לחברים החדשים

Crossface

New member
לחברים החדשים

ואני פונה פה רק לאלו שצופים בסידרה בערוץ 10 אתם מוזמנים חהצביע לסקר (גם הותיקים שלא הצביעו)

The Phenom

New member
לא רוצים להצביע.

מה תעשה דאדלי בוי ?

דני פלג

New member
גבריאל!!!

תבין דני פלג הוא המשיח ולא משנה כמה פעמים תכתוב "חסדאי..." דני פלג ימשיך להיות המשיח (עד שיקבל קידום) וזה לא יעזור לך אבל זה כבר דיון לפורום אחר (אולי "פורום חולי נפש")

פורום חולי נפש

הוא לא שם נוסף לפרום מאמיני דני פלג במקרה? חסדאי לא צריך קידום,הוא אלוהים,והוא יהרוג את כל הכופרים-ישאיר רק את אלה שמאמינים בו וכך העולם יהיה יפה יותר עם אנשים חכמים שחסדאי יחזיר מהעבר כמו הרמבם,או מהעולם של היום,כמו עובדיה יוסף! כך יהיה עולם טוב ללא אמריקאים,אשכנזים,בלונדיניות,קומיניסטים ובעקר בלי ביל גייטס הכופר! ח חס חסד חסדא חסדאי חסדאי אבן שפרוט יביב לגאולה-לה!

דני פלג

New member
פורום חלי נפש

הוא אכן שם נוסף לפורום מאמיני דני פלג אבל למאמיני חסדאי יש שם חלקה לא קטנה.לגבי נבואת השקר על חסדאי (וביל גייטס) זה קשקוש . וחוצמזה דני פלג אמיתי לא כמו חסדאי (שדרך אגב המצאת אותו אחרי שגיליתי את דני ...) נ.ב. מצאתי פתרון לבעיה בקשר לשאלה אם דני אלוהים או המשיח הוא יהיה שניהם!!!(עובד EXTRA שעות) בברכת אם נעמי בלמנטל תשמור על זכות השתיקה אני אשמור על זכות הדיבור תומר

קשקושים!

כדאי לך לנתחיל להאמיו בחדאי כי כשהוא יבוא הוא יהרוג אותך,ואם דני פלג קיים הוא ינפץ אותו אל קרקעית הים! וכך יהיה עולם נפלא,ללא דני פלג,וכמובן ללא הומואים!

doresh shalom

New member
הומופוב../images/Emo34.gif

תבין דני פלג הוא לא בנאדם אלים הוא כזה שמאלן יפה נפש שלובש לבן ועושה כל היום מדיטציה ואף אחד לא יפיל את דני (פלג) מהחמור הלבן עליו הוא יושב (ועושה מדיטציה) חסדאי שלך הוא סתם שטות אבל בוא נדבר על כשנפגש ולא על גבי הפורום כי זה מתחיל לעצבן (שאתה לא מבין) בברכת פולנים הם לא אשכנזים תומר

היי! יש לי שאלונת...

מדוע לפורום קוראים "עשרים וארבע שעות" ולא "24" כמו שראוי לקרוא לו? וחוץ מזה, ברכות על פתיחת הפורום לסדרה (השנייה) הכי טובה בטלוויזיה.

Crossface

New member
למה? ככה

בגלל שיש מגבלה לשים מספרים כשם הפורום אבל עברה בקשה לשנות את השם ל"עשרים וארבע" תודה ואכן זה סידרה טובה, אבל קומדיות טובות לא חסר, לאומת זאת סדרות מתח ודרמה אין מספיק. -התייחסתי להכל? -כן -יופי

למעלה