לחברי הפורום - וידוי

לחברי הפורום - וידוי

החלטתי לגלות מי אני ולנקות את מצפוני. אני יודע שגרמתי צרות צרורות לחברים, בגלל השובבות הטבועה באופיי, רציתי להרגיש חופשי בתגובותי לנושאים העדינים שצצו בדיונינו, וגם שאפתי לקבל תגובות לדברי, בלי קשר לאישיותי. אני יודע , שקוראים לזה ערמומיות , במינוח שלילי, אבל תאמינו לי כזה הייתי מילדותי: פשוט שובבות. ניסיתי ליצור ענין בכל נושא. נתפסתי על ידי מירי החכמה. נכשלתי ביחוס ציטטה "עליתי על מוקש" – שכתבתי בשמי המקורי, לשם החסוי. וכאשר, נתפסים על חם – אין ברירה אלא להודות על האמת. קשה לי להמשיך במשחקים, כאשר מישהו מכירני באמת. ועכשו לבקשת הסליחות : ליום טוב אוחיון - התנצלות מכל הלב על הסבל שגרמתי לך בימים הראשונים. לא מגיע לך. היית ידיד וחבר לכולם, ו אני הכעסתיך , סתם כדי ליצור ענין . פשוט פרובוקציה. אתה התיחסת אלי ואל אשתי באילת- נהדר ! לא אשכח לך את זה לעולם. לדב אורבך - אדם נפלא. לא יכולתי להסתכל לו בעיניים, כשחייך אלי באדיבות ובנימוס שלו. מבטיח לך – עוד פעם לא אעשה זאת. לשוגי השונמית – השנונה והנפלאה. השאר במסר אישי. לבי – אשר רקדתי לידה , בקרית חיים. וקבעתי מיד, שהיא אינטליגנטית מאוד, כי היא היתה הראשונה שחשדה בי, ושאלה ישירות – על שמי האמיתי. למירי – כמובן, שהתכתבתי אתה רבות, במסר אישי , בעיקר בימים שניסיתי להרגיע את הרוחות במאבק האיתנים בין עדה –מירי. ואחרון חביב – לך ירון. אני יודע שהכעסתיך, ומכתבך האחרון – במסר האישי - שבר את ליבי. למעשה – הוא אשר גרם להחלטתי להתגלות. נכון אצל מירי – נתפסתי , אבל אצלך נשברתי. קשה היה לי לראותך בצערך, לצורה שכתבתי. אמרתי , באמת מה שחשבתי, ויהיה לי ויכוח רציני אתך. אבל לא חשבתי להלבין את פניך. בשום אופן. כשהעיק עלי מצפוני – כתבתי לך "אנחנו אוהבים אותך" – ואני מתכוון לזה. אני לא קצין סעד שלך. אתה לא זקוק לי. תודה לכולכם וסליחה מכל מי שנפגע ממני – על זה נאמר - "סוף גנב לתליה" יענקלה לוי

ליענקלה היקר.

שמור על בריאותך !!! אני אמשיך לאהוב אותך כפי שאתה - טוב לב, חביב, וחבר של כולם. מירי.

CHENPROG

New member
שיחקת אותה יענקלה

תמשיך עם השובבות , כי עוד מעט חנוכה... ואחכ´ פורים.

פלורנס1

New member
ליענקלה תשאר תמיד החבר של כלם

העיקר שכעת גם לאחר הוידוי תמשיך להכניס קצת פלפל ועניין לפורום אחרת תחסר לנו הכתיבה שלך תחסר לנו דעתך , (הרי ראית מה היה כשחסרת, הכל שאלו עליך) אני חושבת שגם ללא "העטיפה" תמשיך לאמר את דעתך , גם לשלילי וגם לחיוב. היא חשובה לכולנו ! ומי שלא מקבל לא חייב ובכל זאת תשאר החבר של כלם המשך יום טוב.

ליענקל´ה לוי/ החבר של כולם.

צהריים טובים. להגיד לך שאני בשוק, מהוידוי ומהגילוי? ממש לא!!! ראה רמזים (עבים) בהתכתבויות ביננו קצת אחורה. בתור החבר של כולם: אני כועס וזאת בלשון המעטה. אך מקבל את התנצלותך הכנה בכנות גמורה. מכתבך הנוגע ללב בפורום, ובעיקר הוידוי וההתנצלות, עשה אותך בעיניי אדם גדול,(מה שהינך בשבילי כל הזמן). לא אני המצאתי, אך הראשון לכתוב בפורום: " לטעות זו חולשה אנושית, ולמחול זו מעלה אלוהית". מוחל לך ידידי הטוב,( כולנו עושים מעשה קונדסות מדי פעם.). בתור יענקל´ה לוי: בשבילי, היית ותישאר הגדול מכולם, אדם נבון, מפרגן לכולם, אישיות מקרינה חיובי, יוצר ריקודי עם מחונן, אדם שרשם היסטוריה בעודו בחייו, בין החברים הטובים שלי. אוהב אותך ואת רעייתך, ואמשיך לאהוב, להעריך ולהוקיר, עוד הרבה שנים. יענקל´ה היקר. קח את הפרשיה הזו בקלילות, ושים אותה מאחוריך, אנחנו צריכים אותך בריא ושלם, כי אתה עושה לי: " שמח על הלב ". בהערכה ובחברות טובה. יום טוב אוחיון.

