לחבר'ה שאחרי....

לחבר'ה שאחרי....

תגידו, גם אתם התרגשתם כל כך לפני הנסיעה? כי אני קורא פה היום הרבה הודעות של אנשים שלפני הנסיעה שמאד מתרגשים לקראת הנסיעה.. (שום דבר נגד זה ההפך חברים תהנו ותנצלו כל רגע ותתרגשו..), ואני מנסה להזכר אבל לא נראה לי שאני הייתי ככה לפני הנסיעה...(או מישהו שהכרתי כל כך...בכלל) עם כל ההכנות בזמן שהתגבשו הקבוצות תמיד אמרנו וואלה 28 לחודש יוצאים...28 לחודש טסים....עוד שבוע טסים... אבל לא חשבנו על מה יהיה שם..על מה נעבור...אני לא חושב שהייתי קולט מה אני הולך לעבור שם..לא הייתי מתאר לעצמי בחיים את זה. רק ביום של הנסיעה...שקיבלנו פרטים על הטיסה וכאלה..אני זוכר שכולם נורא התרגשו. אבל עוד פעם...מהנסיעה יותר מאשר..הקטע של האתרים שנבקר בהם.

T00L

New member
פול התרגשות

נסענו במרץ השנה.. וכל הזמן ספרנו עוד כמה זמן וזה.. ובשדה תעופה בכלל! לא יכלנו לחכות... ואפילו שהייתה התרגשות מהנסיעה עצמה, בכלל לא היו מקרים של זלזול או משו כזה.. והיה ת'מסע הכי מדהים בעולם...

אני בכלל הרגשתי...

שאני נוסעת לתל אביב או משהו... לא התרגשתי במיוחד, רק כשיצאתי משדה התעופה בפולין וראיתי את כל השלג בחוץ- עיכלתי שאני בפולין, רחוק מהבית אלפי קילומטרים.

חלילה שהתכוונתי לזלזול...

הדבר האחרון שהתכוונתי אליו היה זלזול, מה שהתכוונתי...חוסר עיכול..לאן אנחנו עומדים לצאת. ואני חושב שבגלל שהתחלנו את המסע רק בבתי כנסת בוורשה, ובבית הקברות, הקטע שבאמת תפסתי איפה אני נמצא, הייתה כשירדתי מהאוטובוס במיידאנק לקור המקפיא...כולם התלבשו והתעטפו בדגלים של ישראל... אז הבנתי..איפה אנחנו.

וואו! אני מאוד התרגשתי ../images/Emo13.gif

גם בגלל שזה פולין וגם בגלל שזאת פעם ראשונה שהייתי בחו"ל..

התרגשות עצומה

אצלנו במשלחת היתה התרגשות עצומה לפני המסע. גם אני באופן אישי נורא חיכיתי חמסע וספרתי את הימים עד שהגיע, אכן גם לי היה את המסע הכי מדהים בעולם והכי חוויתי שיש, אם זאת הזמן במסע עובר וכשחוזרים הביתה לא מעקלים שהמסע שלו כל כך חיכית עבר כל כך מהר!

למעלה