושבים שאני ננס חחחחח סתםםם משעמת סבבה לא קשה תאמת פשוט קשוחחח ...חר אוכל מגעיל אוכל של כלבים{בונזו}.. אבל בתכלאסס היה מדהיםם יאללה דברוו עכשיו יצאתי ממקלחת אני רענןן

אמממ...

היה מאוד כיף,מצחיק ומעצבן והכל ביחד.. אני לא סבלתי בעיקר סבלתי מהנעליים החדשות שקניתי שפשוט הרסו לי את הנעליים בצורה לא נורמלית...אבל לא נורא אממ..יחזית היה כיף להכיר חברים חדשים,חברות והכרתי הרבה מכל הכיתות של ט' ו י' והכרתי עוד מ י"א (חניכים יועצים) ואני מחכה למחר לעוד יום של "סבל" כזה!!

kibinimatmat

New member
למה סבל כפרה ...

רק התחלת זה רק יום גיבוש את עוד לא יודעת מה זה סבל! אבל אני מבטיח לך שתתרגלי לדברים הרבה יותר קשים בטכני

big2small

New member
מזל טוב לכם על המדים !

רק לא הבנתי בדיוק את המשפט הזה : "בעיקר סבלתי *מהנעליים* החדשות שקניתי שפשוט הרסו לי את *הנעליים* בצורה לא נורמלית" אני חושב שהתכוונת לכתוב רגליים לא ?

כן

חח עזוב כתבתי לכם והייתי ממש ממש עייפה.... אל תיתייחסו! זזתי לעוד יום כזה יום נעים... בייי

dogli3

New member
מנקודת מבט של חניכה יועצת

היה כיף בהחלט. קיבלתי כיתה מצוינת של ילדים ממש טובים ונחמדים, לא מופרעים בכלל, סבלניים וקשובים. יותר מזה, לא יכולתי לבקש לעצמי. הסתכלתי עליהם, קטנים כל כך, לובשים מדים בפעם הראשונה בחייהם, והתגעגעתי. אני עובדת עם מחנכת ומק"סית מדהימות, כל אחת מהן. לצערי, הייתי חייבת לעזוב מוקדם והיום יש לי מחויבות קודמת בנוסף לעובדה שאני מרגישה נורא, אבל מחר לא אהסס לחזור אליהם. אולי יש פה מידת הגזמה, אבל נהניתי מאד : ) אז אחיי הצעירים, ט' ו-י', שתהיה לכם הצלחה רבה! ואם חניך כלשהו זקוק לעזרה כלשהי (לימודית/חברתית/אישית), אל תהססו לפנות אליי. רותם, החניכה היועצת של ט'5.

big2small

New member
אז תסבירו לי משהו

אתם קיבלתם מדים הכרתם את הילדים בכיתה שלכם הכרתם את המקסי"ם שלכם ועשיתם הכל אז בשביל מה אתם צריכים עוד 2 ימים ?. מבחנים ? או סתם להראות לכם סרטים על חיל האוויר ?

ismeir

New member
תשובה!

ביום השני ראיונות אישיים ובשלישי סיור ברמת דוד, וגם חוץ מזה עוד יום יותר יגבש את הכיתה לקראת הלימודים. =]

ismeir

New member
תשובה

שיראו מה הם הולכים לעשות בצבא, דרג א' וכול זה.

אממ סתם

לוקחים אותם כדי להרעיל אותם מראים להם כל מיני דברים שונים בבסיס מדברים עם מכנואי מוטס והוא סתם אומר שהיה פעם שוחר וזהו שזה שיראו להם דרגים עכשיו הם לא יבינו שביט רק כשיגיעו לשבוע כנפות אז יבינו טוב טוב איזה באסה זה

ismeir

New member
אם כבר מדברים על זה:

מתי בערך השבוע כנף יוצא? תחילת\אמצע\סוף שנה?

MirkuSH

New member
אויי שבוע כנףףףףף

כמה שאנחנו מחכים לזה :) אצלינו כניראה זה באמצע השנה ככה... לאיזה בסיסים בד"כ לוקחים אתכם?

ismeir

New member
מישהו אמר לי

שאולי לנו בטכני זה עוד חודשיים אבל לא בטוח, אין לי מוסג לאיזה בסיסים לא בדקתי, אבל בטוח לכנף 1...

בטכני שנה שעברה

נסענו בערך אמצע סוף שנה לא זוכר כל כך זה אחד הדברים הכי שווים שיש ...כמו טיול שנתי רק טיפה שונה ורק צחוקים וחוויה ... לוקחים לרמת דוד, נבטים,חצרים מצפה רמון ועוד אחד נראה לי לא זוכר אני הייתי במצפה רמון וזה אחד הבסיסים השווים רק הבאסה של הנסיעה לשם

למעלה