לחברי הפורום

לחברי הפורום

שלום לכולם, אכן עבר זמן מאז השארתי כאן הודעה, אבל הנה חזרתי. אני חייב לספר לכם שכמוכם גם אני מכור לפורום הזה, ומשתדל להציץ בו כל כמה ימים. אני קורא בעניין את כל ההודעות (כמעט) ולומד מהן הרבה על האנשים שצופים בנו. נכון שיש הודעות שאני פחות אוהב לקרוא (חלק מהן אפילו פוגעות ומעליבות) אבל לכל אחד ואחת מכם יש זכות לכתוב כל דבר שעולה על רוחכם, כי זה עולם האינטרנט, וכי חופש הביטוי הוא ערך עליון בעיניי. עם זאת אתם חייבים לזכור שכל דבר שנכתב כאן על ידי חברי הפורום הוא סובייקטיבי ולא תמיד אמת מוחלטת. לכל המעליבים למיניהם אני יכול רק לאמר שאני סולח להם מראש, בתור אדם שעוסק בתקשורת אני חשוף גם לירידות והבעות דעה שלא בהכרח משמחות אותי. המחמאות שאני מקבל מכם בפטרטם מפצות אותי על עוגמת הנפש. אני רק מקווה שאותם משמיצים ומזלזלים מבינים שהנחיית התוכנית Y בלילה נעשית מצידי מתוך שיקול דעת עמוק והרבה רצינות, גם אם לפעמים נראה שכל מה שאנחנו עושים באולפן הוא להשתולל ולעשות חיים, יש מאחורי זה עבודה קשה ורצינית, וזה לא כל כך פשוט כמו שזה נראה. ל anarchyinisrael - יש לי סיפור מדהים ששמעתי מחבר טוב של הסקס פיסטולס (הבמאי שעשה את "הזהם והזוהמה" ושהייתי אחד מהאנשים שאירחו אותו כשביקר בארץ לפני שנה וחצי). הוא סיפר לי משהו מצחיק בטירוף על סיד וישס ועל הנסיבות שבהן הוקלטה הגירסה של וישס ל"my way". אני אשמור אותך במתח, אם תרצי פרטים, תיאלצי להגיב כאן. ואגב גם אני מעריץ גדול של הפיסטולס. עד כאן לעת עתה, אור ואהבה, ליאון.

get well

New member
../images/Emo26.gifליאון היקר../images/Emo36.gif

מה המצב?? אני שמחה שחזרת לפורום לאחר שנטשת אותנו לאורך זמן. רק רציתי להגיד לך שאני הייתי בתוכנית יום ראשון עם כל הפורום ולבשתי חולצה שחורה כזאת שהכתפיים חשופות ישבתי ליד שולחן הביליארד. זוכר אותי??? ד"א: יכולת ליהיות קצת יותר נחמד אלינו.. חשבתי שתשאל מי זה מי.. טוב מילא.. שאלה: זה נכון שאין יותר עונות??? מקווה שתתיחס להודעתי!!!!

גט-ולל - הוא שאל בסוף רק חבל שמיהרת

לברוח מהאולפן

גל ודנה

New member
לליאון!

אנחנו שמחות שחזרת! אנחנו באות לתוכנית של הבנים בשבוע הבא, היינו בתוכנית האחרונה אנחנו נורא נורא אוהבות אותך ואתה חתיך אבל את זה אתה בטח כבר יודע!! אנחנו לא מקשיבות כול כך למה שאנשים רושמים כי אין לדעת מהי האמת האמיתית. היינו שמחות לדבר איתך ושתענה לנו. אנחנו כמעט בטוחות שלא תיזכור אותנו אבל אולי זה יעזור בכול זאת היינו שתי בנות אחת עם קפוצון של "גאפ" כחול ואחת עם ורוד! שהיינו בחוץ אחרי התכונית שאלנו מה השם של הרחוב? וענית לנו פעמיים. אתה ממש ממש חמוד והיינו שמחות אם תענה לנו!! אתה אחלה של מנחה יש לך תשובות לענין וטובות והיינו רוצות לשמוע מימך!! באהבה רבה דנה וגל.

טלושקה1

New member
ליאון מותק!

