לחברים שלי...

לחברים שלי...

יושבת על הענף הירוק ומלא הפרחים... מריחה אותם אחד לאחד... רוקמת שטיח מיוחד... לחברים שלי - שטיח קסמים לאלה שמאמינים... שולחת לכל אחת ואחד צרור קטן של כוכבי אושר וכוכבי דרך.... מקשיבה למנגינת העלים... רושמת את רשמי וחוויותי מהימים האחרונים... (ואוו יש מלא!!) שאו ברכה באשר אתם רק טוב!!

הכוכבים...

הכוכבים שלי, לעיתים מאירים, לעיתים כבים. ובכל ערב עת השמים זוהרים, כוכבי אותי מזהירים: לא עת שמחה כעת, ולא עת ספוד. צאי לך, לכי לרקוד וכאשר תעצים תקוותך, ותרקיע אל על, זכרי, כי לתקוות הכוכבים, אפילו השמים אינם גבול.

לא נואשת ../images/Emo24.gif

הכוכבים של כולנו הם כאלה... גם כשאנחנו לא רואים.. הם מאירים חליפות... לפעמים חזק ולפעמים פחות... ואכן השמיים הם לא הגבול... וגם לא האופק.... שאי ברכה ורק טוב!!

הדרך...

בין עננים בין כוכבים סלולה דרכך בין עננים ובין פסלים שומעים את צעדך ענף עמוס לעייפה בפרי וגם בפרח שומר רק לך את פריחתו בחושך לילה הכהה ניזון מכוכבים וצוף של המילים ובעודי מביט למעלה על העננן של סתיו קרב על שמחתך אני חושב וצוף של מילותיך נוגע בדממה רוצה לומר לך כאן בזאת אישית אני מודע לך כאן על כל המלל הנפלא ועל הזוהר הנראה. שיא ברכה ורק טוב, סגול.

ואוווווווווווווו

למי מיועדות מילים אלה?? הן כה יפות... כמו צלילי המלאכים טיפ טיפה לפני החשכה...כמו קרני השמש הראשונות שמאירות את היום החדש... מרגש.... רק טוב!!

התשובה לשאלה הזאת הינה פשוטה ../images/Emo70.gif

השיר הזה מיועד אליך, בתודה על הניהול של הפורום הזה ובתודה על היכולת שלך "לכתוב כוכבים,פרחים ושמש"

לא יודעת מה להגיד... ../images/Emo9.gif

אדם/ דבורה לוינסון "אדם לפני שאדם הוא - אהבה הוא. אדם נולד כדי לשחזר את היופי שהיה עדיו ולהוסיף קומץ משלו באומץ" מי יתן וכל כוכבי המרום יאירו את השבילים לכבודך בלילה זה... ... תודה רק טוב!!

באמת שאין צורך לומר דבר

רק שרתי לך את הסיבה למה אני כאן, ואני מניח שזאת הסיבה שגם האחרים... רק כל מה שתחפצי, סגול.

למעלה