לחברי הפורום

*LIHI 007

New member
לחברי הפורום

לאחר התייעצות עם מנהלת הפורום אפרתוש האהובה הוחלט להקפיץ אץ הקובץ לפורום וזאת על מנת לחסוך לכם קפיצה לפורום 40 פלוס. מדובר במכתב מחאה להנהלת תפוז בעניין המימשק החדש אומנם הוא חתום על ידי חברי פורום 40 אבל נשמח לצרף מי מכם החושב כמונו. 007 - ליהי

ariegur

New member
לדעתי מכתב לא טוב

ליהי, המכתב שלך קשה להבנה. הייתי מציע לך לכתוב כך : אנו, חברי הפורום החתומים מטה, מבקשים מהנהלת תפוז להפעיל את הפורום כך: 1. כל נושא יופיע בשורה נפרדת ובצמוד שם הכותב, תאריך הכתיבה ומספר התגובות. 2. כל תגובה חדשה תקפיץ לראש הדף את הנושא ותאריך התגובה. הסיבה לבקשה - 1. המבנה הנוכחי של הפורום אינו נח ומחייב מעבר תמידי על כל כותרות התגובות. 2. נושאים שנכתבים בשעות ללא פעילות בפורום, נעלמים בתחתית הדף. (אגב, לי אישית הסעיף הזה לא ברור) בכבוד רב, 007.

*LIHI 007

New member
תגובה תקבל בפורום שלנו לא פה

אריה גור ------- מאחר ואני לא חושבת שכולם מעוניינים במניפולציות שלך (לא ממש מכירים אותך פה כי הזהרתי אותך מייד עם כניסתך לכאן) ומאחר ומצאת ``בית`` אחר לאחר שגירשנו אותך מהפורום של 40 פלוס בבושת פנים בשל אופן כתיבתך והערותיך העוקצניות, מצאתי לנכון שלא להתייחס לתוכן הודעתך כמו גם לא להתייחס לדעתך כי דעתך שונה מדעתנו - לדידך השיטה יעילה לכן לא אשנה את המכתב. יחד עם זאת מאחר ואני מכבדת את יושבי הפורום הזה שאינם מורגלים במריבות אזי אשאיר את נחת זרועי עליך אם תיכנס לפורום ארבעים פלוס. אין פלא שלא הבנת את הכתוב במוחך החלול כל פיסת מידע הולכת לאיבוד במרחב האוירי הקיים בו.אין שום מדור או מחיצה שאפשר יהיה לתייק בו חומר. קנה לך דומיין למוח

אפרת.א

New member
ליהי יקרה: אני אכן חושבת

שלא זה המקום להשתלחויות אישיות. לדעתי לא היתה כל כוונת השתלחות בדבריו של אריה. קראי שוב - האיש הביע את דעתו ללא כל הערה צינית. קראתי את ששניכם כתבתם....אנא קראי שוב! הפורום נועד להבעת דעות - גם אם הן לא מוצאות חן בעינינו הערתו - היתה נקיה וללא רבב! מפנה אותך לקרוא שוב!!! שמחה שבקשת לא להשתלח כאן - זה אכן לא המקום. על אף אהבתי אלייך - לדעתי תגובתך היתה שלא במקומה. אגב - גם לדעתי הממשק החדש טוב יותר - אלא שהוא לא בנוי נכון ויש בו עדיין באגים רבים....דרכן של התחלות חדשות. שיהיה לך שבוע נפלא וקסום - שלך באהבה - איריס.

*LIHI 007

New member
אפרת יקרה

תגובתי לאריה כאן לא נבעה דווקא מהדברים שנכתבו כאן בפורום שלך אלא בהמשך ובהתייחס לפורענויות שהוא זרע בפורום 40 פלוס וההשתלחויות הארסיות שלו אצלנו בפורום עד שהחליטו כולם להעיף אותו כי נמאססססס ממנו. מכל מקום, בוודאי שלא אגרר לויכוח איתו כאן בפורום שלך ולו משום שאני אכן מוקירה ומכבדת אותך ואת היושבים כאן. שבוע טוב לכולם, 007 - ליהי

softy

New member
מוחך החלול !?!?!?!?? לליהי בלבד

למי בדיוק את חושבת את עצמך שאת מעיזה לדבר אל אנשים בצורה כזו? אני לא יודע מה התפקיד שלך בפורום ארבעים, אבל אם הוא משמש לך מקום מקלט ששם אחרים יכולים לסבול את פיך המלוכלך, אז תשארי שם ותחסכי מאיתנו את הסירחון העז שמפיק פייך המעוות. סופטי.

אמרתי אני עוקב אחריך

גם לפה הגעת סופטי המלוכלך? אגב, אולי אתה לא יודע אבל מכתב לגיא מנהל תפוז כבר נשלח מכתב תלונה מכל חברי פורום ארבעים פלוס חכה יומך קרב ותפקידך קרב לקיצו היום יותר מתמיד. גם כאן באת לכלך? אני עד לכך שאתה הוא זה שהחל את המלחמה בפורום ארבעים, אני עד לטימטום האוחז במוח החלול שלך צדקה ליהי כשהגדירה אותך ככזה אם תשטוף את פיך במשך כל שנות חייך לא יפיק פיך מרגליות כפי שמפיק פיה של ליהי 007 אני עד לכתיבתה בדרך היום יום ואני אף יכול להבין מדוע לא ענתה לך שוב כאן אתה פשוט לא ברמה האינטלקטואלית שלה, שמע חביבי אתה לא יודע עם מי יש לך עסק אתה עוד צריך לגדול הרבה שנים על מנת להגיע לגובה קרסוליה. ולך אפרת מנהלת הפורום - קבלי את התנצלותי הכנה על התפרצותי כאן פשוט אני עוקב ולא יכול להתאפק אולם מבטיחך אנכי כי לא אגיב שנית להודעות הארס של הסופטי הזה ולא אחבל באווירה הנפלאה השוררת בחדרך. נעמתם לי מאוד ברוכים תהיו כולכם באשר אתם, מבקר ספרות

למעלה