רק רציתי להגיד לך שלאור המאורעות האחרונות בפורום אני מאוד מעריכה את העובדה שבכל זאת החלטת להגיב... רציתי להגיד לך שהעבודה שלך בתוכנית מצויינת! ורק שתדע שהתוכניות האחרונות שלכם היו מהטובות אי פעם... עכשיו שאלה שאני חושבת שמעסיקה את כל הפורום: הגיעו לאוזנינו שמועות שאין עוד עונה של וואי בלילה, ושאם תהיה דודי בלסר מחליף את רפיק?!?!? בבקשה תענה! אני חושבת שכולנו נודה לך מאוד! בייחוד אני!!! לא ישנה בלילות, טל *חשבתי שאולי אם זה יהיה נורא דרמתי אז תענה... אל תאכזב אותי :)

טלושקה1

New member
מאורעות אחרונים- לא אחרונות...

מביך... לא נורא, חלק מהאנשים עשו טעויות יותר גרועות אז אתם תסלחו לי... :)

AnarchyInIsrael

New member
יש צדיקים בסדום!!!! ../images/Emo24.gif

לא להאמין יש עוד שרוטים כמוני במדינה הזו, ועוד מעל גיל 25 (אני בת 32). אני מתה לשמוע את הסיפור! אני חולה על סיד וישס, חולה , חולה עליו, למרות גילי. האמת אני מעריצה יחסית חדשה שלהם, יש לי ידיד בן גילי משבדיה שמעריץ אותם בטירוף מאז שהיה בן 9, וזה לא עבר לו. לא מכירה מעריצים של סיד בישראל, בעולם יש ים! אז אשמח לשמוע. תודה והנה הוא שוב, לנצח יפה וצעיר.

gabriela r

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo65.gif../images/Emo14.gif../images/Emo41.gifלשרון!!!!!!

שרון- עד כמה שאת ילדה חמודה באמת תפסיקי כול הזמן לנסות שאנשים ירחמו עלייך. בסדר הבנו שנפגעת והיה לך קשה אבל את כול הזמן כותבת הערות שליאון חיכה שתלכי והוא עשה לך ככה והוא עשה לך ככה. נכון אולי היה לך קשה אם הכול היה אמיתי אבל כול הזמן לכתוב הודעות נגדו לא יעזרו לך בכלום! וליאון מה המצב?

סליחה?! ../images/Emo46.gif

אני לא כתבתי שום דבר נגדו!!!!!! כדאי שתפתחי קצת את העיניים!. אני ממש לא רוצה שירחמו עלי, ההיפך. אני פשוט כתבתי את מה שאני חושבת, לא מוצא חן בעיניך אל תקראי!!!!!. ואני לא כתבתי על ליאון מילה אחת רעה וגם אין לי סיבה לכתוב עליו משהו רע כי אני לא שונאת אותו. תחיי עם זה. בנים הם כמו אוטובוסים: 1. אחד מגיע כל רבע שעה. 2. מפספסים אחד ובא אחר. 3. כשצריכים אותם הם לא שם וכשלא צריכים הם שם. 4. לא רודפים אחריהם!.

gabriela r

New member
לשרון!!!!!../images/Emo168.gif../images/Emo103.gif../images/Emo65.gif

לא התכוונתי להכעיס אותך וגם לא אמרתי שאת כתבת עליו משהו רע אבל שאת כותבת: "הוא לא אמר כלום הוא חיכה שאני ילך" די גורם לאנשים אחרים לחשוב עליו דברים מסויימים.

עזבו שטויות!

אני ביקשתי סליחה על מה שאמרתי (בזמנו) על ליאון בפורום, ראי הודעה מצורפת.. וכמו שאמרתי אנחנו כולנו יהודים בנים לשבט יהודה אז בואו נעזור אחד לשני במקום לריב אחד עם השני.

עשית את זה! חזרת לפורום! ../images/Emo149.gif

היי שוב פעם. נחמד לראות אותך פה שוב. התוכנית ביום ראשון היתה מדהיהיהיהי...(נתקע הדריבר) סתם באמת היה אחלה. גם לפגוש אותכם היה סבבה.

LEALOVEAMIR

New member
ליאון יקירי!!!!!

מה שלומך? אני אוהבת אותך. תמשיך בעבודתך המצויינת, אתה חתיך חבל על הזמן, אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, אתה אחלה גבר! ותתקשר אלי סתם!!!!!!!!!!

ליאון שכחת משהו

אני חושב שאתה צריך לעשות פה סולחה עם מישהי אז יאללה כל היהודים צריכים להיות מאוחדים בלי סכסוכים.

למעלה