לחברה המנהלים

לחברה המנהלים

אם מיצי או מישהו מקלל אותכם אם תרצו מיצי ידגים אז מספיק מנהל אחד כדי להשהות או שצריך את ההסכמה של שניכם סתם שאלה שעברה למיצי בראש...

שרימפיניון בעד או נגד?

(בלי לפגוע חוץ מזה חשוב לדעת אם חברי הפורום מרוצים מהתפקוד של שרימפיניון כמנהל פורום וזה בהחלט חתולי)

La Gamba

New member
האם יש לך נימוקים?

או שאתה סתם משמיץ ומסית? אם המצב כמתואר בשורה שממעל, עלי למחוק את הודעתך.

Thanos

New member
גם אני

נגד. בגללו באו כל האלה מגאווה צעירה ומצמחונות שעכשיו גרמו לפורום להיות משעמם. אני בעד אבי המקורי.

La Gamba

New member
אתם טועים

כל ה"אלה" מהפורומים המצויינים לעיל, הגיעו לכאן בעקבות הודעותו של שחר לקריץ שהוקיעה משתמש מהפורום שהשתתתף בפורום זה.

אל תעשה אותי שעיר לעזעזל

אני לא ביקשתי מהם לבוא לפה, ולמה להם לבוא לפה בכלל? רציניקן הלך והם לא יכולים לעשות בנידון כלום. הם לא יבואו לפה, אלה רק אם מישהוא קרא להם, ואני חושב שבפורום הזה רק שני אנשים גולשים בגאווה צעירה, ואני זוכר את ההודעה ששרפיניון כתב בפורום צמחונות וגאווה צעירה שבה כתוב, "בואו לעזור לי בפורום הוד השרון נגד אוכלי הבשר". או משהו כזה. אז בני, אל תעשה אותי שעיר לעזעזל!

ודרך אגב אבי

אם אתה אומר שזה אשמתי, כי אני זה שסילק את רציניקן מהפורום, אז אולי זו אשמתך. אתה זה שהביא אותי לפורום, לא?

arifell

New member
בעד

צריך מישהו שלא לומד בשכבה מסויימת במוסינזון, כדי להקל על עבודתו של La Gamba.

ApA1800

New member
הוא לא בדיוק כותב פה

הוא כתב איזה 3 הודעות מאז הוא מנהל

כתבתי יותר

אבל עזוב. בימים האחרונים לא כתבתי בגלל תקלה טכנית במחשב שלי, הרגע אני בכלל כותב ממחשב של חברה טובה בכפר סבא.

ApA1800

New member
אין לי בעיה

פשוט כתבת די מעט זה לא כזה מפריע לי. זכותך. בתור מנהל אתה צריך לשמור על הצדק, ולאו דוקא לכתוב. זאת לא הייתה תלונה. פשוט אמרתי שקשה לי להעריך את תרומתך לפורום, כי רוב ההודעות שמחקת או השני מחק לא ראיתי בכלל, ולא כתבת יותר מדי הודעות. אל תיקח אישית

La Gamba

New member
ני מחקתי את רוב הודעותיך

ואיני צריך לספק לך סיבה, אתה יודע את מה שאתה מבצע

למעלה