לחברי טיפקס

Lucid Mind

New member
לחברי טיפקס

הישראליות הפורצת מכם, מלאת רגש וקסומה. אין בה מן הזיוף או הגינונים הקוסמטים שיוצרים ישראלים רבים שותפים להם. המילים מתנגנות מהלשון פנימה וכמו ערק טוב, עושות משהו טוב בפנים, מבלי להשאיר משקעים מיותרים. היצירה שלכם איכותית, מקורית ועושה לי טוב בבטן וברגליים :) < PUSH THE BUTTON הוא ללא ספק אחד מהשירים האהובים עלי השנה > אני אוהב ומעריך את הכנות המוזיקלית שלכם. גאה בכם על האומץ לנסות ולהשקיע - מכל הלב - כפי שרק יוצרים אמיתיים מסוגלים לעשות. בהערכה רבה, יניב.

נולה24

New member
משתיקים פיות?

על הפנים של שיר. ואת זה אף אחד לא ישנה. גם אם תמחקו את ההודעות של כל מי שאמר שהשיר הוא תת רמה בושה גועל נפש.. ופדיחות

sunshiner

New member
לא אני מחקתי

נראה לי שהשיר שלך נמחק כי הוא היה קצת קיצוני מדי אבל לא אני המנהל אני מקווה שלפחות יצא לך לראות את התגובה של התגובה שלי

נולה24

New member
ראיתי את התגובה שלך .

והגבתי לה. אבל התגובה שלי נמחקה - כי היא הייתה נחמדה כמו התגובה שלך אלי. הויכוח פה הוא על טיפקס, אל תביא את זה לפסים אישיים .

sunshiner

New member
אין בעיה

אבל כנראה שאני לא אצליח לשכנע אותך שזה שיר טוב ובטוח לא ההיפך, אז אין על מה לדבר בכלל

נולה24

New member
השיר שלי היה קיצוני מידי..

ושיר על טרור לייצוג ישראל בארוויזיון? ?????????????????????.

sunshiner

New member
למה, אין טרור בעולם?

וחוץ מזה השיר הוא לא על טרור אלא יותר על הפחד מפני טרור, ומה עושים עם זה. שיר שגורם לך לחשוב על העניין ולפוצץ את הבועה המוזיקלית שיש מסביבו צריך לשיר רק שירי שלום כל הזמן, כשברור שהמצב בעולם רחוק מזה? טיפקס ניסו קצת לפקוח את העיניים באירופה והם מצאו במה לא שגרתית כדי לעשות את זה. הרי ידוע ששיר טוב עם מסר שווה אלף נאומים פוליטיים...

sunshiner

New member
כמו שאמרתי- הבושה בעיני המתבונן

אותי אישית זה ממלא גאווה, ואני בטוח שאני לא לבד בעניין הזה.

roi01234

New member
אחלה שיר, על מה אתם מדברים?

יש מדינות שהיצוג שלהן היה נשים עם חזיה ותחתונים ששרות ונראות כמו זונות זה יותר טוב? לטיפקס היה אחלה שיר אני לא מבין מה הבעיה עם השיר הזה...

peremen

New member
אהלן

ערב טוב, זכותך לחשוב ולרשום מה שבא לך עלינו או על השיר... רק בבקשה לא להציף

sunshiner

New member
../images/Emo2.gif

הוד מחקת את הויכוח שהיה לי עם נולה 24? למה להרוס ויכוח דמוקרטי?
טוב בעצם כבר אמרתי שהשיר שלה מוגזם אבל חבל, עד שיוצא לי לנהל עם מישהו ויכוח אינטלגנטי בנושא? חודשיים אני מנסה לעשות את זה אבל לא מצאתי אנשים אינטלגנטיים להתווכח איתם על השיר P:

1mayush

New member
../images/Emo207.gifעכשיו שאני חושבת על זה....

תזכרו שמה שהיה לפני שהודיעו שטיפקס ייצגו את ישראל באירו. 2007 איך הפורום היה יבש. עכשיו הוא מלא אפשר להגיד.. בערך... אז צריך גם בעוד חודש חודשיים לשמור על הילוך גבוה יחסית לכן הייתי מציעה שעוד שבועיים ככה שירגע קצת מהאירו. נעשה לפורום פרסום כדי שיבואו אליו אנשים ולא נצטרך אירועים בינ"ל בשביל שהפורום יקבל הודעות חדשות כל יום!!! ולגבי הויכוח של מתן עם "נולה24" שלא יקרה כלום גם אם תזדהה בשמה הפרטי, זה טוב שיש דברים כאלו, כי צריך לשמוע גם דעות של אחרים אבל בלי הגזמות כמובן. ממ זהו... נראלי שאמרתי את שלי. לילה טוב , מאיה

למעלה