לחברות הפורום...

לחברות הפורום...

יש לי כמה שאלות שהייתי רוצה להעלות לדיון- או יותר נכון- לשמוע את דעתכן... 1. האם אתן גומרות בכל פעם שאתן מקיימות יחסי מין? (כלומר- מאקט החדירה עצמו, לא מירידה לפני או אחרי או לא יודעת מה...) 2. האם הפרטנר שלכן יורד לכן כמספר הפעמים שאתן יורדות לו? (ונא לא לענות כמו בגן- "אני לא סופרת". ככה- תגידו בערך...) 3. האם אתן נהנות יותר מגמירה מסקס או מירידה או מאוננות (עם הפרטנר שלכן..) ? (או ממשהו אחר?!) 4. כמה זמן אתם משקיעים במשחק מקדים? 5. מה היא הנשיקה האידיאלית בשבילכן? 6. מה אתן הכי רוצות אחרי שאתן גומרות? שיהיה שבוע נפלא לכולן :)

ToryMaster

New member
זוועה שאין לי פרטנר

אבל המ אני מוכנה לעשות על חלק ממה שהיה בעבר, בהתעלם משאלות שנוגעות לחדירה, פשוט כי אני בתולה. בעיקרון, אני לא אוהבת להיות הצד הפסיבי במין אוראלי, יש לי רתיעה מהעניין, אני מניחה שזה יעבור עם הזמן, אז יוצא שבד"כ אם כבר אני "מבצעת" את זה יותר, אבל גם זו בעיה מכיוון שיש לי דלקת פרקים בלסת ונעילת לסת. הנשיקה האידיאלית, מבחינתי, היא כזו שאת נכנסת לתוכה, והדבר הבא שאת עושה זה להסתכל בשעון ולראות שעברה חצי שעה - שעה. אין פה א"ב מבחינתי, פשוט כזו שניתן להיעלם בתוכה. אחרי שאני גומרת, הממממ. אני חושבת שלהתכרבל עם בן הזוג, לנהל סמול טוק נטולת משמעות ולהירדם [ולהשחיל ללכת להשתין איפה שהוא בדרך].

למעלה