לחדר 40 פלוס באהבה

נטע בת 20

New member
לחדר 40 פלוס באהבה

ג`ין , שועלית המדבר , 007 , נשמה , אהובה , שני , נועה** , אוקיאנוס-בת , ביסלי (בת) , הרעם-הכחול , גוגי , חוני , זיגי , נתנאל , אבי , גדי וכל השאר שנכנסים ומצ`טטים ב 40 פלוס - אני אוהבת אתכם !!! תודה על זה שאתם כאלה עשר ! ממש חוויה להתכתב איתכם ואני מקווה שנמשיך זאת... ניפגש רק בשמחות בהמון אהבה :) נטע בת 20

נטע

כול כך צעירה ומלאת חום....ממש מחמם את הלב יש ספר נפלא שנקרא `` לחיות ולאהוב`` שמסביר שהיכולת לאהוב אחרים באה מהיכולת לאהוב את עצמך ולהיות שלם עם מי שאתה! תודה על המילים החמות כן, ירבו כמותך! אוהבת אני

נטע בת 20

New member
תודה! תודה!

ל- אוקיאנוס-בת ל- 007 תודה על התגובה והמילים החמות! עכשיו אתם רואים למה אני כל-כך מתה על החדר? כי יש כאן המון חום ומחמאות... לי יש עוד המון מה להציע בתנאי שתיהיו מוכנים לקבל... ! שלכם נטע בת 20

נטע בת 20

New member
תודה - תודה ושוב באהבה

ל- אוקיאנוס-בת ל- 007 תודה ל המילים החמות ! עכשיו אתם רואים למה אני כל-כך אוהבת את החדר ?! כי יש כאן כל-כך הרבה חום והמון קטעים... ~~~~ לי יש הרבה מה להציע בתנאי שתיהיו מוכנים לקבל...! * ואגב, שירן ואורית1 אני אוהבת גם אותכם מתוקות! :) שלכם לנצח , נטע בת 20 (-:

orit1

New member
נטע 20 מתוקה

כמה נעים לשמוע מילים חמות אז שתדעי שאת מקסימה ותמיד אהיה מוכנה לשמוע אותך

נטע בת 20

New member
הילי לרגע , שירן , מחלק פרחים

סליחה ששכחתי אתכם! פשוט מרוב החבר`ה אני לא זוכרת את השמות! פשוט תדעו שאני אוהבת אתכם! נטע בת 20

gugi-גוגי

New member
הזמנה לנטע בת 20...

אם כבר אמרת שנפגש בשמחות אזזזזזז אני רוצה להזמין אותך לחפלה ענקית ב 25 לדצמבר בביתו של ידיד מחמוד פינקלשטיין החפלה תערך בשעה 8 בערב בביתו בשרחוב הירדן 9 גלגוליה עילית יהיה המון כייף גיפילטע פיש כנאפה ומצב רוח סבבאי בייי בחפלה אגב ההגעה עם מיני אסורה רק בבגדי ים... בייי ממני הפסיכופט האסטטי

קוקו*

New member
עוד יעלה לך ביוקר

מה אני כלב,אין יחס,מהר לציין גם את שמי. שלך באהבה א-ג-ד-ה

כייף שאת איתנו

נטע היקרה..... גם לנו אחלה שהתחברת אלינו...את נשמה מתוקה וכולנו אוהבים אותך....רק אל תברחי לנו אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךך שועלית

אהובה.א

New member
חה חה חה

מצטרפת לכל הברכות ואפילו יותר מכך מתה עלייך , ילדונת. אהובה

למעלה