לחברי הפורום

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
לחברי הפורום ../images/Emo150.gif

יש חברים חדשים רבים בפורום, וכיף לראות את כל הפעילות הזו
. כדי להשאיר את הפורום מקום לדיון מקצועי, לתמיכה ולעזרה ולא בימה פרסומית, יש לפורום תקנון
. בתקופה האחרונה אנו מוחקים בין הודעה לשתיים ביום שאינם עומדות בכללים ונעות בין פרסום להצעות אימון ישירות. העיסוק במחיקה מכביד ולא נעים לנו. הדיון פתוח לשמוע אתכם
: האם התקנון לא נראה לכם? התקנון נראה לכם? האם יש לכם הצעות כיצד לגרום לאנשים לכבד אותו יותר? מה יש לכם לומר בנושא? כיצד הפורום צריך להראות בעיניכם? נשמח לשמוע.

תמרה 2009

New member
שאלה

ראיתי שישנם מאמנים שמפרסמים את האתר שלהם (קישור לאתר) בפורום מאמנים האם תוכלי לומר לי איך עושים את זה ? ניסיתי למצוא חומר כתוב בפורום - ולא מצאתי ... תודה מראש תמרה.

bridges

New member
לוחות הפורום

היי תמרה, מה נשמע? אני שמח שהצטרפת לקהילת המאמנים. בצד שמאל של הפורום יש קוביה שבה רשום "עוד בפורום". ניתן לבחור ב"לוחות" ושם להכניס פרסום שלך. אני לא יודע למה את מתכוונת ב"חומר כתוב" אולם באותה קוביה יש גם קישור ל"מאמרים". אנחנו גם שמחים לקבל מאמרים חדשים ולפרסמם. אם יש לך כאלה, צרי איתנו קשר ונכתוב לך איך לשלוח אותם אלינו. רונן

תמרה 2009

New member
קישור לאתרים

רונן , תודה על העזרה שלך . רק שאני התכוונתי למשהו אחר. אני התכוונתי - כשלוחצים על הלינק - הכירו את מאמני הפורום - מגיעים לקישורים של - אתרים של מנחים . איך נרשמים לזה? לא ראיתי גישה . תמרה .

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
קישור לאתרים של חברי הפורום

ניתן לכל מאמן הפעיל בפורום לפחות כחודש. לאחר חודש פעילות כל מאמן שרוצה בכך מוזמן לשלוח אלינו את הקישור לאתר שלו, בתוספת משפט המתאר את האתר ואנו נוסיף אותו לרשימה ברצון ובשמחה.

טוב שיש תקנון

אני חושבת שהתקנון הוא יוזמה מבורכת, הוא גורם לבהירות וסדר. עלי הוא מקובל ובתור חדשה בפורום עוזר לדעת את הכללים. שיהיה לנו בהצלחה

מסכימה

עם התקנון כי אחרת הפורום יכול להיראות כמו חוית פירסומות אחת גדולה ומאוד לא מקצועית . אבל יחד עם זאת אני חושבת שלא רק למאמנים מתחילים מגעה חשיפה פה( ולא פעם) גם אנחנו אחרי נסיון של עבודה עם מאומנים גם צריכים את האפשרות להכיר אנשים חדשים ומתאמנים חדשים. אולי כדאי לתת במה דומה גם למאמנים ותיקים . תודה על הפורום הניפלא

למעלה