לחברי נוביקס

גבר שקט

New member
לחברי נוביקס

שוב תודה על הערב המשובח. מקוה שהענין והעומק יתחדדו יותר ויותר... שכחתי לרשום ולבקש מכם בהפסקה אנשי קשר בעיתונות איתם אני יכול לדבר על הכתבה שלנו. אנא שלחו לי במסר האישי את שמות ופרטי האנשים איתם אני יכול לקדם את הנושא החשוב הזה. אפשרי גם עיתונות כתובה וגם מדיה טלויזיונית. אם לא תהיה הענות נוכל לפנות לאינטרנט אבל זה ממש ממש בעדיפות אחרונה. תודה!

ושוב הבנתי שהגודל לא קובע..!! ../images/Emo3.gif

(טוב,לא בכל דבר..חחח) אתמול היינו אמנם קצת בחוג מצומצם,אבל היה כמו תמיד ערב מדהים.. חזרתי הביתה עם המון חומר למחשבה.. מאוד נהנתי לראות אנשים "שנפתחו",ובעיקבותם גם אני ..אווירה תומכת ואמיתית שעוד לא יצא לי לחוות מעולם...!! (מוזר איך לנשאות,יש השפעה מכל בחינה..) מאוד נהנתי..(ולא רק מהיין והשלכותיו..חח) מכל הערב הזה איתכם.. נפגש כבר בפעם הבאה,כולנו יחד! אם ירצה השם..סליחה,התכוונתי..שזה רק אם אנחנו נבחר..!!

גבר שקט

New member
גם לי יצא לחשוב הרבה על המפגש האחרון...

...ובמיוחד לאור הדיון שהתקיים בחלקו השני וגם בהפסקה. אתמול הצגתי עמדה שונה הטוענת כי הכל נתון לבחירה והכל נתון להחלטה שלנו. חשבתי על כך שיש הרבה בדבריו של אבי שהציג את עמדתו שנראתה לי קודרת באותו רגע. עם זאת אני נוטה להסכים כי יש למציאות היבשה השפעה רבה על קורותינו. לאחר מחשבה בלתי פוסקת אני מבין כי אכן יש לנו את הבחירה לקדם את עצמנו בדיוק כשם שיש לנו בחירה בלדכא את עצמנו - אך גם למציאות, לניטרליות, לנסיבות יש כוח בלתי מבוטל. מה שמביא אותי למחשבה כי הבחירה הנותרת בידנו היא המחשבה וכיוונם של חושינו לעבר המציאות אותה אנו רוצים לחוות. אני מאמין שהכוונתם של המחשבה, המבט, ההקשבה והמיקוד לכיוון שישרת אותנו הם בחירה הבלעדית שלנו. הצלחה, הרי, היא ענין פרטי. כל אחד רואה "הצלחה" בצורה אחרת. יש כאלה שיראו בממון הצלחה, ויש כאלה שיגדירו שפיות-דעת כהצלחה. כך גם כשלון: אין כישלון. המחשבה היא כישלון. לנו נותר להחליט כיצד להביט על הדברים. אז מה אנחנו, הצלחה או כישלון? יום טוב, דרור

שר אלי

New member
תנאי הצטרפות לנוביקס ?

האם ניתן לצרף עוד חברים לקבוצת נוביקס<

גבר שקט

New member
שר אלי

לצערי אנו לא מצרפים יותר חברים לקבוצה מפאת חוסר מקום וגודש עניינים העולים לדיון. עם זאת אנו מעודדים הקמת קבוצות נוספות והבענו בעבר נכונות לסייע לכל מי שירצה בהקמת קבוצה נוספת. לצערי, איש לא הרים את היוזמה הזו ועד כמה שידוע לי אנו הקבוצה היחידה שנפגשת באופן קבוע. אני קורא שוב לכל מי שרוצה במפגשים דומים לשלנו להתארגן על קבוצה חדשה. זה חשוב, זה מפרה, זה עוזר ומחזק! בהצלחה!

מה לגבי אתר "סקופ"?../images/Emo91.gif

www.scoop.co.il מדובר באתר מדהים בעיניי משום שכל אחד יכול להיות שם עיתונאי ולכתוב כתבות על דברים שמעניינים אותו. אתם מוזמנים להיכנס לאתר ולהתרשם מהרצינות והאכפתיות של הכותבים. מציעה לך בכל ליבי, לכתוב כתבה שלך או שתוכל לפנות לאחד הכתבים הכותבים הרבה בנושא בריאות, קוראים לו יוסי ספוז'ניק, תוכל לכתוב אליו מתוך אתר סקופ ולהציע לו לכתוב על החויות שלך בקבוצה....... כל הכבוד על היוזמה, גם לדעתי חשוב "לצאת החוצה" עם חויות כל כך משמעותיות כמו אלו המתוארות כאן. בהצלחה!!!

למעלה