לחבק אותך...

לחבק אותך...

טוב אז ככה מאמי קשה לי מאוד מאוד ואת יודעת למה... אני מבינה אותך...ובגלל זה לא מראה כלום... לא חלמתי שזה יגיע למצב כזה אבל אם אין ברירה אז אין ברירה את יודעת שזה רק זמני...אני גם יודעת שלך בכלל קשה אבל תדעי שלא משנה מה יקרה ומה שכבר קרה אני איתך תמיד גם אם אני רחוקה אין לי בעיה לברוח מכל מקום ואת יודעת שאני מסוגלת לעזוב את הכול ולקחת רכבת לדרום..חחח אני רוצה אותך לא רוצה לאבד אותך רוצה לחבק אותך...את האוצר שלי!!! מאז שהלכת ברכבת עם...שניה לא הפסקתי לחשוב שניה אחת...אבל עזבי את זה הלוואי שהכול יסתדר וזה יסתדר את תיראי!!! אני ממש ממש מאוכזבת מעצמי ועם דמעות בעיניים על זה שאני רוצה כל כך כל כך לעזור ופשוט לא יכולה זה הרס עצמי אני בחיים לא הייתי במצב כזה שלא יכלתי לעזור ודווקא הבן אדם מהעבר הוא פתח לך את הידיים במקום שאני יהיה שם בשבילך...כואב... מתוך ערמת השברים שבלב אספתי את מה שנשאר...תגידי מי יכול לאהוב אותך יותר...אוףףף הלוואי שכל זה רק חלום או יותר נכון סיוט מתוך חלום שאני מתה שייגמר כבר...אני רוצה לבקש ממך סליחה על כל מה שהכאבתי לך עד היום אני ממש מצטערת ואני חושבת שמאז היום בעצם...הבנתי דברים...והדבר הכי חשוב שאני לא רוצה שתלכי ממני!!! אויי יש לי עוד כל כך הרבה דברים להגיד... וממש לא עכשיו...אז אני עפה מפה למיטה להירגע... ותדעי שאני תמיד תמיד איתך ואני אוהבת אותך!!!

JudyWn

New member
אולי במקום לצעוק

תכתבי לה מכתב
או תתקשרי אליה
ותאמרי לה מה את מרגישה וחושבת?

למעלה