לחברי הפורום!

דרור22

New member
לחברי הפורום!

לפעמים קר שם בחוץ, וכשיורד קצת גשם אז יש איזו צביטה בלב, מן תחושה של צריבה של חוסר איזון, כמו היום, פעם חשבתי שאם יהיה לי חבר אז כל הצרות שלי יעלמו - יראו קטנות יותר, ונכון באמת זה ככה. פעם חשבתי שכל הצרות שלי נובעות ממקור אחד - אם יהיה איזה פקק שיעצור אותן אז הן יחדלו מלהיות. פעם חשבתי שכל האנשים טובים ושהשמש כל הזמן זורחת והציפורים כל הזמן מציצות - לא היו לי דאגות בלב. פעם חשבתי שאף אחד לא אוהב אותי ושאין לי חברים, - למרות שהמשפחה שלי והחברים שלי תמיד היו שם. פעם , פעם הייתי עיוור . - לא היו לי דאגות , היו לי חברים, היה לי אפילו פקק ובגלל אותו אדם פעוט שאת שמו אנני מכיר ויודע לא הייתי מאושר. היום עדיין יש לי את אותן דברים אבל היום הם גורמים לי אושר – פעם הם לא. ואולי התבגרתי ואולי פשוט למדתי לאהוב את מה שיש לי, ואולי כשמתחילות להיות לך דאגות כשמפסיקים להיות לך חברים – אתה לומד להעריך את הדברים הקטנים , את החיבוק החש של אמא, את קולם של החברים שלך מעבר לאפרכסת של הטלפון את קרן השמש על הבוקר (ואת הבוקר טוב של אמט) את הפורום הזה –ואת קודמיו, בגיל 19 חשבתי שאניי לא ממוצא , רציתי להספיק הכל רציתי חבר רציתי סקס רציתי לצאת מהארון רציתי להיות במועדון של גייז (אבל אם עוד לא ראיתי תתיאטרון לא ראיתי כלום, אני מניח), רציתי להתקדם, לעבוד, לחיות - בניסיון להשיג חיים שאין לי, ואכן מגיל 19 ועד עכשיו – ואם מגיל 0 עד 19 היתי יכול למלא בקושי דף הרי שמאז ועד היום יכולתי למלא דפים שלמים , בשנה אחת מחיים שהיו כמעט תקועים – זרזיף של מים קולח, הם נהיו לנהר גועש וקוצף, והיום באמת שאני לא מאושר, אבל לא עצוב , אני פשוט מסתפק בחלקי ושמח על הדברים שכן יש לי– אחרי הכל הצרות הקטנות שלי מה הן לעומת דברים אחרים? רק רציתי להודות על החיבוק, הקול, קרן השמש (ואמט) ועל שאתם אתם. וכשחושבים על כל הדברים הקטנים האלו – שעצבו את האישיות שלי דרך המחשבה שלי ובאופן כללי לאן שהגעתי – כן עולה לי חיוך על השפתיים! לך לירוי ,ספינבר, קסנדרו דניאל, גרין בירד, זרוב, חיים, עודד, אי סי יו, עוגי , ELP ,אמט ולך מאי . תודה! דרור22

campari

New member
וזה היה החיבוק המשולש של מאי...

שהקנה לה את התואר "מחבקת סדרתית"...

.m

New member
תכניס את הלשון

ותגיד שאתה רוצה גם
mai

Falcor25

New member
דברים יפים

הייתי רוצה להרגיש כך שנה מעכשיו (בעצם חודש, שבוע יום מעכשיו
)

אני ?! מה כבר עשיתי ?! ../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

רק אושר ידידי והמון סבלנות. הדברים הטובים של החיים ימצאו את דרכם ויגיעו גם אליך.

ELP

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifאתה מתוק

כל מה שיש לי זה פשוט לשלוח
ולחלוק את האהבה שיש לי בלב.

p o l i

New member
למרות ש...

לא קיבלתי תודה... קראתי את מה שכתבת ואני פשוט חייבת לתת לך
ענק אז קבל

daniel365

New member
בשביל אנשים כמוך....

שווה להיכנס לפורום אחרי חצות ולחמם את הלב כשקר בחוץ... שמח תמיד להגיד מילה טובה, ואם צריך גם קצת ביקורת... נמצאים פה בשבילך ובשביל שאר החברים לתת אהבה ותמיכה כי אני יודע שזה עוזר ומעצים את היכולות הפנימיות... שיהיה לך רק טוב ואושר
אני.

amet

New member
../images/Emo140.gif בוקר טוב פלקור

ידידי כמה טוב לקרוא את המילים שלך על הבוקר ולראות עוד חבר חדש שהצטרף למשפחה ומגלה את הפונטציאל החשוב בה. את החום את האהבה את התמיכה אין ספק כי יש כאן מקום גדול חם ואוהב
בשביל כל אחד ובמיוחד בשבילך. מניסיון שלי בהחלט יש מה ללמוד וללמד אחד מהשני אני מקווה כי תמצא כאן הרבה הדרכה בדרכך החדשה אני בטוח שישנם רגעים של שמחה והתעוררות גדולה אך בכל פתיחה גדולה ישנה גם סגירה והסגירה חשובה לא פחות, זה הזמן בו אנו מתכנסים פנימה ועושים חשבון נפש הכי חשוב בתהליך זה לא לבקר את עצמך אלא לראות מה תורם להמשך הדרך ומה כבר לא תורם, אך תמיד תזכור כי את האושר הפנימי, אף אחד לא יוכל לתת לך ואף אחד לא יוכל לקחת ממך, זה בהחלט תהליך לא קל וארוך אך הוא תמיד נמצא שם. שיהיה לך יום מקסים וחם בלב שתדע אושר ושמחה וגם את העצבות והפחד קבל בחום ובאהבה ותראה כי שניהם טובים במינון נכון. באהבה ובהצלחה אמט

למעלה