לחברה שלום

קליק 4

New member
לחברה שלום

לאחר שאני עוקבת בפורום נוצר לי הרושם שיש אנשים שכותבים פה עם טיקים מאד קלים שהשתלבו בחברה ועובדים וכל הכבוד וממקומם הם מדברים בלבד אך לא מתחשבים באנשים עם טיקים עם בעיות רגשיות ותוספות מורכבות כגון ADHD ADD , OCD וכו' הרי כל ניאורולוג ופסיכיאטר שמטפל בבעיות אלו מסביר את זה. אל תשכחו לרגע שכל אחד מתמודד אחרת אחד חזק יותר נפשית ואחד פחות, אין לברוח מהמציאות הקיימת ויש לקבל אותה למרות שיש אנשים שאולי רוצים להעביר את המסר ש"הטורט" הוא רק טיקים קלים. ב"טורט יש ויש מגוון רחב ומורכב של בעיות ויש מאמרים על כך שמדברים בעד עצמם. ואני מצטטת מפרופ' בכיר מס' 1 בארץ " הטורט היא הפרעה נאורופסיכיאטרית......" יש לכבד את כל האנשים שכותבים כאן עם כל הבעיות המורכבות. כל אחד מתפתח אחרת עקב גורמים שונים כגון: בית, משפחה, החברה, ומערכת החינוך בזמן הזה כל אחד חווחה חוויות שליליות או חיוביות יותר או פחות ועם זה הוא ממשיך את דרכו .לסיום אל לנו לשפוט אף אדם כי כל אדם כבודו במקומו מונח. ואני בעד שנמשיך לקבל את חופש המידע למגוון הצרכים של האוכלוסיה של תסמונט ה"טורט"

הלנה

New member
מסכימה איתך

וכמו שכתבתי קודם, בגלל שהטוראט מתבטא בצורה כל כך שונה אצל כל אחד ואחד, ומלבד ההגדרה המשותפת לפעמים אין מכנה משותף בינינו אז לדעתי צריך לקבל את זה שלא כל הודעה על "נכות" או ביטוח לאומי וכו' מדברת אל כולם אלא למי שצריך וכמו שכתבת ללמוד לכבד אחד את השני ולא להיכנס לעימותים על כל הודעה שלמי מאיתנו לא נראית מתאימה לפורום.

אז מה את מציעה שיפתח פורום למי שהמצב

שלו הוא קשה ולא קל כמו שאצלהם להזכיר לך שזה פורום פתוח לכולם עם זה ועד קשה .ואתם כל הזמן מתקעשים שיש רק קל .אז יש גם קשים שמוכרים ביטוח לאומי וזה לא בושה .ותמיד מגיע העימותים ופוגעים צריך לדעת לכבד אחד את השני ולקבל גם את הקשים ולא רק את הקלים ופה אני מפסיקה את זה כי כבר לא נעים כמו שהיה פעם זה כבר נראה אחראת מצטערת אבל מאוד נפגעית מזה

הלנה

New member
להיפך...

כתבתי שלמרות השוני צריך לכבד אחד את השני ולא להיכנס לויכוחים על כל הודעה שלא נראית מתאימה לכולם

לקליק 4 שלום

אני בעד שיהיה פה חופש מידע לכולם. אני לא מוכן שאנשים יתהדרו בנוצות שלא שלהם. אני מסכים שבכל לקות יש תסמינים שונים מהקל אל הכבד. אני מזמין את כל אלה אשר יש אצלם התסמונת מורכבת לכתוב בפורום על המכאובים שלהם או דברים המציקים להם ואנו אנשי הפורום נעשה כמיטב יכולתינו לעזור להם. אני חושב שנתגבשה בפורום זה קבוצת תמיכה נהדרת אשר מוכנה לעזור אחד לשני אבל אי אפשר לעזור לאנשים אשר אינם מוכנים לעזור לעצמם. מי שנכח במפגשי בית פתוח היו מקרים בהם המפגשים עזרו לאנשים ואף הצילו את חייהם.כמו שבת שבע כתבה מפגשי הבית הפתוח יתחדשו אחרי חופשת הקיץ ואם לא אז אחרי החגים. משה

שביק

New member
אכן, הלוואי וכולם היו יודעים לכבד את זולתו.

"ואהבת לרעך כמוך". מוכר לכם? שבוע טוב לכולם משביק

קליק 4

New member
למילמן

מה שלומך ? אני מסכימה איתך. אני הייתי כמעט בכל המפגשים של בית פתוח וקבוצת תמיכה כשהייתי בצרה וזקוקה לזה רק התחזקתי ממליצה לכל אחד שצריך . שבוע טוב חגית

היי קליק 4

אני חייבת לחלוק עלייך..אולי אני נחשבת לטורטניקית קלה אך בשבילי זה קשה..לכל אחד יש את ההתמודדויות שלו והפורום הזה עזר לי בעבר המון.. אז מה אם אני נחשבת לקלה? אז מה אם יש לי עבודה? זה אומר שלא מפריע לי? הטוראט לפעמים שם את רגלו לפני בחיים ויש לי את ההתחבטויות שלי בנוגע לזה. אני חושבת שקל או קשה כולנו באותו הפורום וכולנו פה אחד בשביל השני / ה. אני מכירה את הפורום הזה כבר כמה שנים, (ואת שביק בעיקר מגיל 15..) ולרגע היא לא גרמה לי ובעיקר לאימי להבין שבגלל שאני "קלה" אז אני פחות חשובה. אני לא חושבת שזה נכון לקטלג אבל אני מאוד מקווה שתמצאי לנכון לשתף ולספר כי זה כ"כ עוזר. העיקר שתרגישי הקלה , רוגע . הפורום הזה הוא ברכה לטוטניקים קשים וקלים כאחד. וכל מה שנותר לי עוד לאחל זה שבוע נפלא, רגוע ופחות חם לכולנו..

קליק 4

New member
למשתדלת

יפה כתבת, זוהי כוונתי שיש אנשים לא כולם לא קיטלגתי אף אחד . שבוע טוב חגית

למעלה