לחבר שלי.........

לחבר שלי.........

רוצה לספר לכם על חבר אדיר שכולם חושבים שהוא זיון כביר אך אני למדתי זאת כבר מזמן שהוא יודע להיות לא רק חרמן אומנם הוא אוהב להגיד כי כוחו באגנו אך אני יודעת מה יש עמוק בנשמתו עד כמה פגיעותו היא רבה וכמה נפשו היא רכה חבר שלי, אמרתי זאת פעמים אין ספור אומר זאת שוב שתוכל לזכור אוהבת אותך איש יקר אתה חבר פשוט נהדר. אומנם זה נשמע כמו שיר ליקוק אך האמן לי שזה במקום חיבוק מגיע לך כל כך הרבה וכל מה שאעשה זה לא ישנה.... ממני..... חברה שלך.....

חתולון*

New member
תודה לך ליהי

שעכשיו זה יוצא לאור סוף סוף אצא לי ישר מהחור חתולון

חתולון*

New member
טעות....טעות....טעות....

אין לי איתך כלום, או-יה התכוונתי בכלל לאותה הונגריה.... בטעות התחברתי לכאן, פה אלייך בירכתי את קרנושה, הסיריני מעלייך חתולון ברגע "עם" הונגרית

חתולון*

New member
הוי כמה שאתה אדיוט

אני עושה כל דבר בכוונה תחילה ולא מתכוון לבקש שום מחילה לך חיכיתי כאן במארב אדיוט כמוך לא ראיתי זמן רב חם חם היום כבר עשית ביד היום? "פרוזה" שובר לבבות חתולון

רפי לאב

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

כמה כיף לראות שאתה לא באמת איש על רמה ממש כמו שמזמן ידעתי

חתולון*

New member
רפי..... נוכל להתנצל מחר

אבל, בוא נחכה עד הבוקר כדי לראות עם מי היא משחקת סנוקר כי עד עכשיו אף אחד לא התחבר ואולי אין לה בכלל חבר חתולון

רפי לאב

New member
תגיד לי למה אתה אטום.....?

לאנשים יש רגשות אם אתה לא יודע אני וליהי אמנם לא חברים אבל בכל מקרה חברים זה לא מה שחסר לה יש לה המון

חתולון*

New member
רפי ת´שמע רגע, לפני שאסיים להיום

ליהי היא בחורה טובה ויש לה המון חברים, כפי שאתה אומר אבל דבר אחד בטוח, היא לא צריכה אחד כמוך שיגן עליה ובקשר לרגשות, מה ההתרגשות? היא יודעת להסתדר לבד היא ילדה גדולה, מחוננת ומנהלת את הפורום ונדמה לי שאכלה היום 400 גר´ סטייק או שזה היה אתמול, וואלה כבר לא זוכר בכל אופן רפי, אתה ילד טוב, תמסור ד"ש להורים אני אתקשר מחר ביי חתולון

חתולון*

New member
נו טוב שיהיה רפי לאב

מה אגיד ומה אומר לך רפי תפסת כרגע את השיטה של כפכפי החלטת בצדק לענות לי יפה ועכשיו אצטרך לסתום את הפה לילה טוב רפי חתולון

חתולון......

בהתחלה כשאת השירשור ראיתי מיד בלי בעיות למחוק רציתי... אך אחר כך חשבתי בשביל מה? ניתן לכולם לראות מי אתה... מקווה כי עשית חיים להתראות בשירשורים הבאים.

The ofer

New member
< חתולון...>

< תגדיר לי חרוז...כי משו בחלק מהחרוזים שלך בעבר והיום לא כל כך מסתדר לי >

למעלה