לחברי הפורום!!!!!!!!

אנגלינה

New member
לחברי הפורום!!!!!!!!

מצטערת שלא הייתי פה שנים....... עברתי דירה כן כן אוי איזה בלאגן והייתי אצל חברה אז בגלל זה ניכנסתי רק לפורומים אחריםכי אין את האדמיין של המנהלים במחשב של החברה מצטערת מאוד זה היה חתיכת שלוש שבועות בלאגניסיטיים אז אני קוראת עכשיו אתץ כל ההודעות ואנסה לחזור לעניינים מצטערת אלף סליחות בה ביי אנגלינה

היי אנג´...

כבר חשבתי לשלוח צוות חיפוש!!! נעלמת לי... עכשיו הבנתי.. טוב..מזל שחזרת! מה קורה חוץ?

היי אנג´...

כבר חשבתי לשלוח צוות חיפוש!!! נעלמת לי... עכשיו הבנתי.. טוב..מזל שחזרת! מה קורה חוץ?

אנגלינה

New member
ליידוש!!!!!!!!!!1

כל כך כל כךךךךךךךך מתגעגעת אליך אני כבר מתה כבר לכתוב בפורום השני.... שנים שלא הייתי פה מתה עלייך אנג´י

ויי ממש חם לי

אגב... אני משתדלת להכנס כמה שיותר כך שלא ממש נעלמתי... וממש חסרת לי.. (נוסף על זה יש שם מלא חדשושים)

IC4

New member
איך הגעתי לכאן ?!!?!?

טוב אמנע מציניות אבל באמת איזה מין שאלה זה איך להתחבר לכאן אם את חייבת להכנס בתור אנגלינה אך ורק דרך הכתובת המיוחדת אז את יכולה להשתמש בUSER של החברה שלך כמו שנכנסת לפורומים אחרים "מה אתה מתעצבן" "כי התגעגעתי!" לא סתם אבל האחרים התגעגעו :)

IC4

New member
גברת גויאבה מתבקשת להסביר עצמה

אהה אנגלינה לפני שאשכח נדמה לי שיש באג שאין הגבלה לגבי אותיות אנגליות ב"נושא" אבל לא בטוח ולא משנה ממש וגם עכשיו שיש לך מקלדת חדשה לא הגיע הזמן לשנות את החתימה שלך לפחות ? אם לא את השם :) וליידי גודייבה לא הבנתי אם אנחנו יורדים עליי או על אנגלינה חברתך או עלייך אבל לא משנה Life´s too short, so smoke some pot i mean life´s too short to argue :) make love not war! ban the bomb! down with the government (?!?!?!?!?!?!?!)

אנגלינה

New member
תודה על הטיפ

אני גרועה עם מחשבים משהו אטומי מספר הפעמים שאני מתקשרת לטכנאי שלי כבר יש לי ארותו בספיד דייל אנגלינה

epitaph

New member
כנסי לפורום כמו שכולם נכנסים לפורום

השם שלך עדיין יהיה כחול...בדוק...

למעלה