לחברים שלי

מיכל 1

New member
לחברים שלי

בוקר טוב...ולמה בכלל אני כאן? חשבתי רבות אם בכלל להוציא את המסר הזה אבל הרגשתי שאני חייבת, ולכן אני כותבת לכם חברי היקרים כיוון שאני כותבת כל כך הרבה כאן לעיתים נראה שאני מנותקת מכל מה שקורה כאן ולא ערה למתרחש.. וזה בהחלט לא נכון. אני פונה אליכם כדי להעביר מסר מסויים על מהות הכתיבה שלי כאן הכתיבה חזקה ממני ולכן כוללת בתוכה המון אובייקטים המון דמיונות המון תעצומות נפש..המון דברים שבאים מהלב ולא יכולים לצאת בדרך אחרת - אך אין פרוש הדבר שכל שיר שאני מוציאה אכן מדבר על חיי שלי. כלומר אם אני כותבת שיר המדבר על מוות או על התאבדות או למשל על חיי הלילה האפלים...אין פרוש הדבר שאני אכן שותפה לכל זה... אני רק מעבירה את מחשבותי על הנושא בצורה פואטית בצורה לירית שבא קל לי יותר להתבטא. כאן אני נותנת דרור למחשבות לתחושות לרגשות שהסתרתי המון זמן בתוכי - וכמו כל משורר לא תמיד המילה הכתובה אכן מעידה על הכותב אותה. חברי היקרים - בזכותכם ובזכות כמה אנשים יקרים שוב חזרתי להיות פוריה בנושא הכתיבה ועל כך אני מודה לכם. תודה

לי28

New member
מיכל יקרה...

אהבתי, אוהבת ואוהב...תמיד לקרוא את שיריך. הפורום מלא בהמון המון דברי כתב, אי אפשר לעבור על כולם ולהכנס לכל אחד מהם, אך את שלך אני לא מפספסת, מצתמררת כל פעם מחדש מהרשום, מהיופי שבו והמסר שהוא מעביר. תמשיכי. אוהבת לי28

מיכל היקרה...

אני שמחה שהאנשים והפורום כאן נתן לך את מתנת הפורויות הכתיבה. המשיכי לכתוב לנו את שירייך, זאת תמיד חוויה לקרוא אותם. ליהי

למיכל

את כותבת מנהמת הלב, מסערת הרגשות, ואת מתארת כלכך יפה את שאנחנו מרגישים. לפעמים נאהבים, לפעמים עצובים, לפעמים לבד, לפעמים ביחד, לפעמים מאושרים ולפעמים קמים בבוקר והשמיים הבהירים נראים אפורים והרוח שורקת בחלון ונפשנו יוצאת אל המרחבים מחפשת לה מזור...

היי מיכל

לא יצא לי הרבה לקרוא ממוצא פיך, וכיאה לאדם עצלן - אין לי כוח לחזור אחורנית בדפים ולחפש, אולם מהמעט שכן קראתי, ומהמלצות אחרים - אני יותר ממחכה בכיליון עיניים למהדורה הבאה שתצא מאצבעותיך. מי כמוני יודע עד כמה קל יותר אישית לבטא בכתיבה את שקשה לעתים בדיבור. שירה איני כותב, משום שקשה לי לעמוד בכללים של חריזה או, לפי גרסא אחרת, איני עד כדי כך יצירתי. אך אני בהחלט מסוגל לקרוא וליהנות משירה, ובמיוחד משירתך ומעוד כמה פה, שיודעים מי הם אך לצורך העניין לא נציין את שמם. מאחל לך כתיבה פורייה וקטרזיס מוצלח. אגו טריפ.

למעלה