לחבק אותך

destiny36

New member
לחבק אותך

לעטוף אותך לפנק אותך ללטף אותך.. חשבתי על כל החיבוקיה שיש כאן ונזכרתי בהודעה שעסקנו בה (טוב זה היה קצת מזמן בשנים), אני חושבת שפתחה אז את ההודעה אלינור. האם אתם מחבקים כי צריך? או שולחים חיבוק כי הצד השני צריך?! אבל האם באמת אותו חיבוק הוא אותו חיבוק שהייתם נותנים באמת מוחשית
שמתם לב שכאן זה וירטואלי? האם אבדתם את ההבדל בין המציאות והאמת? אישית אדם שלא אוכל לחבק גם לא אוכל לשלוח לו אייקון של חיבוק

destiny36

New member
מה שנכון נכון

חייבת לך כמה (במקום הראוי לכך)
לפעמים אולי נראה שקל יותר לשלוח אייקון של חיבוק לזר. אבל בהחלט אפשר גם לתת את החיבוק לזר. לא פעם יצא לי להיות במצב שאני צריכה לקבל בין זרועותי אדם שצריך את החיבוק ואת אותו אדם כמעט לא הכרתי. אבל נתתי כי הרגיש לי להיות שם ולתת. אבל השאלה אם החיבוק נשלח כאן במקום הזה לתפארת צבעונית (תרתי משמע)? האם אדם יכל לכעוס עלי כי לא שמתי לו כמה אייקונים בשרשור יום הולדת (וקרה הדבר)?

לשלוח זה אכן קל יותר...

אדם זר כותב על כך שקשה לו, ומתוך הזדהות שולחים לו אייקון של חיבוק. לי אין בעיה לחבק אדם זר, בתנאי שהוא אישה שנראית טוב,,,
מי שכעס עליך הפגין קצת התנהגות ילדותית (בלשון המעטה) ואחד שלוקח את המדיה הזו קצת יותר מידי ברצינות.

destiny36

New member
למי לא קשה?

חשוב על זה לרגע. לדוגמא: יש אנשים שאינם יודעים לכתוב "קשה לי" או "אני צריך חיבוק" אותם אנשים כותבים במרירות וכעס ומאשימים באותם רגעים את כל העולם. אולי דוקא אותם כאלה אם היינו שולחים להם חיבוק. הם היו הופכים לפחות מרירים?
חי- שחושבת שכולם צריכים חיבוק .רק יש כאלה שלא יודעים לבקש

destiny36

New member
בגילי כבר לא שומעים

אבל קוראים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכיף נשמה עוד מעט מתקרב זמן הרכבת

r o n i t 3 7

New member
חיבוקים...../images/Emo24.gif

יש חיבוקים של שלום, של הכרת תודה... ויש חיבוקים של אהבה, לילד לבן/ת זוג חיבוק אמיתי, כזה שבא מהלב... נותן הרבה מאוד כוח, אוף...כמה זמן לא קיבלתי חיבוק שבא מהלב...

destiny36

New member
../images/Emo13.gif

גם אותך לא מכירה (את הרוב וגם את שחשבתי כבר לא ממש מכירה) אבל קחי אחד על החשבון
(יש ימים שממש יש לי ספייר
אז במקרה הנ"ל זה באמת זה וירטואלי לחלוטין. אבל מתבקש וניתן מכל הלב.

destiny36

New member
בהחלט אין לזלזל במקום הזה

או בחיבוק וירטואלי לעיתים הוא עדיף על לא כלום אך האם לרוב אנחנו מתיחסים לבקשת הדורש או ל"ניק הכותב"
צודקת

למעלה