לחברי הפורום

לחברי הפורום

משך החג הוכחתם חברי הפורום בגרות. אני העזתי ברוב חוצפתי למחוק מילים שאל לנו להעלותם על בדל שפתותינו. "רחובות" התעקש ואתם הראתם לו את הכוון. אני בטוח שאותו "רחובות" יודע כי טעה ואני פונה אליו במילים פשוטות עזוב את ההתחכמויות, טעית וזהו , חבל,בוא ונמשיך הלאה. אם לא עושים לא טועים.. הדעות שלך חשובות לפורום. אני מצידי ביטלתי את החסימה. שבוע טוב לכולם שוקי

רחובות לא טעה. פשוט יש הרבה

משתתפים חדשים, חלקם מהזן שאוהב להכתיב לנו איזה הודעה תפגע בנפשות העדינות של הקוראים ואיזה לא. ראיתי הודעות לא פחות מסוכנות משל רחובות של אחרים שמהם התעלמת. כתיבתו של רחובות לא השתנתה בשבוע האחרון. רחובות כותב כאן מזה זמן מה, לפחות בכמה חודשים האחרונים שהייתי פה אני בטוח שכתיבתו לא השתנת, ובסך הכל ב 3-4 שנים שאני מכיר את כתיבתו בפורומים היא כמעט לא שונתה. הדבר היחיד ששונה זה אותם חברים שממהרים להערכתי ללחוץ עליך כל אימת שהם רואים הזדמנות להביך מנהל פורום בלתי מנוסה במצבים כאלו. זה ההסבר היחיד שנראה לי הגיוני לשינוי במצב, משום שבעבר, לפני שהגיע החבורה הזו, לא מחקת את רחובות למרות שכפי שציינתי, כתיבתו לא השתנתה (אולי הוא קצת התמתן). אז אולי אתה והחברים החדשים שלך חושבים שאתם בצד צודק או המנצח, קחו בחשבון שלא כולם חושבים ככה, גם אם הם לא ממהרים לכתוב את זה כל הזמן.

שלום ידידי

איש לא השפיע עלי, כך נהגתי גם בעבר לגבי בטויים שכאלו הקשורים בשואה.ורחובות לא הראשון ולא אחרון שבטויים כאלה שכתבו נמחקו או ימחקו.

סוהי

New member
אנטי,רק דבר אחד ראוי שיוביל לחסימה!

וזה השימוש בביטויים אנטי שמיים ובשימוש במושגים נאציים מימי השואה נגד יהודים המשתתפים בפורום ואחרים. עם הדעות של רחובות,קיצוניים ככל שיהיו,אפשר להתמודד גם בלי הרעל הנ"ל.

shy-1

New member
יפה כתבת. ולרחובות ידידנו משכבר,

יש לך כל כך הרבה מה ללמד את העם, אז בוא תמשיך.

אילבן

New member
גם אני קורא לרחובות ידיד משכבר הימי

ם, לשוב ולכתוב בפורום,גם אם לא מקבלים את רוב מה שאתה כותב.

פרנקי 123

New member
אם מונחים אנטישמיים פסולים פה

וטוב שכך,סביר להניח שהקרוקודיל יחסם כאן לצמיתות,מה שאלוני מסרב להבין או שכן אך חושש ואין לי מושג ירוק מדוע!

פרנקי 123

New member
הוא איים פעם לקנות את וואלה ..

אני מבין שהוא נסוג מכוונתו ושם עינו בתפוז...?

פרנקי 123

New member
יותר חשוב תחזור לעצמך סוהי. ../images/Emo98.gif

ואם לא זרוק איזה " עצם" בכל זאת אני חבר לא?

למעלה