לחבר של ינון

tvguy

New member
לחבר של ינון

מעטים הם האנשים שמעיזים ל``היכנס בממסד`` לצערי, לא הרבה מהקבועים המקסימים בפורום מכירים אותך ואת העשייה שלך בתחום האינטרנט. למרות שאני לא יכול להגיד שנכנסת בממסד עצמו אלא בגוף שקשור אליו בצורה כזו או אחרת, חשבתי שמין הראוי להגיד מספר דברים: זה תקופה ארוכה שאני סובל מג`אנק מייל מתוקף תפקידי. הכל התחיל בטעות של שני אנשים המתיימרים להיות ``אנשי אינטרנט`` אך הם פשוט טיפשים, אני לא רוצה להגיד מי הם אך ארמוז ואומר ש: הראשון הוא ג`ינג`י שקשור לרשת ( תשאל את החבר של דורון מי הוא אם לא נתקלת בו) השני הוא ``שוק הכרמל`` ואני מקווה שאתה מבין למי אני מתכוון. רבתי איתם, צרחתי עליהם וכלום לא עזר, הדבילים האלו שלחו פעם מייל בתפוצת נאטו ל500 איש מהתעשיה ושמו את שמות המכותבים בצורה גלויה ומאז כל מיני דבילים שאני לא אתן להם פרסום חינם שולחים כל מיני מיילים לפרסם את האתרים המגעילים שלהם שנבנו ע``י אנשי HTML לא מוכשרים ( וזה אנדרסטייטמנט של השנה). תגובתך הגלויה והעניינית לרשימת התפוצה ממנה סבלנו שנינו השבוע היתה מעט אגרסיבית לדעתי, אך ביססה אותך כאדם שיש לו מה לומר וטוב שכך. פחות אהבתי את התגובות של השאר אבל... אחי שיחקת אותה, הלכת עד הסוף. ואני יודע שיש פה איזה כמה קוראים שאין להם שמץ של מושג או עניין על מה אני מדבר אבל הם בטח ישמחו לדעת את מוסר ההשכל: 1. פאק דה סיסטם. 2. מי שלא מבין שלא יעשה כי טעויות על חשבון אחרים גורמות לביזוי עצמי 3. אם יש לך מה להגיד, תצעק... חוץ מזה זה הפורום שלי ואני שם זין על כולם. חולה עליך אחי

סחתין על הפירגון

אתה יודע, לפעמים ממש כואב לי שיש בביצה המסריחה שלנו רק 5-6 אנשים שבאמת מבינים פרסום מקוון. כי רק 5-6 אנשים יודעים להעריך עבודה טובה מהי (אגב, סחתין על קמפיין נון-סטופ), ורק 5-6 אנשים מבינים מתי מוכרים להם לוקשים... בקיצור, נמאסו עלי חובבני הווב שמפציצים אותי בג`אנק. ואתה יודע למה הגבתי באגרסיביות במקרה הספציפי הזה - כי הרסה אותי הפניה של הלימור הטיפשה הזו, איך היא התחילה את המייל שלה? אתה זוכר? ``שלום לכם גולשים יקרים``........יייללללאאאאאאא היא חושבת עדיין במונחי דיוור ישיר (אתה יודע, זה עם הנייר והמעטפות). חוץ מזה, לא הייתי מגיב בכזאת אגרסיביות אם לא הייתי שולח לפני כן 3 מיילים ללימור הזאת ומבקש שתוציא אותי מהרשימה שלה, אבל מה, היא אפילו לא הגיבה. אז יללא, שתלך לחפש מי ינענע אותה. לגבי שוק הכרמל, אתה יודע מה אני חושב על הטיפוס הזה, אבל תודה שלפחות בזכותו יש קצת צחוקים בענף... תודה על הפירגון, ותרים טלפון לפעמים

סיינפלד

New member
לכובע שלי שלוש פינות...

שלוש פינות לכובע שלי.....מה קורה - אנשים ???!!!

למעלה