לחברי הקומונה והפורום!

N a d a v 1 6

New member
לחברי הקומונה והפורום!

חברי קומונת החמוסים:) שהתאגדנו לכמה אנשים בלבד..הגענו למצב שאמרנו שניפגש וזה בסוכות אם עוד מישהו יהיה משתתף קבוע בפורום ויהיה "חבר קומונה" אז..אנחנו נצרף אותו למפגש החמוסים!!:) אז אל תשכחו אם תיהיו פעילים פה אנחנו מתכננים מפגש חמוסים ונביא מצלמה ונוסיף לפורום:) את כל התמונות של החמוסים ה=מ=ד=ה=י=מ=י=ם האלו! אין כמו חמוס זאת החיה הכי מדהימה בעולם:)

WTR

New member
מה שמזכיר לי..

נדב, אפשר לבוא אלייך עם ולנטינו?

N a d a v 1 6

New member
אמרתי לך שכן כן כן כן ושוב כן

אני רוצה שתבואי את גרה קרוב אליי..חוצמזה שאפשר להפגש בפארק רעננה עם החמוסים..אם את רוצה תדברי איתי במסנג'ר:)

כשמוציאים את החמוס מחוץ לבית לטיול

זה נעשה בתוך כלוב, או עם רצועה כמו כלב?

carmikush

New member
תלוי

אם זה לטיול כשהוא בא במגע עם הקרקע אז כמובן שעם ריתמה מיוחדת וחגורה, ואם זה לוטרינר או לבית אחר אז עם כלוב נשיאה. יש כאלה שהולכים עם החמוס לטיול על הכתף.

Sweet Fantasy

New member
הבהרה.. ../images/Emo42.gif

המפגש לא מיועד רק לחברי הפורום והקומונה כמובן שאני מצפה מכל החברים להגיע (
) אבל המפגש מיועד גם לאנשים בלי חמוסים שמתעניינים ורוצים לראות מקרוב ולהכיר את החמוס.. אז המפגש פתוח לכולם
תגיעו
נ.ב צריכים כבר להתחיל לתכנן את המפגש יותר לעומק תאריך מדוייק
ושעה פרטים שכבר ידועים הם : המפגש יערך בת'א בפארק מול רכבת מרכז נפגש בשעה שבה קבענו ברכבת ומשם נלך יחד לפארק ונמצא מקום שקט יתר הפרטים ינתנו כאשר תודיעו לי תאריכים ושעות.. מיכל

WTR

New member
אם זה לפני ה20/10 אני יכולה לבוא

מה עם ה8/10?

Sweet Fantasy

New member
צריכים להציע

תאריכים שמתאימים למפגש ולעשות סקר מה הכי נוח אין לי מושג את האמת מתי סוכות בכלל לא טובה בתאריכים משאירה את זה לכם תנו את התאריכים שבהם אפשר להגיע ונעשה סקר רוב קחו בחשבון שצריך רכבת ככה שתבחרו ימים בהם היא פעילה ולא בחג בטעות

carmikush

New member
אני פה עם היומן

ו18-24/10/2005 שבוע שלם של חופש. באחד מהימים האלה יהיה המפגש.

Sweet Fantasy

New member
אוקיי .. ככה.. ../images/Emo20.gif

נראה לי שהמפגש יתקיים או ב18 או ב19 אחרי ה20 איילת לא יכולה וגם הזמנו את ד"ר שור (שאגב אמור להצטרף אלינו לפה בימים הקרובים
) שאמר שגם הוא לא יוכל להגיע אחרי ה20.. אז זה משאיר את ה18 וה19.. 18 -יום ג' 19 - יום ד'

zulli

New member
מבחינתי

אני ומיכל (חתוליקה) נשמח לבוא, מיכל תהיי איתנו בקשר טלפוני ונשתדל להגיע ביום המפגש ישר לפארק (אנחנו גרות במרחק הליכה משם)...

1תרו

New member
נמנממנ

מיכל? עם יתאשפר לי להגיע רק לראות את אופן התנהלות הבעלים של החמוסים והחמוסים עצמם זה בסדר? אני לא ייתקע לכם באמצע יותר מזה! תודות וחיבוקים
תומר..

למעלה