CARMEL EZRA

New member
לחבר שלי ושלנו.כתבתי שאי מכיר אותך

לפני 3 חודשים וידעתי שאתה מדריך.כמובן שתמיד אהבתי את סגנון כתיבתך. בהתחלה חשבתי שאתה יענקלה שהרבני המדריך ממוצא עירקי לכן שאלתי אותך אם אתה עירקי.

חבר של כולנו....../images/Emo82.gif לא עוזבים

מזמן אמרו חזלנ"ו : "מודה ועוזב ירוחם" אבל אני כחברה בפורום אפרק את המשפט הזה ואומר כך : מודה - ניחא ירוחם - אה..אתה לא זקוק לרחמים (אולי רק לביצוע הרקוד ברחבות הרקודים). אבל עוזב - חלילה וחס... הן חבר של כולם הוא מוסד בפורום. ואין זה משנה כרגע באיזו אדרת תופיע אם באדרת של יענקל´ה או באדרת של חבר. הרי חברות זה דבר שבונים ואתה הצלחת לבנות זאת : בכתיבתך השנונה, המבדחת והכנה. ובידע העצום בשטח רקודי העם שתרמת לפורום מלבד הידע שמירי וירון (ועוד כמה בקיאים) מעטירים עלינו. אז לא חבר לא לא
אתה לא פורש מאיתנו שלא תחלום על זה אפילו אין לך את הפריבילגיה הזאת.

ליענקל´ה המקורי

כשבחרת את הקריירה שלך בתחום ריקודי עם, כנראה שם בתאטרון "הבימה" או ב"קאמרי", הפסידו שחקן ענק. האמת היא יענקל´ה, שלא הופתעתי לגמרי. מירי ידעה מזה זמן רב, וסיפרה לי לפני כמה חודשים, אך ביקשה ממני לשחק אותה כאילו אני לא יודע, ולשמור סוד. כשסיפרה לי אז, אמרתי לה - "את מדמיינת, מירי". כשקראתי היום את הוידוי שלך, נעתקו לי המילים. אני מקווה שתמשיך לכתוב בפורום, בתור יענקל´ה, היות ואת הידע החוכמה והשנינות של ה"חבר של כולם" לא מגיע לנו להפסיד. בהערכה רבה לכשרון היצירה והמשחק שלך. איחולי בריאות ואריכות חיים לך ולרעייתך. דבל´ה.

2404311

New member
דובל´ה

הרבה זמן לא נכנסתי ואני מחפשת תמיד את השם שלך בכל מיני מקומות אז תהיה תמיד בקשר עם הפורום שתמיד אוכל למצוא אותך יקירי, אני ממש כבר לא רוקדת חודשיים, מקווה לחזור בקרוב קצת עסוקה בכל מיני דברים בחיי. ביי לי-מור

נראה לי

שגם אם לא כל חברי הפורום ניחשו זאת (למרות הנטיה הכל כך ישראלית לקפוץ ולומר - אני ידעתי כבר מזמן..), כולם ידעו שאת כתיבת חבר של כולם, כמו גם כתיבתו של יענקלה הם אוהבים (ואפילו אני התרגלתי לשורות החתוכות המאפיינות אותך, יענקלה החבר..), ולראיה - קראו את הההודעה שבקישור.

בריזה יקרה- כתבתי את השורות,

שהעלת בקישור שלך, ביודעי כבר מזמן שהשניים אחד הם. לא במקרה ציינתי את שמות שניהם,את סיגנון הכתיבה, וכו´... אם תחפשי עוד אחורה, תמצאי בהתכתבות שלי אתו, לא אבחנה דקה, אלא רמיזות שלא משתמעות לשתי פנים, האחרונה שבהם: סע לשלום חבר, וחזור במהרה ל: "ארץ ישראל יפה". לסוד שלי, היו שותפים עוד שני חברים בפורום. בכל מקרה, התקרית כבר מאחורינו, ולדעתי, אין צורך להמשיך ולכתוב על הנושא, זה מיצא את עצמו, אנחנו רוצים את יענקל´ה לוי האהוב, שיחזור אלינו לפורום, ויעשיר אותנו, מניסיונו, מחוכמתו,ומסיגנון כתיבתו השנונה. אנחנו כאן בשבילך יענקל´ה. יום יפה ושקט לכולנו. יום טוב.

למעלה