לחברי הפורום!!!!!!!

Glass Prison

New member
לחברי הפורום!!!!!!!

לאחר תקופה של כמעט חודשיים ללא הופעות ולאחר שלא שמעתם עלינו הרבה יחסית הרבה זמן, בשבוע הבא, תתקיים הופעה של Anola J עם יותם המתופף המדהים, הלא הוא NIGA!!!! ההופעה תתקיים ב"פאב של ישראל" בראשון לציון!!! מקווים לראותכם בהמוניכם.... פרטים נוספים בהמשך...

Rudess

New member
אחי

ראיתי אתכם אז בהופעות עם HELLFIRE בגאראג' אז אני בעצם כן מכיר אותך ואת הלהקה שלך ואפילו באתי להגיד לך אחרי ההופעה שנתת שואו ממש טוב על הקלידים (אני מאמין שבטח לא תזכור כי זה היה מזמן)

Glass Prison

New member
ואני יושב לי כבר מאתמול

וחושב לי.. למה לעזאזל הפרצוף שלך מוכר לי (מהתמונה שלך עם רודס))) ו.. הנה התשובה.... בטח שאני זוכר אותך!!!! וואיי איזה יופי!

Rudess

New member
ודרך אגב/

אם אני לא טועה קוראים לך גלעד נכון?

Glass Prison

New member
נכון נכון

וואיי... איזה זיכרון.. יפה יפה.... יש מצב שתבוא להופעה? אשמח לפגוש אותך שוב!

Rudess

New member
בכיף

תגיד מתי ההופעה ואני אבוא מקווה שזה לא יתנגש לי עם העבודה

Glass Prison

New member
ההופעה היא ביום שישי הבא

בערב... בראשון לציון... במקום שנקרא "הפאב של ישראל"..

Rudess

New member
לא טוב

יש ערב רוק מתקדם של אמרסון לייק אנד פלמר מול יס בהייניקן הבימה קלאב ואני חייב להיות בערב הזה, כי אני מחכה לו כבר יותר מחודש!

ילחייחכ (כי אין לי נושא) :)

באיזו שעה מתחילה ההופעה? וסליחה על הבורות, אבל איפה נמצא הייניקן? וגם מתי בדיוק המופע קאברים של מורפיוס נדמה לי.. ואני גם מחפשת כבר המון זמן מורה לפסנתר/קלידים שמתמקד בחומר רוק/פרוגרסיב/מטאל. עזור לי!!!

theriddler

New member
איפה זה?

איזה סגנון אתם?

Glass Prison

New member
אמ...זה בראשון לציון

אנחנו ניתן פרטים מדוייקים יותר לגבי איפה בדיוק ושעה והכל בהמשך.... ו.. יותם... ספר לו על הסגנון שלנו...

theriddler

New member
שמעתי אותכם ...בערך

שמעתי את בגידה....(?) ואת ... הממ..לא זוכר את השם של השיר ... "ושוב קוברים עוד בן אדם באדמה..."(????)...משהו שכזה.. חביב לא כוס התה שלי.. sorry

Glass Prison

New member
סבבה אחי

כל אחד וטעמו האישי... ולשיר הזה קוראים ילד קטן... לפרוטוקול

theriddler

New member
זריזי!!!

מסתבר שיש לי עדיין את "בגידה" .. חביב הרבה רעיונות מוזיקלים ...מעניינים! (קלידן מטורף!) (תעיפו לזמר את הפלנג'ר מהקול....)

theriddler

New member
סרט על אהבתם הבלתי אפשרית

של זוג שוטרים בפריס של שנות ה70? יש לי.... את הגרסא(?) הלא מצונזרת... על מה אנחנו מדברים שוב? NP- RIGHT ON TIME -SILLY SILLY

למעלה