היייייי מה המצב אחים שלי? הכל טוב?
תקשיבו, אני לא כתבתי ממזמן ואני מקווה שאתם זוכרים אותי ותהיו כנים..... אתם באמת זוכרים אותי? אני פשוט מה זה אבל מה זה עסוקה תראו, אז ככה הולך סדר היום שלי: בבוקר קמה (בערך חחחחחחח) אח"כ הוכלת לבצפר ואז אני נשארת ליד הבצפר ומדברת עם חברות ואז אני חוזרת הביתה שכבר השעה 2 וחצי ואז אני רואה פינת אור ואחר כך אני או הולכת לחברה או מכינה משהו באתר או יוצאת לעיר או לא יודעת מה אבל אני תמיד מוצאת מה לעשות היום למשל יצאתי לעיר עם חברות... ואחרי זה כשאני חוזרת מאינשהו או אחרי שאני גומרת לעשות משהו אני עושה שיעורים(לפעמים אין לי זמן ואני מעתיקה בבוקר בכיתה... חחחחחח) ואני הולכת להתכתב באיי סי או להכין משהו באתר שלי ואז אני הולכת לישון אה ושכחתי גם להגיד שאני רואה המורדים ובימי שישי שבת כל הסדר משתנה ואין לי כח לכתוב לכם מה קורה בימים האלו וחוץ מזה אני לא ממש עמוסה בימים האלו!!!!! ו... אני יודעת שזה היה קצת ארוך אבל מה אכפת לי כי אני ררק כותבת ולא קוראת..... חחחחחחח סתם בצחוק! יאללה אז מה ככה? איך התקדם הפורום? בסוף עשיתם את המפגש? מתי אתם עושים אותו ואני רוצה לעשות עוד פעם שירשור הכרות כי אני לא זוכרת כלום!!!!!!!!! טוב? אוהבת, עדידס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!