לחברי הפורום

לחברי הפורום

רציתי לשתף אותם בבעיה שיש לי ולשאול להצעתכם, יש לי בן זוג כבר זמן רב בזמן האחרון כבר קצת נמאס לי לרקוד איתו, כי הוא מעיר לי הערות בקשר לריקודים וזה פוגע בי , כמה שאני מבקשת ממני לא להעיר לי זה לא עוזר אני רוצה להפסיק לרקוד איתו, אך אני חוששת שאני אשאר בלי בן זוג, מה הייתם מציעים לי לעשות ?

שושנה - ערב ההרקדה נועד להנאה../images/Emo70.gif

אם את מרגישה שאת לא נהנית, והסיבה לכך היא בן-זוגך הנוכחי - קחי את הסיכון הכרוך בהשארות, לפרק זמן מסויים ולא מוגדר, ללא בן זוג, עד שיימצא בן-הזוג שיתאים לך
. לע"ד, עדיף לרקוד עם בן-זוג שאולי אינו בדיוק "רקדן המילניום" אבל לעומת זאת הוא בן-אדם שנעים לך לבלות את הערב במחיצתו, מאשר עם רקדן "סופר-דופר" אבל שכאדם הוא כמו שתיארת...

טוב ציפור ביד אפילו

משתיים על העץ... קודם מיצאי בן זוג אחר, תקבעי איתו, ואז תגידי שלום לזה שמעיר לך. כל כך פשוט... ואולי לא?

אליק 31

New member
אולי לא, ירון, כי כדי למצוא חדש,

צריך להיות בחוץ, בשוק של ההחלפות. זה נכון, זה משחק קשוח שם בחוץ, אבל שוה את הניסיון

תלתלים8

New member
שלום לשושנה של הצ'אט

רציתי לשאול אותך האם אתה רוצה להפרד ממנו רק בגלל ההערות, או שיש סיבות נוספות שבגללן את לא אוהבת לרקוד איתו? אם יש סיבות נוספות, אז לדעתי אולי באמת כדאי לך לחפש פרטנר אחר שיגרום לך להרגיש יותר בנוח. אבל גם אני חושבת שכדאי לך קודם למצוא פרטנר אחר (אולי ללכת להרקדות נוספות ולחפש שם), ורק אז להפרד ממנו. אם זה רק בגלל ההערות, וברור מדבריך כי ההערות שלו פוגעות בך (אני אישית חושבת שהערות מבן הזוג הן לא תמיד לשלילה, תלוי איך הן נאמרות ומה הכוונה מאחוריהן), אני חושבת שאולי כדאי שתדברי איתו (שיחה עניינית בארבע עיניים), ותסבירי לו כמה זה פוגע בך ומקלקל לך את ההנאה מהריקוד איתו. (אני יודעת שכתבת שדיברת איתו אבל השאלה אם היתה בינכם שיחה שהבהירה לו מה את מרגישה, או שזרקת לו משפטים פה ושם, זה יכול לעשות את ההבדל) בהצלחה

../images/Emo41.gif לא מבין איפה הבעיה...

אם היית שואלת את ורדה רזיאל ז'קונט.. מן הסתם היא היתה אומרת לך כך: "תעיפי אותו...... תזרקי אותו לכל הרוחות.... מה יש לך לחפש איתו.... " ואני אומר.... לא טוב לך, תגידי שלום יפה וחפשי לך בן זוג אחר... כמו שאמרה לך הפרפרית.... לריקודי עם באים כדי ליהנות, ואם את לא נהנית, חבל לך על הזמן... ספרי לנו איך הוא הגיב על ההדחה..

תלתלים8

New member
נכון, לריקודים באים על מנת להנות

אבל זה לא פשוט למצוא בן זוג לריקודים, וכמו ששושנה כתבה זו הבעיה היחידה שיש לה עם בן הזוג הזה, אז למה לא לנסות "להציל את הקשר" אם זה כרוך בשיחה פשוטה,(לפחות כדאי לנסות, לעזוב תמיד אפשר)

אם את יודעת לרקוד...את תמצאי

בן זוג לריקודי עם אינו for ever. תספרי לחברייך בהרקדה שאת פנוייה .....אני בטוח שבן זוג אחר כבר ימצא אותך.

גוגו11

New member
היכן את רוקדת?

בדיוק , זוגתי ואני (לריקודים) נפרדנו.שלחי לי מסר.

rak dan

New member
מנהל הפורום חזרה לעתיד או דהז'וו

מה קורה כאן? ניראה לי שהחומר הזה משוחזר מתאריך קודם

שושנה - אפשר לחשוב שאת גבר...

והלא רק לגברים אסור להעיר. לנו, הנשים, זה בסדר ואפילו "נדרש".
דברי איתו - לרוב זה עוזר.

לשושנה.קשה מאד למצוא בן זוג מתאים

הרבה יותר קשה לרקוד עם אחד כזה שמעיר הערות בקשר לריקודים. אני מניח שאת רוקדת טובה מאד ,זה יקל עלייך למצוא בן זוג מתאים, את תזמיני בחורים לרקוד ,אמרי להם שבהתחלה זה לנסיון לראות אם מתאימים ואז באחד מהנסיונות תמצאי את המתאים. את גם תשאלי כמובן כמה שאלות תוך כדי. מתי ואיפה נוח לו ולך, וכל מיני שאלות בכדי שיהיה לך נח איתו לפני שאת מתחייבת. לברר איתו טוב טוב אם נוח לו איתך ושימשיך לרקוד איתך לאורך זמן בלי שיעשה לך תרגיל,ופתאום ירקוד עם מישהי אחרת. היום זה לא כמו שהיה פעם ולא כמו שרוקדים בארצות הברית ,שם הסבבים כל 20 דקות מקסימום ובמקרים רבים מחליפים עם זוג אחר בין סבב לסבב. פה בארץ,עכשיו זה יותר מחתונה קתולית.

משהא

New member
שושנה, קודם תבררי אם יש מחליף

אחר כך תדברי איתו בשיחה ישירה לא בזמן הריקוד ותסבירי לו שאת מרגישה לא נוח ואם הוא אינו מסוגל להבין ולהפנים תפרדי ממנו בנועם. לא קל למצוא בן זוג בלי "גיבנת" קלה מצד כל שהוא ושיודע לרקוד. לא עוזבים דבר לא טוב לטובת רע יותר אלה אם יש שיפור ותקוה. ריקודים שמחים אורי גבעוני

avneh

New member
לשושנה

תופעה מרגיזה!!! אם הוא מעצבן אותך, עזבי אותו מייד וקחי את ה"סיכון" להשאר ללא בן זוג זמן מה. אין שום סיבה שבעולם שאת צריכה להתפשר על דבר כזה, במיוחד אם את רקדנית טובה. שמתי מרכאות במילה סיכון, כי אני בטוחה שתמצאי תוך זמן קצר בן זוג אחר מבחינתי, עדיף לרקוד אם מישהו שלא מכיר היטב את כל הריקודים, אבל נחמד. נטע

ושוב תודה לכולם , אמנם עדיין

נשארתי בלי החלטה, אבל התמיכה והפירגון היו חשובים לי מאד, וכנראה זאת הסיבה שבכלל פרסמתי את בעייתי

למעלה